Normalizatori
- Post n°377
Re: Normalizatori
[size=33]
[/size]"Opozicija u Beogradu minimalne šanse ali može da bude jaka borba".
— Stevanović Vladimir (@VladimirStev) May 24, 2021
Ovaj je došao u emisiju zbog ovoga. Ovaj više insistira da opozicija nema šanse nego neki SNSovac.
Na prošlim izborima u junu 2020. u Bgdu izašlo 38%.
Ovo da je rrkao neki Vučićev novinar ja bih ga otero u pm. pic.twitter.com/3CnqDrNeY9
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°378
na izborima za odbornike skupstine grada beograda 2018te godine:
Izlasnost je bila 51 posto
SNS je imao 45 posto
Sapic je imao 9 posto
SPS je imao 6 posto
Radikali/DSS i POKS (sto racunam kao naprednjacke glasove) su imali zajedno 4 posto
Najvece opozicione stranke:
-Dragan Djilas je imao 19 posto
-Ne davimo je imao 3 posto
-DS, SDS, Nova i Zeleni su imali 2 posto
Izlasnost je bila 51 posto
SNS je imao 45 posto
Sapic je imao 9 posto
SPS je imao 6 posto
Radikali/DSS i POKS (sto racunam kao naprednjacke glasove) su imali zajedno 4 posto
Najvece opozicione stranke:
-Dragan Djilas je imao 19 posto
-Ne davimo je imao 3 posto
-DS, SDS, Nova i Zeleni su imali 2 posto
_____
????
- Post n°380
Ђорђе Вукадиновић@djordjenspm
Као што се и могло очекивати: Брнабићка примила метак. Извинила се. Њена грешка. Предвиђени Селаковић заглавио у Атини. Недимовић, разбарушена душа, прекршио дрес-код. Иначе, Кривокапић имао третман као нико. Све 5.
Остаје само једно питањце: Зашто премијера ЦГ није сачекала она?
Šutanovac Dragan@SutanovacDragan
Zato što inače nije praksa da premijer/ka čekaju goste na aerodromu osim ukoliko nije predvidjen svečani doček sa intoniranjem himni.
Ђорђе Вукадиновић@djordjenspm
Вучић је на аеродрому лично сачекивао Еди Раму. Као и Кривокапићевог претходника на месту премијера Душка Марковића.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°382
Ne znam de je Clutchova tema
Šćiptar a čovek, zamisli
Šćiptar a čovek, zamisli
Ljuljzim čovek. I divne vesti za njegovu porodicu. https://t.co/eC4FQZ5Cek
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) November 23, 2021
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°383
PROSLAVLJENI srpski glumac Predrag Miki Manojlović je u intervjuu za hrvatski Jutarnji list rekao da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić Šarl de Gol ako se uporedi sa opozicijom u našoj zemlji.
Govoreći o političkoj situaciji u Srbiji, Manojlović je rekao sledeće:
- Za ovakvu opoziciju u Srbiji, Aleksandar Vučić je Šarl de Gol.
Manojlović je isto rekao i u aprilu ove godine, kada je istakao da je predsednik Vučić pokušao da ujedini građane, i da bude premijer, a potom i predsednik svih.
- Vučić je za ovdašnju političku sredinu u odnosu na sve druge političke subjekte, aktivne i neke neaktivne, De Gol - rekao je Manojlović.
Na pitanje da pojasni, kazao je da Vučić "vodi politiku koja ima takve rezultate".
Za Srbiju kaže da je "u totalnom sendviču" u političkom smislu i da je ceo jugozapadni Balkan "eksperiment koji traje jako dugo".
Upitan u kom to pravcu Vučić vodi zemlju, odgovara – tamo gde mora.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°384
Upitan u kom to pravcu Vučić vodi zemlju, odgovara – tamo gde mora.
naravno da ON mora
naravno da ON mora
- Post n°385
Ja ne znam da li je to vrsta apatije i iskrene depolitizacije unutar vučićevskog kišobrana ili svesno izvrdavanje konkretnih odgovora.
- Post n°386
Ja bih rekao oba. Ne znaju sta ce ovaj sutra da odluci, pa da se ne zamere. Sto na pitanje ko su vanzemaljci kaze prodavac s niske pijace u cuvenom klipu - ne znam koji su, ali ja gi postujem!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°387
Pištalo i Vučela zajedno u klupi. Tako, kao da je to najnormalnija stvar na svetu. Desilo se u drugoj polovini maja, u Biblioteci grada Beograda, na promociji zbirke pesama Igora Mirovića.
- Post n°388
Sjajno. Sjajno. Bravo. "Ajd, budi direktor biblioteke, nećeš morati mnogo da se ponižavaš". Stvarno? Ma da bre, samo kultura i slikanje. E, aj sedi u prvu, sad će da dođe jedan naš drugar, kasni, znaš on je veliki ljubitelj fudbala...
Znao sam da je bio i Porfirije (on je i govorio). Ujutru Koen, uveče Mirović.
https://www.telegraf.rs/vesti/kultura/3500379-igor-mirovic-promovisao-knjigu-svetlo-u-svetioniku-patrijarh-porfirije-mudrim-recima-uvelicao-dogadjaj
Znao sam da je bio i Porfirije (on je i govorio). Ujutru Koen, uveče Mirović.
https://www.telegraf.rs/vesti/kultura/3500379-igor-mirovic-promovisao-knjigu-svetlo-u-svetioniku-patrijarh-porfirije-mudrim-recima-uvelicao-dogadjaj
_____
- Post n°389
Ne znam sta je cudno, ovde mozete videti Vucelica kako prima orden Sv. Save od rent-a-patrijarha.
"
"
- Post n°390
„Ako smem da citiram Dritana Abazovića, iza svakog nacionalizma, krije se pljačka“, rekla je Liht i navela da se može reći da ima i krivice EU koja nije dovoljno insistirala na izgradnji institucija u zemljama regiona.
_____