Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ne Da(vi)mo Beograd

Anonymous
    Guest

Ne Da(vi)mo Beograd - Page 10 Empty Re: Ne Da(vi)mo Beograd

Post by Guest Sun Dec 23, 2018 2:03 pm

Creepy Uncle wrote:
    Notorious wrote:et mesećina
    Dakako, nemogućnost da se iz tvog posta iščita išta više od nebuloznog ranta je odraz gluposti i/ili nepismenosti. Odnekud mi je poznat taj narativ.

Niste se razumeli, a potpuno ste saglasni.

baš tako
    Zuper

Post by Zuper Sun Dec 23, 2018 2:04 pm

Nema cepanja drugovi, nema frakcija, nema Trocki i Staljin, nema Tito i Rankovic...to ce sve odvesti u kataklizmu komunizma.
    Notorious

Post by Notorious Sun Dec 23, 2018 2:06 pm

Creepy Uncle wrote:
    Notorious wrote:et mesećina
    Dakako, nemogućnost da se iz tvog posta iščita išta više od nebuloznog ranta je odraz gluposti i/ili nepismenosti. Odnekud mi je poznat taj narativ.

Niste se razumeli, a potpuno ste saglasni.

Moguće je da sam pogrešno razumela, naravno. Nije me dugo bilo, čitam onako kako piše bez uvida u bekgraund.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Dec 23, 2018 2:09 pm

pusti to, postoji jedna jako važna činjenica

sistemi, ma koliko moćni, nose u sebi jednu veliku slabost

najbolji dokaz za to je g. Ričard Kuklinski, dovoljno je odslušati sat ili dva kazivanja ovog pokojnika da čovek shvati koliko su sistemi iluzija

to što ti zupere nosiš u sebi je glupost misije, a ljudi sa misijom ne mogu da imaju širinu, nikada, izvini što to moraš da pročitaš od nekog bezveznjaka sa interneta, ali tako je
    disident

Post by disident Sun Dec 23, 2018 2:12 pm

Notorious wrote:A u peršun više, te treba da hvataju pristalice na jugonostalgičarsko bućkalo, te nisu dovoljno invazivni (a mi smo šta?), treba da balansiraju da tamo neko ne bi kompenzovao vlastitu penisobolju za društvene nepravde zaumnošću da sedlaju konje i spremaju najezdu na salonce...dopisati po želji.
    Jugoostalgija je kompatabilna sa njihovom levom politikom, i dobar je predlog za razmatranje,posebno u smislu potencijala tih simbola za osvezavanje i rebrending. Mi smo biracko telo i pojedinci, znaci u tom smislu pasivni. I besmislene su mi ove histericne reakcije na kritiku ndvbg, jer boze moj upitanju je desetak ljudi koje znamo, i imaju dobru dusu i plemenite ciljeve al su im rezultati nula i deo njih je barem za politiku glup ko kurac.
    I jesu im rezultati nula, onaj bluberijev post je najnategnutija mentalna akrobatika u zadnje vreme, nisu ime promenili a loze se na regionalnu i republicku politiku, grupni cet i interna grupa su im bukvalno umrli pre ovih protesta, isto vazi i za bilo kakvu brojku npr lajkova ili serova, o broju regrutovanih clanova da ne pricam.
    I ono sto je kripi na kraju uvijeno izneo je najveca istina i problem, nema kvalitetnih ljudi za bilo kakvu politicku organizaciju. Nema ih jedan sns sa svim svojim parama i mocima,sta onda ostaje opoziciji i nvo sektoru

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Notorious

Post by Notorious Sun Dec 23, 2018 2:16 pm

KinderLad wrote:Ko se bije...

Ne Da(vi)mo Beograd - Page 10 3826186726  juuuuuuuuu... 

E, bar od tebe sam očekivala razumevanje za nerazumevanje po pitanju odnosa prema potencijalnim ugalopljivačima u elitne prostore.
    boomer crook

Post by boomer crook Sun Dec 23, 2018 2:23 pm

moje insajderisanje:

1. vrh ndbg je nezadovoljan rezultatima lok. izbora i pored party on spike u izbornoj veceri.
    2. iznenadni priliv kulturnjaka (preko NKSS) i levih frakcija doveo je do odredjene tromosti i upadanja u melasu njihovih prepucavanja i sukoba.
    3. RL radi na stvaranju stranke levice. ideja je da se levi samit i lokalne inicijative zdruze ka nekom slovenackom modelu.
    4. nisam optimista.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Notorious

Post by Notorious Sun Dec 23, 2018 2:25 pm

disident wrote:Jugoostalgija je kompatabilna sa njihovom levom politikom, i dobar je predlog za razmatranje,posebno u smislu potencijala tih simbola za osvezavanje i rebrending. Mi smo biracko telo i pojedinci, znaci u tom smislu pasivni. I besmislene su mi ove histericne reakcije na kritiku ndvbg, jer boze moj upitanju je desetak ljudi koje znamo, i imaju dobru dusu i plemenite ciljeve al su im rezultati nula i deo njih je barem za politiku glup ko kurac.
    I jesu im rezultati nula, onaj bluberijev post je najnategnutija mentalna akrobatika u zadnje vreme, nisu ime promenili a loze se na regionalnu i republicku politiku, grupni cet i interna grupa su im bukvalno umrli pre ovih protesta, isto vazi i za bilo kakvu brojku npr lajkova ili serova, o broju regrutovanih clanova da ne pricam.
    I ono sto je kripi na kraju uvijeno izneo je najveca istina i problem, nema kvalitetnih ljudi za bilo kakvu politicku organizaciju. Nema ih jedan sns sa svim svojim parama i mocima,sta onda ostaje opoziciji i nvo sektoru

