Kak' nije?Quincy Endicott wrote:Knjaz Miloš nije kompanija.
https://knjaz.rs/o-kompaniji/
Kak' nije?Quincy Endicott wrote:Knjaz Miloš nije kompanija.
beatakeshi wrote:A i kakve veze ima? Pravda za Guaranu?
disident wrote:
ficfiric wrote:
Др Стојковић је, на иницијативу председника Равногорског покрета господина Момчила Живковића, добила и захвалницу за заслуге за борбу за породичне и националне вредности, а против многоструко јачег непријатеља, мреже добро финансираних непријатељских НВО и интересних лобија. pic.twitter.com/Vx6lJ82GER
— Живим за Србију! (@ZivimZaSrbiju1) May 12, 2019
Miša Vacić i patrolne šape. pic.twitter.com/wpUupViOCZ
— Marko od 5 miliona (@MarkoOd5Miliona) May 13, 2019
KinderLad wrote:Dobra mu ova kesa/torba sta je...patriotska
Imao je o tome Voren Cimerman ilustrativnu priču.KinderLad wrote:slucajno sam lupio na taj minut, ne pada mi na pamet da gledam sve. Ali ovo je jedan od lepsih primera srpskog rasizma prema albancima (koji, da se razumemo, je skoro svima usadjivan, cesto i u porodici, ne izuzimam ni svoju). Prosto ovo je onako...plasticno.
beatakeshi wrote:Imao je o tome Voren Cimerman ilustrativnu priču.KinderLad wrote:slucajno sam lupio na taj minut, ne pada mi na pamet da gledam sve. Ali ovo je jedan od lepsih primera srpskog rasizma prema albancima (koji, da se razumemo, je skoro svima usadjivan, cesto i u porodici, ne izuzimam ni svoju). Prosto ovo je onako...plasticno.
Kada je šovinizam ustupio mesto rasizmu (terminološki, jel došlo do nekih pomeranja značenja)? 90ih?