Hrvatska
- Post n°351
Re: Hrvatska
aj staviću original, mada mi je sad žao što sam ga stavljala in the first place, baš je žalostno
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°352
Lekar je otisao u kurac i sad ga lincuju mediji. Krenulo je od ovog priloga
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°353
bela maca wrote:mada mi je sad žao što sam ga stavljala in the first place, baš je žalostno
Ja sam prvo video kracu verziju, pa sam na par minuta stavio ovog lika u avatar posto sam mislio da je to neki doktor prevarant, kako je bio predstavljen u tom klipu. Kad sam video sta je u pitanju, skinuo sam
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°354
Evo, funkcionise drzava
"Medicinska sestra" iz Obrovca odvedena na psihijatriju
PROTIV Veronike Pecolaj podnesen je optužni prijedlog zbog lažnog predstavljanja, potvrdila je zadarska policija za Index.
Također, iz policije su nam rekli da joj je pružena liječnička pomoć.
Neslužbeno doznajemo da je odvedena na psihijatrijski odjel zadarske bolnice.
Izvukao ju je iz psihijatrijske bolnice na Ugljanu
Dr. Goran Jusup jučer je za Index priznao da je svoju "medicinsku sestru" izvukao iz psihijatrijske bolnice na otoku Ugljanu i zaposlio je u svojoj ordinaciji u Obrovcu.
Otkrio nam je i njenu dijagnozu koju iz etičkih razloga ne objavljujemo. Prema onome što nam je rekao, radi se o teškoj psihičkoj bolesti.
Podsjetimo, Jusup nam je u bizarnom telefonskom razgovoru prepričao kako je izvukao Veroniku Pecolaj iz bolnice u koju ju je navodno poslala njena majka, a zatim ju je zaposlio u obrovačkoj ordinaciji kao medicinsku sestru. Ubrzo se ispostavilo da ona uopće nije medicinska sestra iako su oboje tvrdili suprotno.
Nije medicinska sestra
Kasnije je to novinarima potvrdila Hrvatska komora medicinskih sestara koja je provjerom registra utvrdila da u njemu nema osobe s njezinim imenom.
Konačno je to priznao i sam Jusup. Kada više nije mogao skrivati istinu, rekao je da je u vezi s Pecolaj te da mu ona samo sprema ordinaciju. Izjavio je da je Pecolaj malo munjena i da ju je on izvukao iz psihijatrijske bolnice na Ugljanu.
"Tamo ju je stavila njena majka. To je šiptarska politika, ona je isto Šiptarka", mrtav hladan je ustvrdio u razgovoru za Index, dodavši da je sve poslove za koje je potrebna medicinska stručnost obavljao on.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°355
maćare mio
_____
- Guest
- Post n°356
ficfiric wrote:Ovo je malo informerovski uradjeno, evo jos dva klipa
Neko ja na tamou jutros okačio video i nakon tri-četiri minuta gledanja i ja sam se sjetio Informera.
- Post n°357
Gde je informer tu je i Stripformer
Doktor i sestra iz Obrovca hit su na društvenim mrežama, ovo su najbolje šale
https://www.index.hr/magazin/clanak/doktor-i-sestra-iz-obrovca-hit-su-na-drustvenim-mrezama-ovo-su-najbolje-sale/2081208.aspx
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°358
Potpuno je čudo da u Obrovcu uopšte ima ikakav lekar.
- Guest
- Post n°359
Mislim da se u videu najmanje dva puta pominje kakva pustara je Obrovac.
- Post n°360
grad nema restoran, na primer.
_____
- Post n°362
imao
_____
- Post n°364
ceo taj kraj je prazan i spaljen
_____
- Post n°365
Hrvati spaljivali sopstvenu zemlju.
Kakvi ludaci.
Kakvi ludaci.
- Post n°366
sikter
_____
- Post n°368
Idi druži se sa Nogom u Borči, tamo ti je mesto.
_____
- Post n°370
A gdje bi drugdje bila Kolinda Grabar Kitarović na dan kada Zagreb slavi dan oslobođenja, a velika većina europskih zemalja dan pobjede nad fašizmom pic.twitter.com/DvzEb8AwiO
— Dalija Orešković (@OreskovicDalija) May 8, 2019
- Post n°371
Poklonila se sirotim malim domobranima iz Dubrave koje je huda sudba smjestila između ustaških i partizanskih krvoloka.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Guest
- Post n°372
- Danas, 8. svibnja, obljetnica je ulaska Jugoslavenske armije u opustjeli Zagreb. Događaj je to koji simbolizira pokolje i pljačku, a jugoslavensku okupaciju Hrvatske obilježilo je skidanje hrvatske i podizanje jugoslavenske zastave; zabrana Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti i obnova Jugoslavenske akademije; dokidanje studija hrvatskog jezika umjesto kojega se na Sveučilištu studira "narodni jezik“; Društvo književnika Hrvatske stupa na mjesto dotadašnjega Društva hrvatskih književnika, a umjesto "Lijepe naše“, na radiju se izvodi „Uz Tita i Staljina, dva junačka sina...“. Ta okupacija dokinuta je krvlju tek u Domovinskom ratu, kad su Hrvati pokazali da se Hrvatsku može osloboditi samo pod hrvatskom zastavom, ni pod kojom drugom! - napisala je Bruna Esih.
- Post n°374
Kolindina specijalna izaslanica i osoba izabrana u Sabor na Plenkovićevoj listi.
- Post n°375
I Bandićeva koaliciona partnerka u Zagrebu (sad već bivša).
S druge strane i Pupovac podržava vladu tog Plenkovića.
S druge strane i Pupovac podržava vladu tog Plenkovića.