Mi nećemo ništa novo, samo carstvo Strossmayerovo.Gargantua wrote:
zabrana Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti i obnova Jugoslavenske akademije;
Hrvatska
- Post n°376
Re: Hrvatska
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°379
Creepy Uncle wrote:jel OK da za nju kažemo da je ustaša?
Ja sam za postovanje tradicije - neka joj sude hrvatski drugovi
- Guest
- Post n°380
Creepy Uncle wrote:jel OK da za nju kažemo da je ustaša?
ne može, žensko je
- Post n°381
https://www.index.hr/vijesti/clanak/brunu-esih-ne-treba-zakonski-goniti-zbog-fasistickog-lupetanja-vec-je-kaznjena/2084281.aspx
- Post n°382
otto katz wrote:Mi nećemo ništa novo, samo carstvo Strossmayerovo.Gargantua wrote:
zabrana Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti i obnova Jugoslavenske akademije;
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°383
Heh, i ovde se Houra pominje kao primer nasuprot Idijota
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°384
imaš ljude kao fric koje idu da slušaju carevi kao ja
imaš ljude kao smrda jasenko koje slušaju pičketine kao no country
samo retardu može da bude nejasna situacija
imaš ljude kao smrda jasenko koje slušaju pičketine kao no country
samo retardu može da bude nejasna situacija
- Guest
- Post n°385
Ти си се у животу напасао Добрице Ћосића. Сада можеш да слушаш шта оћеш, свеједно је.
- Post n°387
https://www.index.hr/magazin/clanak/zagrebacka-arena-sinoc-je-bila-krcata-molili-za-domovinu-i-pjevali-o-isusu/2084957.aspx
- Post n°388
HDZ-ovac Ćiro Blažević snimio predizborni spot za Milorada Pupovca
https://www.index.hr/vijesti/clanak/hdzovac-ciro-blazevic-snimio-predizborni-spot-za-milorada-pupovca/2085902.aspx
MIROSLAV Ćiro Blažević, proslavljeni nogometni trener i deklarirani HDZ-ovac, snimio je predizborni spot za SDSS. Odazvao se pozivu Milorada Pupovca da se priključi kampanji za europske izbore.
Spot tek treba biti emitiran, a Ćiro je objasnio zašto je odlučio sudjelovati.
"Netko mora početi s pozitivnim ponašanjem pa nek to budem ja. Ja sam prava osoba za ovaj spot i nije me briga za negativne komentare", rekao je Ćiro za RTL Danas o angažmanu za Samostalnu demokratsku srpsku stranku.
Smatra da je spot dobro pogođen
"Oni neće mene pljuvat, oni mene već pljuju, ali ja imam čistu savjest. Svakom bih želio pokazat, čujte, dobro je Pupovac izabrao mene. Nitko ne može kontestirat moj patriotizam i sve ono što sam napravio za Hrvatsku. I baš sam ja dobro pogođen da dam primjer da se ne smijemo mrzit, nego da se trebamo tolerirat", kazao je nogometni trener Miroslav Ćiro Blažević.
No hoće li mu to tolerirati u HDZ-u - ne zna. Boji se čak izbacivanja iz stranke.
"Oni mene mogu izbacit iz stranke jer sam napravio, po nekima, nešto što nisam imao pravo. Ja sam morao podržat ove svoje", rekao je Ćiro.
"Nisam Plenkovića htio dovesti u tu situaciju"
"Ja ga nisam htio dovesti u jednu priliku da mi kaže možeš, da ja sad kažem reko mi je Plenković, on bi izgubio svoje poene. Ili, da je bilo drugačije pa sam rekao: Neću te Plenkoviću zvat, ti ćeš shvatit moju dobronamjernost kroz ovu moju gestu'", kazao je Ćiro.
Prema Plenkovićevoj današnjoj izjavi, čini se da jest.
Plenković: Ma Ćiro je super, više on nama vrijedi nego mnogi drugi. Sve je to dobro
Novinari su premijera upitali je li Ćiro i dalje član HDZ-a.
