Normalizatori
- Guest
- Post n°76
Re: Normalizatori
Ipak Mara Ford nije Biki, kopao sam neku staru intrigu, javljali su se ljudi koji je poznaju. Šeta kuče oko Hrama, navodno ga ne kupa dovoljno. Kuče, a ne hram.
- Guest
- Post n°77
ih pa ima i ona ovakvu bazu fanova, no ova svakako prednjaci kolonoskopski
- Post n°78
nije to biljana, sta vam je
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°80
Bsara o Basari wrote:...Basara, jedan od retkih velikih književnika koji nikada nije bolovao od uobraženog uvažavanja sebe...
- Post n°82
Gradonacelnik NS na slavi kod Djordja Balasevica.
Instagram profil njegovog sina.
_____
????
- Post n°83
Moj brat javno ističe svoju saradnju sa ljudima sa kojima se ja politički ne slažem. Ne krije. Odavno. Imaš toga još na guglu, pogledaj ako ti je vazno. Kod nas u kući ne vlada jednoumlje. Može da radi i misli svako kako mu drago.
— Beba Balašević 738 na 3030 (@kenobibaby) January 22, 2020
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°88
svaki muzicar je samo pozer zeljan paznje, izuzeci su isuvise retki. sto vise kenjaju o drustvu, tim vise, tako da pankeri najvise.
_____
I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds.
- Post n°89
Ma daj bre taj ljiga. Secam se koncerta u vreme osme sednice i doskočica na račun Šiptara turaka i hrvata. Kad je bio fajt 5 oktobra lego sam da dremnem i kažem ženi pazi čim se slegne dim na bini će biti Đoka. I bi tako. Sad ovo, estradni Bakočević
- Post n°90
Sto se tice Jovane, ne vidim razlog da se njoj prebacuje sto joj je brat naprednjak. Dovoljno je sto joj se moze zameriti levijatanisanje ali sto bi ona bila odgovorna za dela svog brata?
Djoka jeste menjao stavove ali sad bas reci kako je on pudlica svake vlasti - jbg, nemojmo preterivati. Nije pevao na naprednjackim skupovima, nije ucestvovao u njihovim kampanjama.
Ono sto je meni najbitnije, u najgore vreme, u periodu 1991-95, bio je protiv rata. Secam se kako je pljuckao pre toga po Albancima i Slovencima ali u najgora vremena, kad je bilo najopasnije suprotstaviti se, bio je protiv Milosevica. Bio je protiv njega i 1998-9.
Ako cemo ga mazati govnima zbog onog sto je radio pred rat, nemam nista protiv ali redoled mazanja bi trebao biti:
- ratni huskaci i zabavljaci vojske: Corba, Ceca, Dzej, Oliver Mandic
- oni koji su cutali i samo radili svoj posao: Bajage i slicni pevaci sa mostova
- i tek tu bi mogli da dodju oni koji se loze na ono sto vide na Dnevniku pa se opamete tek kad pocnu da lete glave
Djoka jeste menjao stavove ali sad bas reci kako je on pudlica svake vlasti - jbg, nemojmo preterivati. Nije pevao na naprednjackim skupovima, nije ucestvovao u njihovim kampanjama.
Ono sto je meni najbitnije, u najgore vreme, u periodu 1991-95, bio je protiv rata. Secam se kako je pljuckao pre toga po Albancima i Slovencima ali u najgora vremena, kad je bilo najopasnije suprotstaviti se, bio je protiv Milosevica. Bio je protiv njega i 1998-9.
Ako cemo ga mazati govnima zbog onog sto je radio pred rat, nemam nista protiv ali redoled mazanja bi trebao biti:
- ratni huskaci i zabavljaci vojske: Corba, Ceca, Dzej, Oliver Mandic
- oni koji su cutali i samo radili svoj posao: Bajage i slicni pevaci sa mostova
- i tek tu bi mogli da dodju oni koji se loze na ono sto vide na Dnevniku pa se opamete tek kad pocnu da lete glave
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°91
Bio je protiv rezima i rata dok je mogao da kao "disident" prodaje Sava centar i da se reklamira na RTS. Aj da ga sad vidim da pisne protiv Vucica.
Nemam nikakvu zelju da rangiram ljigavost i zlo. Tu je negde, u vrhu liste, sad na kom tacno mestu boli me bas.
Nemam nikakvu zelju da rangiram ljigavost i zlo. Tu je negde, u vrhu liste, sad na kom tacno mestu boli me bas.
- Post n°92
Papa Lazarou wrote:Aj da ga sad vidim da pisne protiv Vucica.
Imao je onu jednu pesmu
Mislim, nije protiv njega licno, vec protiv naprednjaka, uopsteno
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°93
šta vam bajaga smeta da mi je znati
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°94
jovana je druga cerka udata za onog smecara iz lsv sadama, za levijatan je jelena ds sinekurista. i jedna i druga su gurane preko veze da se uvale jedna kao glumica, druga da predaje u ns na akademiji umetnosti. sin je veljko raznatovic za urbane pristojnitije. ako bi ih poredili sa strankama u srbiji djole je ljigavi ds, a olivera bahati sns.
- Post n°95
Kondo wrote:šta vam bajaga smeta da mi je znati
Pa cuj, ako pricamo o bliskosti svakoj vlasti, elasticnosti kicme, itd, onda je on labaviji od Djoke.
Za razliku od Pape, ja ih ipak rangiram i najvecu slajmaru cuvam za Boruta Corbu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°96
Samo BMK, nikada se nije prodao i ostao je underground.
- Post n°97
Zuper wrote:ostao je underground.
Ostao? Dace bog da bude underground
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°98
To je neminovnost ali njegovo delo je vecno.
U nekoj buducnosti ce se mnogo vise pevati BMK nego svi navedeni, osim Bore u duetu sa BMK.
U nekoj buducnosti ce se mnogo vise pevati BMK nego svi navedeni, osim Bore u duetu sa BMK.
- Post n°99
ne znam vama ali meni se zuper progotivio, nekako se uslifovao na burundiju
_____
#FreeFacu
- Post n°100
Neke te.
Samo, recite vi meni da li je bolje ovo,
Ili neka smaracina aluvijalnih ravni i nazalost Momcila vojvode?!
Samo, recite vi meni da li je bolje ovo,
Ili neka smaracina aluvijalnih ravni i nazalost Momcila vojvode?!
Last edited by Zuper on 22.01.20 23:52; edited 1 time in total