Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bakalnica

disident

Bakalnica - Page 5 Empty Re: Bakalnica

Post by disident Wed Oct 10, 2018 12:23 am

hahahhaha al ce da bude pogibije, pivo i cokolade od 40 dinara 
    https://www.blic.rs/biznis/moj-novcanik/kilogram-piletine-120-pivo-4499-dinara-lidl-se-otvara-prekosutra-a-blic-vam-otkriva/ygqmd2q

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Filipenko

Post by Filipenko Wed Oct 10, 2018 1:13 am

Ima li tamo Cottage sira, to je jedino što me zanima.
    katamaran

Post by katamaran Thu Oct 11, 2018 10:55 am

Bakalnica - Page 5 DpLIkTuXcAAnq8j

_____
    Belaj Boy
    katamaran

Post by katamaran Thu Oct 11, 2018 7:55 pm

Bakalnica - Page 5 2018-10-11_1954

_____
    Belaj Boy
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Tue Oct 30, 2018 11:31 pm

pusi kurac srbijo i lidlu

Bakalnica - Page 5 UfdyVRa

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Tue Oct 30, 2018 11:32 pm

regiano

sve i da mi ga me donose nego salju dhlom ao express posiljku, opet bi ispalo jevtinije
    dimitrije iz čakova

Post by dimitrije iz čakova Wed Oct 31, 2018 5:18 am

Imaš u Metrou za cca jedan evro više po kili padano, vrlo, vrlo dobar. Komadi su od oko 2kg

_____
    zvona i praporci
    kondo

Post by kondo Wed Oct 31, 2018 9:23 am

ko voli da gricka dobar pistać, ima vrhunski kod turčina u baklavdžinici dukat u carice milice. skup ko otrov ali vredi svake pare - 250g 600 kinti, bolji sam u životu jeo sam donet iz irana, kupljen ovde slabo.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.

Post by Nino Quincampoix Sat Nov 17, 2018 2:07 pm

Kakav pijac u Lyonu, na obali Saone, lebe mekani... prezdrao sam se rakleta a merkao sam i dimljenu butkicu sa alzaskim kiselim kupusom, ali bih verovatno umro da sam i to probao...
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Sat Nov 17, 2018 6:59 pm

lavazza u tempu 399 dinara

_____

smrk kod dijane hrk
    kondo

Post by kondo Sat Nov 17, 2018 8:53 pm

kod madjara 350

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Dec 23, 2018 8:09 pm

Nedavno se pojavila vest da je himalajska so koju koriste milioni potrošača širom sveta dobro smišljena prevara. Rudnik iz kojeg se himalajska so vadi udaljen je 200 kilometara od Himalaja. Veliki deo te soli dolazi na evropska tržišta iz Poljske. Otkrilo se da je tvorac prevare, izvesni Peter Fereiras. On je pre petnaest godina pod pseudonimom Peter Druf, objavio knjigu o čudesnoj lekovitosti himalajske soli pozivajući se na rezultate nepostojećeg Instituta za biofizička ispitivanja iz Las Vegasa. Nedavno je Bavarski Državni zavod za zdravstvo i sigurnost istražio sastav himalajske soli i zaključio da se ta so nimalo ne razlikuje od svih drugih prirodnih kamenih soli, jedino što sadrži više nečistoće.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Dec 23, 2018 8:12 pm

što bi se i razlikovala

sa druge strane, kako bi mogla da razlikuje, a da to ima bilo kakav uticaj

sa treće strane, uvek sam ohrabrivao ljude da kupuju takva sranja, ko je budala, nema mu pomoći
    Filipenko

Post by Filipenko Mon Dec 24, 2018 12:21 am

Nije mi uopste jasno kako ljudi kada cuju "himalajska so" po difoltu ne razumeju da je prevara. Krivica je moja. Jer imam toliko kvalitetne sibirske i amazonske soli da im prodam, a to ne radim.
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Mon Dec 24, 2018 12:23 am

ja sam seljak covek, kupujem iskljucivo tuzlansku

_____

smrk kod dijane hrk
    kondo

Post by kondo Mon Dec 24, 2018 10:52 am

ja ne kupujem no naberam o avgustu u susednoj bari koju zovu slano jezero
    pre 2 godine nam donirao neki meštanin koji zna kako se bere, pa je bila snežno bela
    ove godine nas troje krenulo na branje, meni se nije gazilo u blato pa sam otišao na pecanje
    otišle žena i drugarica nisu baš pazile pa je ovogodišnje branje neke oker boje ali se nadam da je i blato zdravo kao i so
    inače je ukus strava, vrlo blago, ništa agresija

_____
    #FreeFacu

darling

Post by darling Mon Dec 24, 2018 11:04 am

ni od ceg ne pzdm ko od kad u receptu procitam himalajska so.

