Normalizatori
- Post n°101
Re: Normalizatori
+1
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°102
zupere ako se meni obraćaš naravno da više cenim BMK nego ĐB, uprkos zidarskoj faci i đakuciju
doduše ni njemu nije neka frizura
doduše ni njemu nije neka frizura
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°103
Zuper wrote:Samo BMK, nikada se nije prodao i ostao je underground.
- Post n°104
Pevao je i za radikale...
On je covek dosledan, nikada nece pevati za ds kao ovi urbanisti za sns, sto su bili za ds pa onda za sns, dss, sps(cuveni nas redatelj, danas borac protivu nemani)...
To je rec umetnika istancanog sluha.
On je covek dosledan, nikada nece pevati za ds kao ovi urbanisti za sns, sto su bili za ds pa onda za sns, dss, sps(cuveni nas redatelj, danas borac protivu nemani)...
To je rec umetnika istancanog sluha.
Last edited by Zuper on Wed Jan 22, 2020 2:59 pm; edited 2 times in total
- Post n°105
rumbeando wrote:Zuper wrote:Samo BMK, nikada se nije prodao i ostao je underground.
Pa da, kanalizacione cevi i septicke jame su underground
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°106
Mislim da postoji previše očekivanja od umetnika da budu moralne vertikale
- Post n°108
ficfiric wrote:rumbeando wrote:
Pa da, kanalizacione cevi i septicke jame su underground
Dzabe pare i estrada,
dzaba pola Novog Sada.
- Guest
- Post n°109
Gargantua wrote:Mislim da postoji previše očekivanja od umetnika da budu moralne vertikale
nekad sam očekivao od pametnih ljudi da ne budu budale, ali to ne radi tako
više nemam očekivanja
- Post n°110
Па има и БМК свог ”Момчила Војводу”, само што је његов Војвода Момчило Ђујић...Zuper wrote:Neke te.
Samo, recite vi meni da li je bolje ovo,
Ili neka smaracina aluvijalnih ravni i nazalost Momcila vojvode?!
- Post n°111
Evo, sada mi se place.
Nemoj te tuzne.
Pazi ti, BMK citao Majakovskog.
Nemoj te tuzne.
Pazi ti, BMK citao Majakovskog.
- Post n°112
Bojane, cemu sluzi parlament?
Da da dodatni legitimitet svim tim merama!
http://rs.n1info.com/Vesti/a591511/Klacar-Povratak-parlamenta-trebalo-bi-da-se-vratimo-na-malo-normalnije-stanje.html
Da da dodatni legitimitet svim tim merama!
http://rs.n1info.com/Vesti/a591511/Klacar-Povratak-parlamenta-trebalo-bi-da-se-vratimo-na-malo-normalnije-stanje.html
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°113
Nakon Novog Pazara i Niša, predsednik je danas obišao radove na pruzi Beograd - Novi Sad kod Čortanovaca, gde je bio okupljen veliki broj ljudi uprkos svim merama koje su uvedene radi sprečavanja širenja koronavirusa.
Klačar ocenjuje da je izvesno da predsednik koristi svaku mogućnost da komunicira sa biračima, ali da to samo po sebi ne mora da bude loše.
"Ključno pitanje je da li bi to moralo tako da se radi. Iz mog ugla njegovo prisustvo na tim aktivnostima nije bilo neophodno", rekao je i dodao da prevashodno iz zdravstvenih razloga ovakvi skupovi ne bi trebalo da se dešavaju.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°115
konclogori nisu neophodni i ne bi trebalo da se dešavaju
- Post n°116
Taj rad.