"Formalno, da vam pravo kažem, ne znam. Ja mislim da je, a ako i nije, ko da je", odgovorio je.
Dao je i naslutiti kako nema govora o kazni.
"Neće biti kažnjen. Ma Ćiro je super. Više nama Ćiro vrijedi ko narodu nego mnogi drugi. Sve je to dobro", kazao je Plenković.
O Ćirinom angažmanu progovorio i Pupovac
I Milorad Pupovac je za RTL progovorio o Ćirinom sudjelovanju u spotu njegovog SDSS-a.
"Mi smo dobili mnogo njegovom podrškom, ali mislim da je ukupno naše društvo sa njegovom gestom dobilo mnogo. I zato to posebno cijenim", kazao je predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac.
Kako god bilo, spot je i prije nego što je prikazan izazvao veliku pažnju.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°389
Ciro legenda
Ja to ne opravdavam, pogotovo ako pokliči aludiraju na ono zlo što se događalo u ustaškom režimu. Moja dvojica braće, Anto i Joso, umrli su kao ustaše, obojica sa 17 godina, 1942. i 1944. godine, ali ja ih ne opravdavam, kao što ih ni moj otac nije opravdavao. Sve što je protiv čovječanstva i civiliziranog ponašanja nitko normalan ne može opravdavati.
- Post n°390
Verujem da se radi o miksu, novcano-nacionale prirode, neces Cedo bijedo raditi u mome ataru...
Zanimljivo da popularni "mrtvi" Tanjug ne navodi ovaj navod iz naseg poslednjeg rata kao vazan,
http://www.tanjug.rs/full-view.aspx?izb=480988
Nego, je l znate vi za popularnu igru "Ceda bijeda"?
RADOJE Petković (63), potpredsjednik Vijeća srpske nacionalne manjine Grada Kastva i građevinski poduzetnik, brutalno je pretučen 24. travnja ispred jednog kafića u Viškovu i još je uvijek u životnoj opasnosti. Riječka policija kao napadača je identificirala Iliju Glavića (48) kojeg Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci sumnjiči za kazneno djelo nanošenja osobito teških tjelesnih ozljeda. Sutkinja istrage na Županijskom sudu u Rijeci Ksenija Zorc Glaviću je odredila istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i utjecaja na svjedoke, pišu Novosti.
Petković je nakon kratke prepirke s Glavićem u lokalu krenuo prema svom automobilu. Glavić ga je sustigao na parkingu i brutalno napao. Na snimkama nadzorne kamere vidi se da Glavić nije odustajao od udaraca čak ni kada je Petković izgubio svijest i pao na tlo.
"Moguće da je napad etnički motiviran, što policija nije potvrdila. Koliko znamo, napadač i žrtva se nisu poznavali. Sumnjivo nam je što su svjedoci ‘nestali’. Da nije bilo snimaka nadzornih kamera, vjerojatno napadač ne bi bio ni identificiran", kaže Milan Eraković, pravni savjetnik SNV-a u Rijeci.
Osumnjičeni za napad Ilija Glavić, rodom iz sela kraj Bosanskog Broda, poznat je tužilaštvima Republike Srpske i Bosne i Hercegovine.
"Na temelju izjava svjedoka Ilija Glavić je na listi osumnjičenih u predmetima koje je Haški tribunal još 2006. predao Tužilaštvu BiH. Sumnjiči ga se za premlaćivanja, teške povrede i silovanja po brodskim logorima u proteklom ratu", potvrđuje Marko Grabovac, predsjedavajući Savjetodavnog odbora Instituta za nestale osobe Bosne i Hercegovine i predsjednik Udruženja za traženje zarobljenih boraca i nestalih civila iz Broda
Zanimljivo da popularni "mrtvi" Tanjug ne navodi ovaj navod iz naseg poslednjeg rata kao vazan,
ZAGREB - Radoje Petković (63), potpredsednik Veća srpske nacionalne manjine Grada Kastva i građevinski preduzetnik, koji je brutalno pretučen 24. aprila ispred jednog kafića u Viškovu još uvek je u životnoj opasnosti, a motivi ovog napada još nisu saopšteni.
