Ne Da(vi)mo Beograd
- Post n°426
Re: Ne Da(vi)mo Beograd
Ovo za "dozvolu" za izlazak na izbore je naravno lupetanje. EU nikome ne "dozvoljava" da izadje na izbore, vec vrsi pritisak na sve iz opozicije da to ucine. Svi koji su bojkotovali prosle izbore ucinili su to protivno preporuci EU parlamentaraca.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°427
nikakav problem sa pavićevićem on je samo predstavnik ndb na tim razgovorima, nego izlazak na izbore zavisi od toga šta se na tom dijalogu dogovori, odnosno šta im eu naloži. s obzirom da su oni za ulazak u eu i maksimalno podržavaju tu organizaciju, postupiće isključivo kako ona naredi, odnosno preporuči, ako se nekom više tako sviđa.
- Post n°428
А. В. Ћирилица wrote:Strani faktor, neću da kažem koji, već je izabrao kandidata i oni su uvereni da će nas pobediti na gradskim izborima.[
Владимир Гајић wrote:“Зеленовић може, остали проблематични” агенда америчке амбасаде у Бгд.
Turul madár wrote:samo ako im eu koja je patron tog dijaloga, dozvoli
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°429
Pa upravo sam ti te rekao da je "ta organizacija" prosle godine "nalozila" da se na izbore izadje i da su se o taj "nalog" oglusili i NDM BGD i DS i SSP.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°431
Ма велика патка је била уметнички пројекат неког типа, селио је то од града до града тамо негде дванаесте-тринаесте, сликала ћерка кад је било у Норфолку вирџинијском. Можда је направљено више комада па ови однекуд макли вишак.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°432
https://nedavimobeograd.rs/potpisnici-i-potpisnice-povelje-za-dobar-grad/
Potpisnici i potpisnice Povelje za dobar grad
Preko 150 javnih ličnosti i nezavisnih intelektualaca iz sveta nauke, umetnosti, kulture, sporta, arhitekture, urbanizma, prava i drugih oblasti važnih za razvoj grada podržali su “Povelju za dobar grad”, pokreta Ne davimo Beograd. Ova veoma značajna podrška nastojanjima Ne davimo Beograd da se izborimo da naš grad postane dobar grad za sve je ohrabrenje, ali i velika odgovornost. Ukoliko radimo zajedno, uspećemo da oslobodimo Beograd, zaustavimo sve štetne projekte kriminalne vlasti i od Beograda napravimo DOBAR GRAD.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°433
Sad će SNS da neđe 600 potpisnika
- Post n°434
Sto se kukolja tice...
Dušan Pavlović Fakultet političkih nauka
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°435
_____
- Post n°436
ficfiric wrote:Sto se kukolja tice...
Dušan Pavlović Fakultet političkih nauka
prosli put su ih ukopali kompromitovani kadrovi (ne secam se tacno ko je bio u pitanju, ali dosta se pisalo o tome) i nista nisu naucili iz svojih gresaka. a imaju sansu da budu zdrava prica. steta.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°437
zvezda je zivot wrote:prosli put su ih ukopali kompromitovani kadrovi (ne secam se tacno ko je bio u pitanju, ali dosta se pisalo o tome)
Nezne pahuljice su se uzbudile sto je na listi bio Zlatic a on je ClAn sTRanKE
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°438
misim ja cu da glasam za njih, straterski, takticki, ne znam kako se tacno to zove, ali da li ce npr. gari glasati za ducija pavlovica?
_____
ova zemlja to je to
- Post n°440
_____
- Post n°441
Mór Thököly wrote:Gari ne bi glasao za sebe
Ез ин „знам ја нас, јебо ти нас“?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°442
Dan primirja u Prvom svetskom ratu
Obeležavanje velike pobede u Prvom svetskom ratu nije samo dan kada svi moramo da pognemo glavu pred nestvarnom žrtvom koju je srpski narod prineo na oltar slobode. Polovina muškog stanovništva naše Srbije dalo je svoj život u ovom strašnom ratu. Tokom okupacije neprijatelj nije imao milosti ni prema ženama, ni prema deci. Užasna je bila sudbina Mačve, Toplice, Ponišavlja, Rasine, Pčinje i Jablanice. Beograd, naša prestonica, bio je sravnjen sa zemljom. Međutim, iz tog užasa izašli su simboli i uzori kojima se i dan danas divimo.
