Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ne Da(vi)mo Beograd

Erős Pista

Ne Da(vi)mo Beograd - Page 18 Empty Re: Ne Da(vi)mo Beograd

Post by Erős Pista Tue Jul 13, 2021 3:05 pm

Ovo za "dozvolu" za izlazak na izbore je naravno lupetanje. EU nikome ne "dozvoljava" da izadje na izbore, vec vrsi pritisak na sve iz opozicije da to ucine. Svi koji su bojkotovali prosle izbore ucinili su to protivno preporuci EU parlamentaraca.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jul 13, 2021 3:12 pm

nikakav problem sa pavićevićem on je samo predstavnik ndb na tim razgovorima, nego izlazak na izbore zavisi od toga šta se na tom dijalogu dogovori, odnosno šta im eu naloži. s obzirom da su oni za ulazak u eu i maksimalno podržavaju tu organizaciju, postupiće isključivo kako ona naredi, odnosno preporuči, ako se nekom više tako sviđa.
    ficfiric

Post by ficfiric Tue Jul 13, 2021 3:14 pm

А. В. Ћирилица wrote:Strani faktor, neću da kažem koji, već je izabrao kandidata i oni su uvereni da će nas pobediti na gradskim izborima.[

Владимир Гајић wrote:“Зеленовић може, остали проблематични” агенда америчке амбасаде у Бгд.

Turul madár wrote:samo ako im eu koja je patron tog dijaloga, dozvoli

Ne Da(vi)mo Beograd - Page 18 3826186726

_____

Uprava napolje!

Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Jul 13, 2021 3:17 pm

Pa upravo sam ti te rekao da je "ta organizacija" prosle godine "nalozila" da se na izbore izadje i da su se o taj "nalog" oglusili i NDM BGD i DS i SSP.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Sep 09, 2021 4:44 pm

kianu

I Kianu je sa Dobricom.
    паће

Post by паће Thu Sep 09, 2021 6:33 pm

Ма велика патка је била уметнички пројекат неког типа, селио је то од града до града тамо негде дванаесте-тринаесте, сликала ћерка кад је било у Норфолку вирџинијском. Можда је направљено више комада па ови однекуд макли вишак.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    ficfiric

Post by ficfiric Mon Sep 20, 2021 5:55 pm

https://nedavimobeograd.rs/potpisnici-i-potpisnice-povelje-za-dobar-grad/

Potpisnici i potpisnice Povelje za dobar grad

Preko 150 javnih ličnosti i nezavisnih intelektualaca iz sveta nauke, umetnosti, kulture, sporta, arhitekture, urbanizma, prava i drugih oblasti važnih za razvoj grada podržali su “Povelju za dobar grad”, pokreta Ne davimo Beograd. Ova veoma značajna podrška nastojanjima Ne davimo Beograd da se izborimo da naš grad postane dobar grad za sve je ohrabrenje, ali i velika odgovornost. Ukoliko radimo zajedno, uspećemo da oslobodimo Beograd, zaustavimo sve štetne projekte kriminalne vlasti i od Beograda napravimo DOBAR GRAD.

_____

Uprava napolje!

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Sep 20, 2021 6:13 pm

Sad će SNS da neđe 600 potpisnika
    ficfiric

Post by ficfiric Mon Sep 20, 2021 6:18 pm

Sto se kukolja tice...

Dušan Pavlović Fakultet političkih nauka

_____

Uprava napolje!

Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Sep 20, 2021 6:21 pm

Ne Da(vi)mo Beograd - Page 18 3579118792

_____

zvezda je zivot

Post by zvezda je zivot Mon Sep 20, 2021 6:22 pm

ficfiric wrote:Sto se kukolja tice...

Dušan Pavlović Fakultet političkih nauka

prosli put su ih ukopali kompromitovani kadrovi (ne secam se tacno ko je bio u pitanju, ali dosta se pisalo o tome) i nista nisu naucili iz svojih gresaka. a imaju sansu da budu zdrava prica. steta.

_____
    ova zemlja to je to
    ficfiric

Post by ficfiric Mon Sep 20, 2021 6:35 pm

zvezda je zivot wrote:prosli put su ih ukopali kompromitovani kadrovi (ne secam se tacno ko je bio u pitanju, ali dosta se pisalo o tome)

Nezne pahuljice su se uzbudile sto je na listi bio Zlatic a on je ClAn sTRanKE

_____

Uprava napolje!

zvezda je zivot

Post by zvezda je zivot Mon Sep 20, 2021 6:37 pm

misim ja cu da glasam za njih, straterski, takticki, ne znam kako se tacno to zove, ali da li ce npr. gari glasati za ducija pavlovica?

_____
    ova zemlja to je to
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Sep 20, 2021 7:22 pm

Gari ne bi glasao za sebe
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Sep 20, 2021 7:28 pm

_____

паће

Post by паће Mon Sep 20, 2021 7:30 pm

Mór Thököly wrote:Gari ne bi glasao za sebe

Ез ин „знам ја нас, јебо ти нас“?