Riječka policija kao napadača je identificirala Iliju Glavića (48), kojeg Opštinsko državno tužilaštvo u Rijeci sumnjiči za krivično delo nanošenja posebno teške telesne povrede.
Foto Tanjug/ D.Nikolić ilustracija
Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa
http://www.tanjug.rs/full-view.aspx?izb=480988
Nego, je l znate vi za popularnu igru "Ceda bijeda"?
- Post n°391
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°392
Kak je to krasno, sada je sve mnogo bolje za Srbe. Hvala Pupovcu i Jovicu.
Osim sto se jedan Srbin bori za svoj zivot zato sto je Srbin.
A zli jezici kazu da je par komada Srba potrovano oko uskrsa.
Uzgred, Ciro je veliki ljubitelj persijanca Njofre
Nego sam davnih dana hteo nesto da pita ficfirica.
Kada imas situaciju kao u hrvatskoj, gde se apsulutno gaze prava Srba i niko ne reaguje sta onda raditi da bi se zastitili ljudi posto si ti zagovnornik pustanja da oni svoje srede?
Dakle, sta se radi kada ne zele da se srede?
Osim sto se jedan Srbin bori za svoj zivot zato sto je Srbin.
A zli jezici kazu da je par komada Srba potrovano oko uskrsa.
Uzgred, Ciro je veliki ljubitelj persijanca Njofre
Nego sam davnih dana hteo nesto da pita ficfirica.
Kada imas situaciju kao u hrvatskoj, gde se apsulutno gaze prava Srba i niko ne reaguje sta onda raditi da bi se zastitili ljudi posto si ti zagovnornik pustanja da oni svoje srede?
Dakle, sta se radi kada ne zele da se srede?
- Post n°393
Ne mozes to da "sredis" nikako dok ne sedis za istim stolovima za kojima sedi Hrvatska
- Post n°394
Zuper wrote:Dakle, sta se radi kada ne zele da se srede?
Jbg, ne drze pekare, ne znam
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°395
Ja sam cuo da su po Federaciji popularne BiH mnogo uspesniji sa pekarama.
Je l si ti cuo nesto o tome?
Ali nisam ni ocekivao da odgovoris.
To je bilo vise retoricko.
A sto se tice sedenja za stolovima.
Ima i toga sa drugim kolegama ali nesto slabo ide.
Je l si ti cuo nesto o tome?
Ali nisam ni ocekivao da odgovoris.
To je bilo vise retoricko.
A sto se tice sedenja za stolovima.
Ima i toga sa drugim kolegama ali nesto slabo ide.
- Post n°396
18:39 Plenković i Merkel su uz instrumental pjesme Eye of the tiger ušli u dvoranu Dražena Petrovića krcatu HDZ-ovcima.
- Post n°397
Angelina, Angelina reci mi...
Kako sam te ludo volio...
Kako sam te ludo volio...
- Post n°398
beatakeshi wrote:18:39 Plenković i Merkel su uz instrumental pjesme Eye of the tiger ušli u dvoranu Dražena Petrovića krcatu HDZ-ovcima.
https://youtu.be/x5TRA_KW6Po?t=449
- Post n°399
Ovaj naš mora da je umro od ljubomore. Ona s ovim ulazi uz kul muziku, i baca mu kosku, i ide na pivo... A sa njim ništa.
Avaj, pa u čemu je problem? Šta mu fali? Zar se ne trudi dovoljno?
Avaj, pa u čemu je problem? Šta mu fali? Zar se ne trudi dovoljno?
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°400
Кад увек на сликама изгледа као да је двапут понављао па је зато за главу вишљи од осталих из разреда, а и из одеће је нешто пребрзо израстао па му ништа не стоји како треба...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...