feminizam i prikljucenija
- Post n°951
Re: feminizam i prikljucenija
mislim da je krenulo od jk rowling, nakon njene podrške izvesnoj terf ženi kojoj nije produžen ugovor na poslu nakon što nije htela da prekine da tvituje svoje transfobne stavove
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°952
da, sad vidim da je to bilo dan ranije, danas je eksplodiralo.
- Post n°953
Ja jedva cekam da m21 i medenica okace nesto tipa STOP TRANSNOM MESANJU
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°954
Нека, нека, нека виде мало шта је политичка подобност и која су овлашћења политичког комесара.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°956
KinderLad wrote:morao sam da guglam TERF
Дежурни, рапортирај де.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°957
Verovatno me jebe to što pratim Owena Jonesa.
- Post n°958
bela maca wrote:mislim da je krenulo od jk rowling, nakon njene podrške izvesnoj terf ženi kojoj nije produžen ugovor na poslu nakon što nije htela da prekine da tvituje svoje transfobne stavove
Juče krenuo da čitam detalje o tome na twitteru (ima neki veliki thread). Nešto na temu da je ta kojoj nisu hteli da produže ugovor otprilike tražila đavla, tj. htela je da od svega napravi scenu... Međutim, napustio sam to, ima važnijih stvari (bar za mene), recimo gori pola ove zemlje. JK Rowling sam "otkazao" otkad je onako zdušno trpala Corbyna (i sad još sigurno misli da je dokazano bila u pravu.)
- Post n°959
Evo ga taj ^ thread. Ako je istina, ova osoba koju je branila JK Rowling nije žrtva kakvom se predstavlja.
So Maya Forstater, the woman JK Rowling is supporting, wrote a manifesto. I won't link to it, but it gives a more detailed version of how she lost the contract. She nervously makes a transphobic tweet, and nothing happens. So she decides to make more specific ones.
— What Once May Have Been Lillie Franks (@onyxaminedlife) December 21, 2019
- Post n°960
Sjajan rad
https://www.femplatz.org/index.php?t7
https://www.femplatz.org/index.php?t7
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°961
čitala sam sinoć intervjue sa ljudima u zatvoru. digla mi se kosa na glavi
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°962
_____
Pristalica krvne osvete
- Korisnik
- Post n°963
Na kafi sa... Aleksandrom Savanović, istraživačicom i spisateljicom, TKV, street art umetnicom, Jelenom Višnjić, direktorkom feminističke organizacije Befem i Marijom Ratković, teoretičarkom i radnicom u kulturi ćemo, u sredu, 15. januara od 19h, kako se to već na kafi i radi, pričati pomalo o svemu, o njihovim poslovima i planovima a najviše o feminizmu, ko ima prava na feminizam i ko o tome odlučuje, ko su danas prave feministkinje, prave feminističke teme, da li postoje muški feminizmi, itd.
Sa Aleksandrom Savanović, TKV, Jelenom Višnjić i Marijom Ratković razgovara Jelisaveta Blagojević, direktorka IPAK.Centra i profesorka na Fakultetu za medije i komunikacije u Beogradu.
https://www.facebook.com/events/458998148378701/
- Post n°964
dream team
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°965
"teoretičarka" = sviračica q..u
- Post n°966
Nije za ovu temu ali ovde smo pisali i tome... Dakle, trans ratovi se intenziviraju. Kruži priča tviterom kako navodno neko po Londonu lepi anti-trans nalepnice ali ispod nalepnica stavlja žilete, kako bi se osakatili oni koji pokušavaju da ih skinu.
- Post n°967
То причају од кад сам се родио. Икс стављају жилете да би се анти-икс осакатили кад скидају.
Видео сам то само једном, у Немачкој, у Берлину.
Видео сам то само једном, у Немачкој, у Берлину.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Guest
- Post n°968
Stavljali Cigani žilete na tobogane na 25. maju kada sam ja bio klinac.
Ili su bar tako govorili zabrinuti roditelji.
No, ovo je čudno vreme, ne bi me iznenadilo da je urbana legenda primenjena u praksi.
No, ovo je čudno vreme, ne bi me iznenadilo da je urbana legenda primenjena u praksi.
- Post n°969
Како то уопште може да функционише?dr. Labrador Špegelj wrote:Nije za ovu temu ali ovde smo pisali i tome... Dakle, trans ratovi se intenziviraju. Kruži priča tviterom kako navodno neko po Londonu lepi anti-trans nalepnice ali ispod nalepnica stavlja žilete, kako bi se osakatili oni koji pokušavaju da ih skinu.
- Post n°970
kako ne moze, razmisli
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°971
Papa Lazarou wrote:Stavljali Cigani žilete na tobogane na 25. maju kada sam ja bio klinac.
Ovo je baš raširena legenda, i prostorno i vremenski, isto bilo i kod mene u NS, a kapiram da sam mlađa od Vase.
- Post n°972
Svi su mladji od Vase
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°974
Ко ће да се мучи да ноктима гребе?Kondo wrote:kako ne moze, razmisli
- Post n°975
Kondo wrote:Svi su mladji od Vase
_____