feminizam i prikljucenija
- Guest
- Post n°501
Re: feminizam i prikljucenija
Ima pre toga mnogo, pokriveno nacionalnim zdravstvom. IVF. Ako to nije moglo (6 puta) onda i lokalni doktori odustaju. Top je 42 godine starosti žene. Desi se, uz svu dobru volju, na žalost i to.
- Korisnik
- Post n°502
Kolko košta zamrzavanje jajnih ćelija kod nas i u bliskom okruženju, zna li se?
- Post n°503
https://www.forbes.com/sites/carolyncenteno/2019/04/03/what-if-toxic-masculinity-is-the-reason-for-climate-change/#4536a8037e45
- Post n°504
ekeke. ouch!
_____
Warning: may contain irony.
- Guest
- Post n°505
Od 100 ženskih koje su aplicirale za US Marine Corps, prvi test je prošlo 17 njih. Na kraju, samo 3 (tri) su ušle u službu.
Onda ulaze u realnost druge stvari. Šta ako je neko od muškaraca zaljubljen u neku od tih ženskih?
U bitci, on ide da je spasava, ne sluša naređenja a time ceo vod i njihove živote dovodi u opasnost. Kamoli samu bitku, sve da on bude vitez iz svojih snova.
Potpuna nepoželjnost žena u ratovanju. Mogu one da budu medicinske sestre ali ne vojnik sa puškom nameren i treniran da ubija.
To žene ne rade.
Onda ulaze u realnost druge stvari. Šta ako je neko od muškaraca zaljubljen u neku od tih ženskih?
U bitci, on ide da je spasava, ne sluša naređenja a time ceo vod i njihove živote dovodi u opasnost. Kamoli samu bitku, sve da on bude vitez iz svojih snova.
Potpuna nepoželjnost žena u ratovanju. Mogu one da budu medicinske sestre ali ne vojnik sa puškom nameren i treniran da ubija.
To žene ne rade.
- Guest
- Post n°507
Mr. Moonlight wrote:da, u pravu si, vojska je homoseksualna rabota
A ti si služio vojsku? Ili, ovako, preko Interneta?
- Post n°508
ja sam sluzio JNA upravo one prve godine kada su pustili zene u uniformu, 83/84. kuku majko. razne kobile iz raznih eseferjot nedodjija, mini verzije razija mujanovic i slicno, jos ja u puli a one u mornarickoj uniformi. pa ni sa 20 godina ti se nece dici na tu drvnu građu. 25 godina kasnije otkrivam izraelićanke u uniformi IDF, things can not get better. tako da sve zavisi od pakovanja. JNA je baš bila dizaster, doduše i za muškarce, sem ako nisi bio u mornaričkoj pešadiji kao kondo i dužio beretku komandosa umesto titove šapke.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°509
Ja bio inženjerija, eksplozivi, miniranja i teški lansirni most. Bio komandir tog (ruskog) TLM.
- Guest
- Post n°510
jbg ovde sam jedino ja bio u vojsci, sudeći po onome što pišete
btw jojogi, ovo o homoseksualnom u vojsci nisam ja izmislio
- Post n°511
ovo je istina, ni ja nisam verovao da postoji kurac od 25 dok nisam otišao na prvo kupanje u JNA
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°512
zato se zenama i ne da da idu u vojsku
- Post n°513
ja sam nekako i preziveo kad sam video kurac do kolena, vi bi padale u nesvest
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°514
Mr. Moonlight wrote:jbg ovde sam jedino ja bio u vojsci, sudeći po onome što pišete
Ako su to pokazivali, njih su iz vojske ekspresno otpuštali, kao bolesnike.
- Post n°515
https://newrepublic.com/article/153511/thatcher-clinton-limits-female-politics-elite-representation
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°516
oko 3000 evra, mislimontheotherhand wrote:Kolko košta zamrzavanje jajnih ćelija kod nas i u bliskom okruženju, zna li se?
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Korisnik
- Post n°517
Izgleda da je kod nas u toku proces da bude besplatno tj. na teret države.
https://www.021.rs/story/Info/Srbija/211927/Zamrzavanje-jajnih-celija-umesto-240000-dinara-bice-besplatno.html
https://www.021.rs/story/Info/Srbija/211927/Zamrzavanje-jajnih-celija-umesto-240000-dinara-bice-besplatno.html
- Post n°518
ontheotherhand wrote:Kolko košta zamrzavanje jajnih ćelija kod nas i u bliskom okruženju, zna li se?
Oko 50.000 dindži u jednoj od skupljih IVF klinika u gradu.
_____
There is no nonsense so arrant that it cannot be made the creed of the vast majority by adequate governmental action.
- Post n°519
Koliko kosta zamrzavanje muskih punoglavaca?
- Post n°520
200e
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°521
Je l to povoljno?
Ja ocekivao Jogi ti neka elita tipa VOJIN ili EI i PEDa.
Zato si ti zapalio inace bi danas slusao sony telefon preko slusalica u kombiju chupa-chips koji se vozi kroz BG...
yoyogi wrote:Ja bio inženjerija, eksplozivi, miniranja i teški lansirni most. Bio komandir tog (ruskog) TLM.
Ja ocekivao Jogi ti neka elita tipa VOJIN ili EI i PEDa.
Zato si ti zapalio inace bi danas slusao sony telefon preko slusalica u kombiju chupa-chips koji se vozi kroz BG...
- Post n°522
to je ta cena. sa injekcijama za uskladjivanje ciklusa/stimulaciju valjda izadje skoro 3000.ontheotherhand wrote:Izgleda da je kod nas u toku proces da bude besplatno tj. na teret države.
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Korisnik
- Post n°523
SkyHighatrist wrote:
Oko 50.000 dindži u jednoj od skupljih IVF klinika u gradu.
Kako tako malo? malo spram ovih 250k
- Post n°524
caster semenya ima pisu, rekli eksperti.
https://www.bbc.co.uk/sport/athletics/48102479
donesena je odluka da joj je nivo testosterona previsok da bi se takmicila sa zenama. ako hoce da nastavi da se trka, mora da spusti testosteron pomocu lekova.
https://www.bbc.co.uk/sport/athletics/48102479
donesena je odluka da joj je nivo testosterona previsok da bi se takmicila sa zenama. ako hoce da nastavi da se trka, mora da spusti testosteron pomocu lekova.
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°525
Možda da uvedu takmičenja prema nivou testosterona - kategorije kao u boksu i sl.