beatakeshi wrote:Paće, ima li te ovde?
Ниједну од тих фотки нисам ја снимио . На ту тему мој домет је једна фотка од „Па шта онда“ у каталогу изложбе „Од Тихуане до Тетка Ане“, 13. децембра 2010, снимљена негде 1972.
beatakeshi wrote:Paće, ima li te ovde?
Vilmos Tehenészfiú wrote:
Sramim se priznati, ja imam album Tako, kao i Drugi Nacin a bogami i Nepocin.
Srecom je naisao pank i ja sam to batalio. Nemam volje ni da stavim na gramofon, ne suocava mi se sa ruznom prosloscu.
паће wrote:WildRanger wrote:A ex-Yu simfo prog? Valja li on šta?
Шгјз, овако по сећању, пре свега Тако ака Ђорђе Илијин. Врло озбиљно, и види се да је школован музичар. Можда није неки композитор, волим ја да то буде и сложеније, али бар пола извиканог британског прога може ципеле да му чисти, што се тога тиче. Чак сам их и слушао уживо, и звучало је величанствено.
Онда једна занимљива појава, Опус. Укупно један албум са песмама које су све на исти фазон, такорећи свега једна песма, али тај фазон ми се свиђа и има неку дубину, њих још увек слушам.
Бегнаград... штагод дохватиш од њих, мада неће никако бити оно што очекујеш.
Други начин... хм, могли би се местимично сврстати ту, имали су нешто домета у почетку, али су брзо издували пару и... претворили се делом у „Непочин“ (што рекао Врдољак, „то је нешто што није требало ни почињати“).
Рани Густафи, прва два албума, док су се звали„Густаф и његови добри духови“ (где су и писали као ипсилон а ф као пх) и док им је ментор био Милан Младеновић. Нису симфо, а нису ни онај прог класичног типа, него нешто више нововални прог... вреди послушати.
Има још неколико, сетићу се сутра.
WildRanger wrote:Има још неколико, сетићу се сутра.
A šta kažeš na Igru Staklenih Perli? Jesi li njih slušao?
I kako ocenjuješ Not an Ordinary Life od Korni Grupe (ako si slušao)?
Zato sto su stadionsko smece.Banujte pokretacha ovog nesuvislog topikaWildRanger wrote:
Šta mislite zbog čega Rush nisu postali poznato ime roka kod nas?
kolomast wrote:Zato sto su stadionsko smece.Banujte pokretacha ovog nesuvislog topikaWildRanger wrote:
Šta mislite zbog čega Rush nisu postali poznato ime roka kod nas?
aukurac… i to imam.WildRanger wrote:
A šta kažeš na Igru Staklenih Perli? Jesi li njih slušao?
паће wrote:Да нису случајно и велики у Јапану?