_____
- Post n°117
Vreme je za diktaturu ljudskih prava
milan antonijević
U prvom danu nakon ukidanja vanrednog stanja, kada duboko udahnemo slobode, možemo se vratiti i dijalogu o izborima. Tada se može i od Venecijanske komisije zahtevati mišljenje o celini izbornih procesa, kao i o zakonima koje je neophodno doneti kako bi izbori bili u potpunosti bezbedni za sve građane, i u skladu sa Ustavom
_____
- Post n°119
Erős Pista wrote:Vreme je za diktaturu ljudskih prava
milan antonijević
U prvom danu nakon ukidanja vanrednog stanja, kada duboko udahnemo slobode, možemo se vratiti i dijalogu o izborima. Tada se može i od Venecijanske komisije zahtevati mišljenje o celini izbornih procesa, kao i o zakonima koje je neophodno doneti kako bi izbori bili u potpunosti bezbedni za sve građane, i u skladu sa Ustavom
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°120
_____
- Guest
- Post n°121
Bar OSF na Kosovu i Albaniji zna za šta se bori, nema mrljanja, samo hardkor teme
https://www.osfa.al/sites/default/files/raporti_plote_kosove_-_shqiperi_-_eng.pdf
https://www.danas.rs/drustvo/za-ujedinjenje-75-odsto-albanaca/
https://www.osfa.al/sites/default/files/raporti_plote_kosove_-_shqiperi_-_eng.pdf
https://www.danas.rs/drustvo/za-ujedinjenje-75-odsto-albanaca/
- Post n°123
Да нађемо неку улицу да се зове Народног фонта.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°124
danas.rs wrote:Nije bitno kako se vidi lupanje u šerpe, bitnije je kako se čuje lupanje u šerpe. Mnogo je značajnije kako naše institucije, kako vlast vidi tu široku i spontanu akciju u celoj Srbiji, to nagomilano nezadovoljstvo, koje nećete videti ako stavite ružičaste naočare. Mnogo pominjem naočare ovih dana u tekstovima, bojim se da podsvesno priznajem da i meni trebaju jedne, ali prave, sa dioptrijom.
danas.rs wrote:Brzo će doći 21. jun. Ali, dok vam odgovaram na pitanja teško mi je da se ne prisetim da je prošlo tek nešto više od 24 sata od policijskog časa, vanrednog stanja, skajp suđenja, upoznavanja sa strukom, svakodnevnih konferencija za štampu, susretom sa vojskom na granicama i oko migrantskih kampova. Spoznali smo i kako svako od nas funkcioniše pod vanrednim okolnostima, a od 1999. i 2003. godine nismo imali ovako velike negativne rezove koji utiču na naše živote, na sve stanovnike, bez izuzetka. Previše je sve bilo intenzivno u proteklim danima da bismo sada mogli, bez mnogo emocija, sagledati kako bi izgledali izbori koji se najavljuju za taj 21. jun. Mladima će ti dani biti u znaku prijemnih ispita za fakultete, više škole, tako da sumnjam da će razmišljati da prvi put u životu glasaju.
danas.rs wrote:Bez obzira na vaše pitanje koje više ide ka prošlosti, znate da zločine ne smemo zaboraviti, a ni zločince, odgovorio bih ipak zagledan u budućnost, jer „tamo ćemo se sastati vi i ja“, poručio nam je Đinđić poodavno. Pogledajte kakav zreo odnos vidimo danas u Hrvatskoj prema Jasenovcu. Taj čin hrvatskog predsednika mora biti uzor, a imali smo i primere iz naše zemlje, takođe odgovornog ponašanja, ne zaboravite ni to. U svakom slučaju, region se može iz učmalosti izvući jedino zajedno, to se pokazalo i tokom pandemije, slali smo podršku i dobijali je iz regiona, ukinute su i besmislene takse na robu koja na Kosovo dolazi iz Srbije i iz BiH, dobijali smo podršku od svih iz regiona tokom poplava 2014. a slali smo i podršku partnerima iz Albanije, nakon razornog zemljotresa koji ih je zadesio. Svaki potez mora ići ka regionalnoj saradnji, jer paralelno sa izgradnjom odnosa, najpre sa partnerima u EU, ali i sa svim drugima u složenim međunarodnim odnosima i geopolitičkim pitanjima, region Zapadnog Balkana je taj koji nam može dati određenu stabilnost, tržišta su okrenuta jedna ka drugima. Da završim u pozitivnom tonu, treba nam ogromna doza optimizma, optimizam ima jače dejstvo i od vakcine protiv kovid 19 koju čekamo.
720 miliklačara za gospodina, s tim što vodi na konačnoj lestvici jer ima dosta jače ocene za stil...