William Murderface wrote:Povišena borbena gotovost.
https://youtu.be/EBO9Y1QwAWI?t=7
William Murderface wrote:Povišena borbena gotovost.
tačnije dovoljno je bilo da su 4 na 2 a razlog bi se već našaodisident wrote:ma zajebava se sigurnoCreepy Uncle wrote:I šta sad da ti čovek kaže na ovo?
ko da je pavijanima dovoljno da si albanac, dovoljno je da nisi srbin. a to je vec rudimentalna vestina prepoznavanja
disident wrote:Ma mene su onaj zadnji vikend kad je bila tacijeva 15 min invazija nocni posetioci sa vrata pitali sta se desava, jel su se povukli siptari, sta vise oce od nas, nema doslo do guse, moramo se braniti, vidis sta nam rade.
To "VIDIS STA NAM RADE " da se ubaci u himnu
bruno sulak wrote:
KinderLad wrote:disident wrote:Ma mene su onaj zadnji vikend kad je bila tacijeva 15 min invazija nocni posetioci sa vrata pitali sta se desava, jel su se povukli siptari, sta vise oce od nas, nema doslo do guse, moramo se braniti, vidis sta nam rade.
To "VIDIS STA NAM RADE " da se ubaci u himnu
Booože praaavde
Štaaa nam raaade
Ali naravno, šiptari ono, šiptari ovo i eto ga rezultat. A što je najlepše, završiće se po već patentiranom "Zakintos" modelu za "našu decu".
William Murderface wrote:KinderLad wrote:
Booože praaavde
Štaaa nam raaade
Ali naravno, šiptari ono, šiptari ovo i eto ga rezultat. A što je najlepše, završiće se po već patentiranom "Zakintos" modelu za "našu decu".
Jer (predlažem za drugi stih): A ŠTA SU ONI NAMA RADILI??!??
То, огњишта се спомињу више од 3х!Creepy Uncle wrote:
i u kiši metakaxie saike wrote:tog vojka jedino vadi sto je bio u djecacima
Kondo wrote:trenutno me baš jako zanima vučićev spin ove vesti, oće li se završiti sa srpskim žeteocima ili drugačije
Летећи Полип wrote:Slaba im ova pesma. "Sistem te laže" je bila dobra. Pevljiv refren, dobra matrica, agresivna, i sa dovoljno opštemestaškom porukom da većina može da je sluša. A ovo je nekako njanjavo, salonski... Koštuničarski rep.
Летећи Полип wrote:Polaziš od premise da ti ljudi imaju iole obraza, i da ulažu elementarnu intelektualnu snagu u ono što pišu. Neće se oni zbuniti, pa da menjaju narativ svakih petnaest minuta. Jedino ako im se sami nadređeni zbune, pa daju pogrešne cedulje.