Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Patriote srpske

disident

Patriote srpske - Page 5 Empty Re: Patriote srpske

Post by disident Sat Sep 08, 2018 3:34 am

Jao krenuli su po komemtarima i grupama da prave od protica novog miroljuba
    Svaka cast onom udbasu koji se setio da ga izvadi iz naftalina

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    disident

Post by disident Sat Sep 08, 2018 4:10 am

Nije mi dobro od smeha xD , posebno na kraju kad zdravkovic prsne skroz,kad ga sad nije strefio mozdani,nece nikad.  protic lici na gnjatu i urnebesno je kad padne u trans oko srebrenice i mladica babe, vidi se da je lud lik, ali je urnebesno smesno ovo svadjanje , kao i u cirilici

_____
    Pristalica krvne osvete
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sat Sep 08, 2018 8:33 am

Ako se nisu pobili do kraja - super.
    disident

Post by disident Sat Sep 08, 2018 12:50 pm

Ma nisu, al jedva se iskontrolisao zdravkovic
    Inače, satriote najbolji izazivači smeha, evo top pet intelektualaca, sa one studentske grupe

****** ****** pošto se znamo, daj samo da definišemo šta je intelektualac. Patriote srpske - Page 5 1143415371

Prema definiciji intelektualac je osoba koja kritičkim razmišljanjem pomaže u oblikovanju i rešavanju problema društva. Evo ti moj kratak spisak ko su 5 najvećih intelektualaca u Srbiji - pa ti sam prosudi.

Na mestu broj

1. Novak Đoković - zanimljivo je da ga niko nije napisao. Možda zato što je sportista, pa se oni valjda ne bave umnim radom? Ali zbog Novaka globalna slika Srbije u svetu više nije ista. Do njega prvi sinonim za Srbiju je bio Sloba i Tito (užaš). Sada kad odeš i gde god u svet i kažeš da si iz Srbije - odmah te sa njim obični ljudi poistovete. Mislim da marketing vrednost koju je on uradio za Srbiju je - neprocenljiva iako nisam obožavalac tenisa.

2. Nekima će biti šokantno ali pišem realno, a to je naš predsednik - Aleksandar Vučić. Ti znaš da ne glasam već 11 godina i da me boli uvo za politiku kao takvu. Ali sve što ovaj čovek radi direktno utiče na naše društvo. Vučić nije glup svakako, Šešeljeva je škola i jedan od boljih pravnika je bio na svom fakultetu. Ne najboji, ali za ono što je njemu potrebno izuzetno ima "šlifa" što bi se reklo. Kao jedan od najinformativnijih mladih političara vidi se da konstatno nešto balansira jer jedno priča, drugo radi, a treće misli. Ne opravdavam politiku njegove stranke, niti sam član bilo koje stranke, ali poštujem što imamo mir za sad u Srbiji i što nismo u fizičkom ratu. Bez mira nijedan napredak ne može u društvu da postoji. A to treba ceniti. Da je Čanak npr. predsednik ti i ja bi već bili negde na frontu.

3. Miroljub Petrović - znam da će sad skoče lajkeri sa ismevanjem, ali ovaj čovek je ubedljivo najpromućurniji kod nas. Bistar, inteligentan, pošten, svestran, što bi rekao - britka sablja. Poziva na tradicionalne vrednosti, moral i duhovan život. On je narodski tip pa su mnogima njegove analogije smešne ili debilne, ali seti se i Đinđića, pričao je sve u životinjskim terminima "zec i lisica" itd. Čovek razume kako da komunicira sa običnim, nepismenim i generalno narodom koji nema kritičko razmišljanje, ali i sa umnim ljudima. Edukuje ljude, daje sve besplatno, zalaže se za zdrav život, preduzetništvo, pravoslavlje, ostajanje u Srbiji, obnovu vrednosti Stare Srbije. Svako ko misli da je on šarlatan neka proba da pobije ono što on iznosi (kako god hoće). Ja sam isto kao i većina ovde mislio da je debil. Ušao u materiju i video da je dubina ogromna i da to što priča itekako ima smisla. Pogotovo jer sve sve zasniva na Bibliji. Inače prema nezvaničnim istraživanjima najpopularniji Srbin u Srbiji. Toliko ga narod "ne voli".