koristim krupnu morsku. kod nas nema, pa dovucem iz kroejse, ninsku il pasku, svejedno. ninska je krupnije granulacije i ima lepsu ambalazu. 

jedino sto zelim da mi djed mraz donese za novu godinu je salt pig. bilo mi mnogo da dam 30 eura za slanik, al je s vremenom moje zeljenje nadraslo cenu. nekst tajm bice moja prasica.

imam pun kurac egzoticnih soli, nakupilo se, donosili ljudi. ako neko oce, poklanjam, saljem anonimno, kondo inkludid.
    паће

Post by паће Mon Dec 24, 2018 11:50 am

darling wrote:
    imam pun kurac egzoticnih soli, nakupilo se, donosili ljudi. ako neko oce, poklanjam, saljem anonimno, kondo inkludid.

Мислиш да море око његовог острва није довољно слано?

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Dec 24, 2018 12:25 pm

Koristim tuzlasnku i krupnu morsku solane Pag. Mislim da će tako ostati dovijeka, ne planiram da mijenjam, Himalajsku sam možda i koristio, moguće da je te soli bilo u mješavinama začina koje povremeno koristim. Ja još uvijek ne znam je li 100% tačan ovaj navod iz teksta ali otkako sam čuo za himalajsku so, očekujem ovako nešto. Od starta mi je tuknulo na prevaru. Nedavno je hit dana na tviteru bio baš na račun te soli, otprilike je glasio -kupio sam bočicu himalajske soli stare dva miliona godina, a rok upotrebe je do 2019., u zadnji čas sam potrefio.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Dec 24, 2018 12:47 pm

Ima himalajske kod mene u bakalnici, nije skupa i nigde na kutiji ne piše da je lekovita. Lepo i dekorativno izgleda na jelima, a ukus je vrlo dobar. Nije so kriva za to što je svojataju prevaranti.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Dec 24, 2018 1:19 pm

Naravno da nije so kriva. Ja je viđam u Kotanyi bočicama, krupniji bijelo-roskasti kristali.

Mene su na oprez potaknuli izvori na kojima sam prvi put za nju čuo. Uglavnom drugari koji su, što uživo što na fb, o toj soli pričali i pisali kao o svemogućem lijeku. To su ljudi koji mrtvi ozbiljni dijele fb recepte za liječenje najtežih bolesti, čak i raka*, ponekad na tim objavama stoji preporuka da se recept što prije prepiše jer će ga farmaceutske kompanije odmah ukloniti sa inzerneta.

*Pamtim da je jedan od tih lijekova za rak bio sastavljen od meda, kastavaca, bijelog luka i smokava.
    паће

Post by паће Mon Dec 24, 2018 1:26 pm

Жали ми се госпоја да не знам које то соли (ништа егзотично) мора да стави десетак посто више него оне друге, јер није довољно слана. Па сам се сетио неких шмекера из тамоа који продају "дијеталну" со, тј за оне којима препоручују да је избегавају. Прц је у томе што продају калијумову со, која до неке количине може да прође кроз организам без веће штете, ама људи скроз избаце нормалну со и троше само ту, после банкротирају од лекарских рачуна.

_____
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    darling

Post by darling Mon Dec 24, 2018 4:12 pm

ja se secam rumunske soli iz sankcijskih devedesetih, i ta nije bila slana. 
    pace, ma ovo su neke aromatizovane, u raznim bojama, kondo je gurman, znace sta ce s njima. ja sam seljanka, zena jednostavnh ukusa, i sa mnom ce docekati smak sveta. soli, ne kondo Bakalnica - Page 5 1399639816
    kondo

Post by kondo Mon Dec 24, 2018 5:04 pm

pa nisam ni ja posebno komplikovan, uglavnom sam koristio 2 vrste soli otkako sam postao svesno bice
    jedno je dobar cvet soli, ili francuski ili piranski, uglavnom ovo drugo
    drugo je krupna morska so za u mlincek
    za kuvanje tuzlanska vulgaris
    to su tri, ajde
    sad kako sam dosao u posed umjetnina od jedne resavam sva tri, posto ovo sto beremo jeste fleur de sal ali ga ima toliko da se tura i u pasulj i svuda, jedino sto je blaga pa treba jedno 50% mere vise ali to mi odgovara.

_____
    #FreeFacu

паће

Post by паће Mon Dec 24, 2018 6:34 pm

Шта ће соли арома кад већ има укус?

Те фарбане ствари су ми увек врло сумњиве, ко зна шта муљају и шта покушавају да сакрију. Као што на тортама не дирам ону плаву и розе пену за бријање.

_____

Post by Sponsored content

Current date/time is Thu Nov 07, 2024 10:58 am