Mi iz političkog pokreta Ne davimo Beograd bi želeli danas da se setimo samo dva od mnogih uzora, dva koja bi mogla da nam pomognu da nađemo svoj put u ovim tamnim vremenima. Prvi je čuveno Oko sokolovo, Dragutin Matić seljak sa obronaka Suve planine, simbol svih onih naših seljačkih predaka koji su na svojim junačkim plećima izneli rat i doneli slobodu. Taj srpski vojnik u Prvom svetskom ratu, čudo junaštva i hrabrosti, delio je sa svojim zarobljenicima i poslednju koru hleba. Taj naš seljački vitez nije ukaljao svoje pukovske zastave i svoje oružje krvlju nedužnih, pljačkom, ni silovanjem. On je pobedio zato što je bio bolji od svojih neprijatelja. I ostavio je svojim potomcima ponos i slavu. Drugi je naš vojvoda Živojin Mišić. Nije Mišić bio samo pobednik na Kolubari i na Solunskom frontu. Mišić je bio čovek koji je imao kičmu i pred našim oduvek osionim vlastodršcima. Njega su naše partijske oligarihije oterale u penziju, pošto im je poslužio da se izvojuju pobede u Balkanskim ratovima. Očajanje od nadmoćnog neprijatelja ih je nateralo da ga vrate u službu kada je počeo Prvi svetski rat. Kada se i taj rat završio, ponovo je smenjen kao žrtva obesti i opijenosti vlašću. Malo su bili Suvobor i Kolubara, malo su bili Kajmakčalan, Bitolj, Dobro polje, malo je bilo zarobljavanje jednog nemačkog feldmaršala. Moralo je da se bude ponizan pred vlasti, da se zaboravi na čast, na poziv, na ljudski i građanski ponos. Vojvoda Živojin Mišić to nije mogao i nije umeo.
Mi iz Ne davimo Beograd smo ponosni na svoje slavne pretke. Naši uzori nisu ratni zločinci, ratni profiteri, poslušnici svake vlasti. Mi ne idemo za onima koji su se useljavali u luksuzne stanove dok su im vršnjaci koje je njihova politika poslala u rat ginuli u rovovima. Nas neće učiti patriotizmu dezerteri koji su iza skuta Mirjane Marković pozivali na prebijanje svojih vršnjaka. Nama neće huligani i nasilnici određivati meru našeg srpstva. Mi zato imamo naše dedove i pradedove. Da na njih, pobednike, budemo ponosni. Da se setimo da se pred vlašću ne puzi. Da se potomci i preci ne brukaju i da se ruke zločinom ne prljaju. Iznad svega, mi danas dajemo reč svim našim Dragutinima, da ćemo se boriti da njihova žrtva dobije svoj smisao, da od Srbije napravimo zemlju u kojoj će naša deca želeti da vide budućnost svoje dece. I da se zajedno sa našim unucima ovde u ovoj našoj Srbiji, dobroj zemlji za sve naše građane, sećamo slavnih predaka koji svoje kičme nisu savijali pred silnicima, ni tuđim, ni domaćim.
- Post n°443
Polovina muškog stanovništva naše Srbije dalo je svoj život u ovom strašnom ratu.
aman bre
Inače ok, skockano.
Last edited by Del Cap on Thu Nov 11, 2021 9:55 pm; edited 1 time in total
- Post n°444
_____
- Post n°446
Bas se vidi da su nevesti u ovom zanru. Mada vidim da je fokus grupa odusevljena, tako da eto.
_____
- Post n°447
Jak je patos ali dobro
Neka me Mor podseti, koji je to nemački feldmaršal zarobljen?
Neka me Mor podseti, koji je to nemački feldmaršal zarobljen?
- Post n°448
Baš loše.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°450
vrlo su blizu da izgube moj glas a verujem i Jankov
_____
ova zemlja to je to