4. Patrijarh srpski Irinej - Evo danas je izašao baš nov intervju našeg istoričara Miloša Kovića (poslušaj i njega u debati sa Protićem) koji kaže lepo kao vrhunski intelektualac da se jedino crkva otvoreno i politički zalaže protiv bilo kakvog razgranićenja Kosova i Metohije. Napisali su i javni statut o tome, ali ovi naši okupatorski mediji naravno neće to da prenose. Čak ni RTS. Vrlo malo intelektualaca govori o tome javno na bilo kojoj televiziji jer se plaši da ne izgubi svoj statut u SANU ili gde već. Irineja i SPC (Srpsku Pravoslavnu Crkvu) to nije briga. Oni su najzdravije tkivo našeg društva čije vrednosti su održale da danas uopšte postojimo i deklarišemo se kao Srbi. O umnim sposobnostima Irineja i intelektu bolje da ne pričamo jer čoveku retko ko može da mu parira, iako ga konstatno okupatorski mediji satanizuju. Čoveka koji se bori za svetu srpsku zemlju - Kosovo i Metohiju. Tužno je da crkva nema nikakvog, barem savetodavnog udela u vođenju naše zemlje.

5. Znam da se oko ovoga nećeš složiti jer si iz Novog Pazara, ali tvoj građanin - muftija Zukorlić. Naša muslimanska zajednica nije mala (preko 220.000 ljudi, oko 3% stanovništa) i mislim da to što on u okvirima te zajednice radi je izuzetno. Izdaje knjige, otvara islamske prodavnice, edukuje muslimane, šalje ih u Meku i Medinu na hadžiluk, poziva na moral, tradicionalne vrednosti itd. Da ne govorim koliko je porodičan, posvećen itd. Najmoralnije ljude u Srbiji i BiH-a koje sam upoznao su muslimani. On sigurno utiče na tu zajednici i veliki respect.

Kao bonus parafraziraću Vladimira Kostića (predsednik SANU); "Za SANU, koliko god to zvučalo kurtuazno, prigodno, odlazak Vladete Jerotića je ogroman gubitak. Čitava dimenzija SANU sad nedostaje. Ne znam uopšte ko bi danas mogao da popuni taj prostor umesto njega."

Ostali ljudi vredi pomena su istoričari Miloš Ković, Radovan Damjanović, Miloslav Samardžić, Milo Lompar, Stevan Tomović, Milan Brdar, Božidar Kljaljević, Jovan Deretić, zatim naši lekari Branislav Peranović, Slavko Zec, Milisav Nikolić, Todor Jovanović, Božidar Dragutinović uz njih duhovna lica otac Arsenije, otac Rafailo, iguman Sava, mati Atanasija, Vladimir Dimitrijević i ostali kao što su Matija Bećković, Jugoslav Petrušić, Miroljub Jevtić, Balkan Info novinari, Aleksandar Šapić, Momčilo Milinović, Kosta Čavoški, Rastko Jović, Jovana Stojković, Milan Paroški, Duci Simonović, Lane Gutović, Miroslav Mika Aleksić, Vukojica Sandić, Andrej Fajgelj itd.

_____
    Pristalica krvne osvete
    plachkica

Post by plachkica Sat Sep 08, 2018 1:16 pm

čemu vas uče na tom fakultetu?

postoji li šansa da je lik vrhunski trol?
    nalog sa ženinog laptopa

Post by nalog sa ženinog laptopa Sat Sep 08, 2018 1:18 pm

sta kazu drugi clanovi grupe na ovaj solidan trol?

_____
    THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at 
    speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and 
    sun. People have visited the moon, we have sent space probes to 
    all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are 
    picked up by children in the nursery.
    disident

Post by disident Sat Sep 08, 2018 1:26 pm

Lik je zapravo poznat po propagiranju ovakvih stavova, a grupa je studenti beogradskog univerziteta
    Neki se slažu neki ne, ali dosta drugih odgovara je zabrinjavajuće

_____
    Pristalica krvne osvete
    ficfiric

Post by ficfiric Sat Sep 08, 2018 3:43 pm

Nemci bi trebali da se zabrinu. Njih ce leciti ovi moroni

_____

Uprava napolje!

Sotir

Post by Sotir Sat Sep 08, 2018 5:35 pm

Prednjače kvaziostoričari.
    Kad su im se već uvukli na fakultet, mogla bi već stručna lica da objasne širokim narodnim masama prostim jezikom zašto su ovi prevaranti.
    Filipenko

Post by Filipenko Sat Sep 08, 2018 8:05 pm

ficfiric wrote:Nemci bi trebali da se zabrinu. Njih ce leciti ovi moroni

Patriote srpske - Page 5 286371741
    disident

Post by disident Sat Sep 08, 2018 8:14 pm

Grupa je doduse savrsena za posmatranje i analizu studenata na fb i njihovih stavova. Red rasizma , pa red stavova miroljuba petrovica, o zenama,radjanju,vezama, pa opet red rasizma o romima, pa onda opet red kvazinaucnih kvazipatriotskih gluposti, sve to prosarano bezbrojnim banalnim pitanjima o tipa radnom vremenu institucija i sl koje bilo koje funkcionalno bice moze da sazna u roku od dva minuta.

