Bakalnica
- Guest
- Post n°76
Re: Bakalnica
čitam nešto o Lidlu, pa to je kompanija kao iz Alana Forda. teraju zaposlene da beru voće tokom zaprašivanja pesticidima. ako im takva iživljavanja prolaze u EU, pa ovde će stavljati radnike u lance.
- Post n°80
da. maltretiraju radnike samo tako, a vamo im sa sap-om propao state of te art projekat vredan ne znam koliko milijardi. radice ga od 0.
- Post n°81
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°82
meni.najblizi ce biti tamo na onoj raskrsnici kod plavog mosta
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°83
na forum.hr godinama ima tema lidl, i ljudi se ubise od pisanja sta valja, sta ne valja, sta je novo u ponudi, prate se tematske akcije,.. potrosaci ce se radovati
- Post n°84
Ovde je zavrsen pre vise od godinu dana. Da su odlozili jos malo, cenim da bi se skvoteri uselili
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°85
Овде су прошлог августа већ ишпартали паркинг.
Но сад су већ поскидали папире са стакала, почиње да личи на стандардну сиву кутију. Бар има стакла више него што је обичај, ал' рачунам да ће то прелепити рекламама.
Но сад су већ поскидали папире са стакала, почиње да личи на стандардну сиву кутију. Бар има стакла више него што је обичај, ал' рачунам да ће то прелепити рекламама.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°86
Garant neće biti Cottage sira i dalje, već 100 raznih sirnih namaza, jebo im ja mater.
- Post n°87
Ама јебо те котиџ сир, иди у тамо па уживај што немаРЖ ниједног другог младог сира. Ни швапског, ни подливаног, ни маторог а непресованог, ни... ма ништа, само тај јебени котиџ.
* стандардна ограда: има, спреми четврт резервоара или наручи
* стандардна ограда: има, спреми четврт резервоара или наручи
_____
- Post n°88
Naravno, što bi to iko jeo pored kotidž sira. Em ružnije, em višestruko masnije.
- Post n°89
ja sam pre par tjedana bila u kroejsi, i kad god sam jela zrnati sir pomislila sam na tebe, filipenko
na forum.hr hvale posni fitnes sir lidlove marke milbona. kazu da je dosta ukusan, i jede se puno i skyr, neki irski jogurt s puno proteina. iju, sad sam se setila, milbona se rebrendirala u pilos, dakle, sad se jede pilos.
sad kod nas mi je jako ukusan ovaj.
na forum.hr hvale posni fitnes sir lidlove marke milbona. kazu da je dosta ukusan, i jede se puno i skyr, neki irski jogurt s puno proteina. iju, sad sam se setila, milbona se rebrendirala u pilos, dakle, sad se jede pilos.
Last edited by darling on Thu Oct 04, 2018 11:52 pm; edited 1 time in total
- Post n°90
Mr.Pink wrote:meni.najblizi ce biti tamo na onoj raskrsnici kod plavog mosta
ima šoping ima kurve ima sveeee
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°91
darling wrote:ja sam pre par tjedana bila u kroejsi, i kad god sam jela zrnati sir pomislila sam na tebe, filipenko
na forum.hr hvale posni fitnes sir lidlove marke milbona. kazu da je dosta ukusan, i jede se puno i skyr, neki irski jogurt s puno proteina.
na kalencu nova mlekara s unutrašnje strane, lička basa od kozijeg mleka ubiiiivvvaaaaa
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°92
ihaj, kad sam hvalila tog proizvodjaca sira.
http://www.sirzasvakidan.rs/
ja jedem njegovu kozju rikotu, koja je genijalna.400g 200 dinara, mislim da je kilo 400. basu sam probala, al mi je slana i kisela, jbga, nisam iz like u maloj radnji nema rikote. inace, donose sireve po narudzbi, ne znam sta je mnimum, ja sam redovna u kolektivnoj narudzbi, ako os da ti narucim kozju rikotu da probas, il bilo sta drugo, moze.
http://www.sirzasvakidan.rs/
ja jedem njegovu kozju rikotu, koja je genijalna.400g 200 dinara, mislim da je kilo 400. basu sam probala, al mi je slana i kisela, jbga, nisam iz like u maloj radnji nema rikote. inace, donose sireve po narudzbi, ne znam sta je mnimum, ja sam redovna u kolektivnoj narudzbi, ako os da ti narucim kozju rikotu da probas, il bilo sta drugo, moze.
- Post n°93
haha PG ćuk
ne treba fala ima rikota ovde
ne treba fala ima rikota ovde
_____
#FreeFacu
- Post n°94
stvarno?
pa zasto onda ja narucujem
kad god sam pitala, bilo je samo base. tenks. kupi tu rikotu, odlicna je. sad malo slabija nego pre mesec dva, valjda je do mleka, al je i dalje odlcna.
pa zasto onda ja narucujem
kad god sam pitala, bilo je samo base. tenks. kupi tu rikotu, odlicna je. sad malo slabija nego pre mesec dva, valjda je do mleka, al je i dalje odlcna.
- Post n°95
Filipenko wrote:Naravno, što bi to iko jeo pored kotidž sira. Em ružnije, em višestruko masnije.
Шта, посан сир? Масноћа даје укус... Ништа, ето теби тог колипског, мени ови остали.
Иначе рикота == урда.
_____
- Guest
- Post n°96
zaboravio sam jednu bitnu stvar sto se tice lidla, pokazace ovim seljacinama iz maksija i idea kako se higijenski organizuje ona samousluzna prodaja kifli i sitnog peciva. u maxi odes one posude sa kiflama stoje otvorene da svi od gore na njih mogu da bace peglu u prolazu
- Post n°97
http://mondo.rs/a1137551/Info/Ekonomija/Lidl-u-Srbiji-kako-izgleda-supermarket.html
_____
Belaj Boy
- Post n°98
Meni je relativno blizu ovaj u V Ilica. Al narednih par meseci bice guzva pa ne verujem da se stalozeno moze otici i birati.
- Post n°99
meni je lidl u hr totalno bezveze
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°100
nadam se da necu nikada uci. sutra (ako je sutra otvaranje) planiram diverziju na fb.
_____
#FreeFacu