Patriote srpske
- Post n°153
Re: Patriote srpske
"Kosovo je seme iz kojeg sam ja ponik'o!"
No comment.
No comment.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°154
Pa šta ako B92 pomaže u promociji...
Srpski "Levijatan" stigao u Hrvatsku: Ne diraj životinje, naći ćemo te
Srpski "Levijatan" stigao u Hrvatsku: Ne diraj životinje, naći ćemo te
- Guest
- Post n°155
pa jednako se to primilo u ustaskoj kao i u cetnickoj tvorevini. bezmozgastvo rula, a i jos jednom se pokazalo da kriminal i nacizam najlakse beru simpatije bez obzira na medjusobne naci razlike. sto ce reci "ne znaju za granice".
- Post n°156
Братардија.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°157
xie saike wrote:pa jednako se to primilo u ustaskoj kao i u cetnickoj tvorevini. bezmozgastvo rula, a i jos jednom se pokazalo da kriminal i nacizam najlakse beru simpatije bez obzira na medjusobne naci razlike. sto ce reci "ne znaju za granice".
skoro sve veće organizovane kriminalne grupe na Balkanu su multinacionalne i nikakvih problema nema povodom tog pitanja, prosto jedan diverzitet
- Post n°158
xie saike wrote:pa jednako se to primilo uustaskoj kao i u cetnickoj tvorevini. bezmozgastvo rula, a i jos jednom se pokazalo da kriminal i nacizam najlakse beru simpatije bez obzira na medjusobne naci razlike. sto ce reci "ne znaju za granice".
U Evropskoj Uniji.
- Post n°159
To je ta Jugoslavija Velika Srbija kojoj Filipenko teži.
- Guest
- Post n°160
Došao sam dotle da bukvalno ne mogu da razgovaram sa nekim ko podržava Levijatan. O čemu mi da pričamo kad ti nije jasno bukvalno ništa o svetu?
- Post n°161
Šta će siroma svet, vidi da sistem ne funkcioniše kako treba, a hteli bi da to sve bude lepo i bajno.
Sad to što oni misle da je dobro a u stvari je još 10x veće sranje može da primeti samo po sebi možda 1 odsto ljudi, i nategnuto do još deset odsto ako im se objasni.
Ne treba biti ljut, ne mogu to da prepoznaju ljudi.
Sad to što oni misle da je dobro a u stvari je još 10x veće sranje može da primeti samo po sebi možda 1 odsto ljudi, i nategnuto do još deset odsto ako im se objasni.
Ne treba biti ljut, ne mogu to da prepoznaju ljudi.
- Guest
- Post n°162
u pravu si, ali elementarno je pitanje ko zdravog razuma i da nije potpuni idiot, pravdu i taj lepi i bajni svet moze da ocekuje od nacista i kriminalaca
- Guest
- Post n°163
Matica Albanaca Srbije iz Novog Sada je saopštila da su dvojica mladića albanske nacionalnosti pretučena u Novom Sadu, od kojih je jedan teško povređen i njegov život je u opasnosti.
U noći između subote i nedelje u Futoškoj ulici, na taksi stanici ispred Ruleta "Gaja", dva mladića albanske nacionalnosti G.B. i Č.M, obojica 1999. godište, napala je "za sada nepoznata grupe od četiri osobe, bez ikakvog vidljivog povoda, sem što su međusobno razgovarali na albanskom jeziku", navodi Matica u saopštenju.
Č.M, ima teške povrede: prelom kostiju glave i izliv krvi u mozak. Operisan je u Kliničkom centru Vojvodine i njegov život je u opasnosti.
Drugi mladić takođe ima teške povrede, ali njegov život nije u opasnosti, navodi se u saopštenju.
Matica navodi da policija intenzivno traga za napadačima.
- Post n°164
1 politika pomirenja.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°166
Ma pobili se oko devojke.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°167
trenutno me baš jako zanima vučićev spin ove vesti, oće li se završiti sa srpskim žeteocima ili drugačije
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°168
mene zanima na osnovu čega su prepoznali da je albanski kad u NS ima tipa 15 nacionalnih manjina od Mađara pa nadalje?! A sumnjam da su neki lingvisti intelektualci.
- Guest
- Post n°170
ns je postao jezivo dizel tamjansko smece, ne cudi ovo
a ovaj mne je tramptardcina teska
a ovaj mne je tramptardcina teska
- Post n°171
ma zajebava se sigurnoCreepy Uncle wrote:I šta sad da ti čovek kaže na ovo?
ko da je pavijanima dovoljno da si albanac, dovoljno je da nisi srbin. a to je vec rudimentalna vestina prepoznavanja
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°172
disident wrote:
ko da je pavijanima dovoljno da si albanac, dovoljno je da nisi srbin. a to je vec rudimentalna vestina prepoznavanja
Bogami, i u suprotnom oni nađu povoda.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°173
cru that, al evo poruke iz medija daju rezultate
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°174
Povišena borbena gotovost.
_____
- Post n°175
1+William Murderface wrote:Povišena borbena gotovost.
_____
Pristalica krvne osvete