_____
    Pristalica krvne osvete
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Sep 08, 2018 8:17 pm

video sam neku anketu gde valjda 30 posto članova grupe kaže da su "liberali" najveći problem Srbije.
    potpuno brkanje Amerike i Srbije. to vidim i kod nekih ljudi u Srbiji, tresu se od besa (sasvim bukvalno) zbog uklanjanja statuta posvećenim generalima Konfederacije i zbog stanja u liberalnim kempusima.

gasite bre taj internet više, pomrećemo od gluposti.
    disident

Post by disident Sat Sep 08, 2018 8:25 pm

Pa na toj anketi su broj jedan lgbt organizacije il aktivizam valjda. A to je valjda jos i jedna od boljih anketa, kacio sam onu jezivost o abortusu
    Da budem gari, internet je samo pokazao kakva smo jadna vukojebina i ka kakvoj jos goroj buducnosti idemo

_____
    Pristalica krvne osvete
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Sep 13, 2018 2:00 pm

Patriote srpske - Page 5 Dm9pfAiX4AAZO3C
    Sotir

Post by Sotir Thu Sep 13, 2018 2:13 pm

Оклен је овај бисер вредан чувања?
    ficfiric

Post by ficfiric Thu Sep 13, 2018 11:51 pm

Sa 8 dana zakasnjenja

Косовски Гордијев чвор створио још један опозициони блок – Чувари Србије 1244

У Београду је данас, потписивањем Меморандума о сарадњи, основан савез Чувари Србије 1244, чији су оснивачи представници 15 политичких покрета и организација са територије целе Србије.

...

Председавајући савеза “ЧУВАРИ СРБИЈЕ 1244”

Председник- др Јована Стојковић
    Потпредседник- мр Саша Мирковић Patriote srpske - Page 5 286371741
    Потпредседник- др Драган Петровић Patriote srpske - Page 5 3984128386
    Члан- Немања Петровић
    Члан- Маја Шоршоров
    Члан- Ана Обрадовић
    Члан- Сара Јовановић
    Члан- Славољуб Анђелић
    Члан- Петар Милетић
    Члан- Горан Марковић

_____

Uprava napolje!

Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Sep 13, 2018 11:53 pm

Maja Sorsorov, lebe mekani.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Filipenko

Post by Filipenko Sat Sep 15, 2018 9:47 am

Dr Dragan Petrović će to već rasturiti, ne sumnjam u njega.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Sep 15, 2018 9:59 am

pa  ja  sam  ovo propustio, vrh jbt  Patriote srpske - Page 5 3579118792 vrhunska policijska  provokacija, stavis  Sasu Mirkovica da  predvodi fasisticki pokret i na jednom mestu okupis  par hiljada  oridjinala i slaboumnika i radis sa njima sta god zelis.
    ficfiric

Post by ficfiric Sat Sep 15, 2018 10:26 am

Filipenko wrote:Dr Dragan Petrović će to već rasturiti, ne sumnjam u njega.

Uf, tu je i krme Mirkovic. Mozda on prvi napravi picvajz

_____

Uprava napolje!

ficfiric

Post by ficfiric Sat Sep 15, 2018 10:27 am

Creepy Uncle wrote:okupis  par hiljada

Otkud im hiljade, ovi pokreti (Dostojni, ROD, itd) ni do stotke ne dobacuju

_____

Uprava napolje!

Filipenko

Post by Filipenko Sat Sep 15, 2018 11:29 am

ficfiric wrote:
    Creepy Uncle wrote:okupis  par hiljada

Otkud im hiljade, ovi pokreti (Dostojni, ROD, itd) ni do stotke ne dobacuju

...što saznamo čim se posvađaju jedni sa drugima pa dođe do pičkaranja Patriote srpske - Page 5 1399639816
    ficfiric

Post by ficfiric Sat Sep 15, 2018 9:42 pm

Ove grafite treba sakupljati

Patriote srpske - Page 5 DnD_dBpW4AEGuYw

U mom komsiluku ima jedan slican - Na Kosovu su Srbi bez struje i vode a u Beogradu se price o pederima vode

_____

Uprava napolje!

bela maca

Post by bela maca Sat Sep 15, 2018 9:55 pm

yawn

_____
    most of us probably not getting better
    but not getting better together
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Sep 15, 2018 10:04 pm

Ne kapiram čemu Prajd, pa zar premijerka sa kojom organizatori šuruju nije rekla da u Srbiji nema diskriminacije LBGT ljudi?

Ako nema, napravite brate veselu povorku kao u Berlinu, bez žandarmerije i policijskih blokada, pa da se zezamo i slavimo slobodu.

Post by Sponsored content

Current date/time is Sat Nov 09, 2024 3:32 am