Patriote srpske
- Post n°551
Re: Patriote srpske
kurs može biti samo 124.4
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°552
taman za ovu temu
https://www.facebook.com/Dostajebilo/videos/348260802709368/
https://www.facebook.com/Dostajebilo/videos/348260802709368/
- Guest
- Post n°553
zbog ovog cu uvek i biti militantni antinacionalista
By far najgora stvar koju je Vučić rekao u svojem govoru je da je svaki Srbin kao čovjek i građanin "ništa u odnosu na otadžbinu". Takav prezir prema ljudskom dostojanstvu, takva nacionalističko-nihilistička bešćutnost!
— Gordan Porco Rosso Duhaček (@Prajdizan) March 25, 2019
- Post n°554
MIŠA VACIĆ: MNOGI MI KAŽU DA SAM JA SRPSKI DONALD TRAMP
April 1, 2019 ŽURNAL
Podeli vest sa drugima!
Advertisements
On je iz prvog reda gledao film prozaičnog imena “Miša”, a društvo mu je pravilo još nekoliko državnih i gradskih funkcionera, ali i nadrilekar Miroljub Petrović, protiv koga se vodi predistražni postupak nakon što su dve osobe preminule nakon njegovog “lečenja”.
Posle filma o sebi, veličanja osuđenog ubice premijera Zorana Đinđića, pozivanja na rat i mobilizaciju, ultranacionalista i vođa “Srpske desnice” Miša Vacić ponovo šokira. Ovoga puta veličao je osuđene ratne zločince poput Ratka Mladića, a sebe uporedio sa američkim predsednikom Donaldom Trampom.
Ludo, da luđe ne može biti, pomisliće neko ko nije upoznat sa Vacićevim “likom i delom”. S druge strane, možda i nije toliko čudno, imajući u vidu da Vacić u svom delovanju neretko ima javnu ili prećutnu podršku državnih organa za svoje delovanje, što je pre nekoliko dana dokazao i ministar za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku Zoran Đorđević.
On je iz prvog reda gledao film prozaičnog imena “Miša”, a društvo mu je pravilo još nekoliko državnih i gradskih funkcionera, ali i nadrilekar Miroljub Petrović, protiv koga se vodi predistražni postupak nakon što su dve osobe preminule nakon njegovog “lečenja”.
O svemu tome Vacić je govorio u jutarnjem programu TV Prva, gde je objasnio da mu je Đorđević prijatelj, da je haški osuđenik Ratko Mladić srpski junak, da je on sam pacifista, i da napad na LGBT prostorije nije nasilje….
April 1, 2019 ŽURNAL
Podeli vest sa drugima!
Advertisements
Posle filma o sebi, veličanja osuđenog ubice premijera Zorana Đinđića, pozivanja na rat i mobilizaciju, ultranacionalista i vođa “Srpske desnice” Miša Vacić ponovo šokira. Ovoga puta veličao je osuđene ratne zločince poput Ratka Mladića, a sebe uporedio sa američkim predsednikom Donaldom Trampom.
Ludo, da luđe ne može biti, pomisliće neko ko nije upoznat sa Vacićevim “likom i delom”. S druge strane, možda i nije toliko čudno, imajući u vidu da Vacić u svom delovanju neretko ima javnu ili prećutnu podršku državnih organa za svoje delovanje, što je pre nekoliko dana dokazao i ministar za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku Zoran Đorđević.
O svemu tome Vacić je govorio u jutarnjem programu TV Prva, gde je objasnio da mu je Đorđević prijatelj, da je haški osuđenik Ratko Mladić srpski junak, da je on sam pacifista, i da napad na LGBT prostorije nije nasilje….
- Post n°556
https://pravoslavnasrbskazajednica.blogspot.com/2019/04/god-bless-donald-trump-and-vladimir.html
https://www.facebook.com/vladimir.jankovic.vlada
https://www.facebook.com/vladimir.jankovic.vlada
- Studied at Новинарски курс у УНС-у (Удружењу новинара Србије)
Went to Богословски факултет СПЦ (напустио после 2. године али остао верник)
- Post n°560
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°561
Drugi slucaj online linca albanaca koji je prerastao u protest
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°562
https://govorisrbija.rs/foto-video-blokirana-albanska-pekara-u-borci-narod-se-okuplja/?fbclid=IwAR2ptNfLgyQ7wD3ERaWMdoIm0gZNaXeClgsYOiqYGXoHEcBdh4DLPoU4cAI
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°563
i posle kryg dvojke problem
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°565
pa će tako i u Borči„Они овде раде, реч им нико није рекао, све до сада када су почели да нам пред очима машу Великом Албанијом. Знамо како је све почело на Косову и сигурно да било какав екстремизам нећемо допустити.“, поручује један од саговорника портала Говори Србија, који се налази испред пекаре „Рома“
- Post n°566
bitno da srbende mogu svuda da dižu tri prsta, al neko drugi da to radi e pa to ne može.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°567
Ovo je sve jezivo, rulja koja im stavlja svinjske glave na automobil dok su vlasnici i radnice zaključani unutra, policija koja ne reaguje, blic koji sve to prenosi kao vašarsku atmosferu
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°568
Ovo izguravanje iz tog (valjda) lukrativanog biznisa traje već decenijama, promenili se mediji, promenili se metodi.
A leba sve gori.
(Bilo bi zanimljivo ukrstiti nacionalno-vlasničku strukturu pekara i poslastičarnica 1989/2019)
A leba sve gori.
(Bilo bi zanimljivo ukrstiti nacionalno-vlasničku strukturu pekara i poslastičarnica 1989/2019)
- Post n°569
- Јел' знаш ти, бре, шта су Шиптари у Ваљеву радили у ноћи 30/31. марта 1981?
- ?
- Месили су бурек.
- ?
- Месили су бурек.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°571
koji tuzilac je nadlezan za ovo u borci?
- Guest
- Post n°574
ja mislim da ako neko hoće nešto da završi u srbiji u hrvatskoj da odma mora dudari u brisel
takva su mi iskustva, za bosnu ne znam
takva su mi iskustva, za bosnu ne znam
- Post n°575
Mr. Moonlight wrote:burek se ne mesi
Мора и за њега тесто да се замеси па да се развуче, па да се мало просуши пре него што почне да се завија. Целоноћни посао.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...