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    rumbeando

Post by rumbeando Thu Nov 11, 2021 9:41 pm

Dan primirja u Prvom svetskom ratu

Obeležavanje velike pobede u Prvom svetskom ratu nije samo dan kada svi moramo da pognemo glavu pred nestvarnom žrtvom koju je srpski narod prineo na oltar slobode. Polovina muškog stanovništva naše Srbije dalo je svoj život u ovom strašnom ratu. Tokom okupacije neprijatelj nije imao milosti ni prema ženama, ni prema deci. Užasna je bila sudbina Mačve, Toplice, Ponišavlja, Rasine, Pčinje i Jablanice. Beograd, naša prestonica, bio je sravnjen sa zemljom. Međutim, iz tog užasa izašli su simboli i uzori kojima se i dan danas divimo.

Mi iz političkog pokreta Ne davimo Beograd bi želeli danas da se setimo samo dva od mnogih uzora, dva koja bi mogla da nam pomognu da nađemo svoj put u ovim tamnim vremenima. Prvi je čuveno Oko sokolovo, Dragutin Matić seljak sa obronaka Suve planine, simbol svih onih naših seljačkih predaka koji su na svojim junačkim plećima izneli rat i doneli slobodu. Taj srpski vojnik u Prvom svetskom ratu, čudo junaštva i hrabrosti, delio je sa svojim zarobljenicima i poslednju koru hleba. Taj naš seljački vitez nije ukaljao svoje pukovske zastave i svoje oružje krvlju nedužnih, pljačkom, ni silovanjem. On je pobedio zato što je bio bolji od svojih neprijatelja. I ostavio je svojim potomcima ponos i slavu. Drugi je naš vojvoda Živojin Mišić. Nije Mišić bio samo pobednik na Kolubari i na Solunskom frontu. Mišić je bio čovek koji je imao kičmu i pred našim oduvek osionim vlastodršcima. Njega su naše partijske oligarihije oterale u penziju, pošto im je poslužio da se izvojuju pobede u Balkanskim ratovima. Očajanje od nadmoćnog neprijatelja ih je nateralo da ga vrate u službu kada je počeo Prvi svetski rat. Kada se i taj rat završio, ponovo je smenjen kao žrtva obesti i opijenosti vlašću. Malo su bili Suvobor i Kolubara, malo su bili Kajmakčalan, Bitolj, Dobro polje, malo je bilo zarobljavanje jednog nemačkog feldmaršala. Moralo je da se bude ponizan pred vlasti, da se zaboravi na čast, na poziv, na ljudski i građanski ponos. Vojvoda Živojin Mišić to nije mogao i nije umeo.

Mi iz Ne davimo Beograd smo ponosni na svoje slavne pretke. Naši uzori nisu ratni zločinci, ratni profiteri, poslušnici svake vlasti. Mi ne idemo za onima koji su se useljavali u luksuzne stanove dok su im vršnjaci koje je njihova politika poslala u rat ginuli u rovovima. Nas neće učiti patriotizmu dezerteri koji su iza skuta Mirjane Marković pozivali na prebijanje svojih vršnjaka. Nama neće huligani i nasilnici određivati meru našeg srpstva. Mi zato imamo naše dedove i pradedove. Da na njih, pobednike, budemo ponosni. Da se setimo da se pred vlašću ne puzi. Da se potomci i preci ne brukaju i da se ruke zločinom ne prljaju. Iznad svega, mi danas dajemo reč svim našim Dragutinima, da ćemo se boriti da njihova žrtva dobije svoj smisao, da od Srbije napravimo zemlju u kojoj će naša deca želeti da vide budućnost svoje dece. I da se zajedno sa našim unucima ovde u ovoj našoj Srbiji, dobroj zemlji za sve naše građane, sećamo slavnih predaka koji svoje kičme nisu savijali pred silnicima, ni tuđim, ni domaćim.
    Del Cap

Post by Del Cap Thu Nov 11, 2021 9:53 pm

Polovina muškog stanovništva naše Srbije dalo je svoj život u ovom strašnom ratu.

aman bre

Inače ok, skockano.

Last edited by Del Cap on Thu Nov 11, 2021 9:55 pm; edited 1 time in total
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Nov 11, 2021 9:54 pm

_____

Del Cap

Post by Del Cap Thu Nov 11, 2021 10:03 pm

Pismo o Dragutinu
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Nov 11, 2021 10:17 pm

Bas se vidi da su nevesti u ovom zanru. Mada vidim da je fokus grupa odusevljena, tako da eto.

_____

Del Cap

Post by Del Cap Thu Nov 11, 2021 10:21 pm

Jak je patos ali dobro Ne Da(vi)mo Beograd - Page 18 1143415371

Neka me Mor podseti, koji je to nemački feldmaršal zarobljen?
    Notxor

Post by Notxor Thu Nov 11, 2021 10:24 pm

Baš loše.

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Thu Nov 11, 2021 10:31 pm

jooj

_____
    ????