Patriote srpske
- Post n°127
Re: Patriote srpske
rade sve što mogu da ostanu u 4 zida, svojih stanova, svog "info centra" i svog blokiranog grada
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Guest
- Post n°128
kod mene u firmu je konstantno pride i lead by women, sve je jednostavno kada se spusti sa državnog nivoa
- Post n°131
Autor Krstan. Je li unutra tekst kucan razlicitim bojama?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°132
Cuvari najavljuju protest 6. oktobra
6.oktobra ispred PINK u 12 i 44h
— Cela Srbija #UN1244 (@CelaSrbija) September 16, 2018
USTANI SRBIJO!!!#CUVARISRBIJE1244 #SRBIJA #SLOBODA pic.twitter.com/AD6FpZwAuc
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°133
jel ovo gospodin sasa mirkovic, fini covek?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°134
Jasta, oporavio se od napada
- Spoiler:
09.09.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°135
Opet smo krenuli sa razbijanjem poslastičarnica...i to čuveni Orijent.
- Post n°136
Posledice predsednikove mirotvorne politike.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°137
Creepy Uncle wrote:Opet smo krenuli sa razbijanjem poslastičarnica...i to čuveni Orijent.
pa bagra tupava, crkla u govnima.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°138
Jedan Goranac sladoledžija iz mog NS kraja je uvek nakon tih događanja naroda i istorijskih govora stavljao na staklo papirče na kom piše "Ja sam Goranac". Meni to jedna od tužnijih stvari koje sam videla.
- Post n°139
nemojmo biti tendenciozni. mnog pošten lokal noćas je bio meta bezumnih vandalizama.
RTS wrote:СНС: Уништене просторије на Вождовцу
Просторије Српске напредне странке на Вождовцу током ноћи уништили су вандали, саопштио је Градски одбор СНС-а.
"Мржња коју свакодневно шире Ђилас, Јеремић, Обрадовић и Савез за пљачку грађана подстиче неке од њихових симпатизера и чланова на вандалске нападе. Позивање на нереде, насиље на улицама и проливање крви имају за циљ само да се дочепају власти", наводи се у саопштењу.
Градски одбор СНС Београд позвао је надлежне државне органе да починиоце приведу правди, и да се пошаље јасна порука да у нашем друштву насиље није допустиво.
- Post n°140
током ноћи уништили су вандали
ili langobardi...šanse su otprilike podjednake
- Post n°141
Creepy Uncle wrote:Opet smo krenuli sa razbijanjem poslastičarnica...i to čuveni Orijent.
nema mora narodna milicija malo da razbije glavu idiotima koji ovo rade, ne mož s njima drugačije
- Post n°142
KinderLad wrote:током ноћи уништили су вандали
vizigoti!
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°143
sejlor wrote:Jedan Goranac sladoledžija iz mog NS kraja je uvek nakon tih događanja naroda i istorijskih govora stavljao na staklo papirče na kom piše "Ja sam Goranac". Meni to jedna od tužnijih stvari koje sam videla.
nas ekrem arifi dzafer
- Post n°144
Preminula Smilja Avramov
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=10&dd=02&nav_category=12&nav_id=1450931
Profesorka Pravnog fakulteta u Beogradu i članica Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU) Smilja Avramov preminula je u 101. godini u Beogradu.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°145
Ovo je za topik "Smrt ipak postoji".
- Post n°146
beatakeshi wrote:Ovo je za topik "Smrt ipak postoji".
Бранка Веселиновић прегурала стоти...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°147
Jel ovde kačimo uskokovštinu od Nejele Ćilim ?
- Post n°148
Hahahah, Dragan Petrović sada ima svoju YouTube produkciju.
- Post n°149
Konačno može da napravi emisiju u kojoj govori 10 sati bez toga da ga zlikovci prekinu u pola misli.
- Post n°150
ficfiric wrote:Cuvari najavljuju protest 6. oktobra
Kakva je razlika izmedju Cuvara Srbije i Zivim za Srbiju, pojma nemam. Vidim da u ime jednih i drugih govori ova Jovana
_____
★
Uprava napolje!