Gde si tačno prepoznao histeriju, a u peršun ne zadovoljava bazične kriterijume za uspostavljanje dijagnoze? 
    Ne znam šta podrazumevaš pod rezultatima, valjda ne bi, pošto i sam navodiš da se radi o desetak aktivnih ljudi, trebalo da vrednujemo samo prema realnom učinku?
    Zuper

Post by Zuper Sun Dec 23, 2018 2:27 pm

Znaci udar na socijal-demokrate u Srbiji sa prave levice sledi.
    Notorious

Post by Notorious Sun Dec 23, 2018 2:28 pm

bruno sulak wrote:moje insajderisanje:

1. vrh ndbg je nezadovoljan rezultatima lok. izbora i pored party on spike u izbornoj veceri.
    2. iznenadni priliv kulturnjaka (preko NKSS) i levih frakcija doveo je do odredjene tromosti i upadanja u melasu njihovih prepucavanja i sukoba.
    3. RL radi na stvaranju stranke levice. ideja je da se levi samit i lokalne inicijative zdruze ka nekom slovenackom modelu.
    4. nisam optimista.

3. Podržavam. 
    4. Zašto?
    boomer crook

Post by boomer crook Sun Dec 23, 2018 2:32 pm

zbog tipicnog spoja RL oportunizma i mikromenadzmenta. jedino da uzmu pare ko mesec u SLO pa sutne rozine minjone.

mislim, roza se prvo kladila na borka. to govori o perceptivnosti a sada zeli da investira u spoj trockista (koji su npr. podrzali gruevskog oko makedonskog referenduma) i LS entrista unutar NDBG. mislim good luck. bolje da ja ne budem optimista pa da se prijatno iznenadim.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    disident

Post by disident Sun Dec 23, 2018 2:35 pm

Notorious wrote:
    disident wrote:Jugoostalgija je kompatabilna sa njihovom levom politikom, i dobar je predlog za razmatranje,posebno u smislu potencijala tih simbola za osvezavanje i rebrending. Mi smo biracko telo i pojedinci, znaci u tom smislu pasivni. I besmislene su mi ove histericne reakcije na kritiku ndvbg, jer boze moj upitanju je desetak ljudi koje znamo, i imaju dobru dusu i plemenite ciljeve al su im rezultati nula i deo njih je barem za politiku glup ko kurac.

Gde si tačno prepoznao histeriju, a u peršun ne zadovoljava bazične kriterijume za uspostavljanje dijagnoze? 
    Ne znam šta podrazumevaš pod rezultatima, valjda ne bi, pošto i sam navodiš da se radi o desetak aktivnih ljudi, trebalo da vrednujemo samo prema realnom učinku?
    Kako ti na poslu vrednuju ucinak, po rezultatima ili te potapsu po glavi i kazu dede, vazno je da se trudis?

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Zuper

Post by Zuper Sun Dec 23, 2018 2:39 pm

bruno sulak wrote:zbog tipicnog spoja RL oportunizma i mikromenadzmenta. jedino da uzmu pare ko mesec u SLO pa sutne rozine minjone.

mislim, roza se prvo kladila na borka. to govori o perceptivnosti a sada zeli da investira u spoj trockista (koji su npr. podrzali gruevskog oko makedonskog referenduma) i LS entrista unutar NDBG. mislim good luck. bolje da ja ne budem optimista pa da se prijatno iznenadim.

Znaci istinite price o Rozi...
    To neka tradicija komunista da dobijaju novce od nemackih kapitalista za ciljeve nemackih vladajucih struktura?

Last edited by Zuper on Sun Dec 23, 2018 2:40 pm; edited 1 time in total
    Notorious

Post by Notorious Sun Dec 23, 2018 2:39 pm

et bruno sulak ( Ne Da(vi)mo Beograd - Page 10 3579118792)
    Nisam sigurna da li se, kad je reč o Borku, radi o nedostatku perceptivnosti ili hvatanju za očito artificijelnu slamku (ne mogu da izmaknem subjektivnosti, jbg), daj šta daš. 
    Za ovo drugo, ups, pridružujem se opreznom iščekivanju.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Dec 23, 2018 2:42 pm

disident wrote:
    Notorious wrote:

Kako ti na poslu vrednuju ucinak, po rezultatima ili te potapsu po glavi i kazu dede, vazno je da se trudis?

ovo je jedna česta zabluda, postoji mnogo velikih, pravih kapitalističkih firmi, gde nije bitan samo rezultat nego se posmatra koliki je trud uložen, zato što postoji svest da nismo svemogući / da ne zavisi sve od nas i da ma koliki rad uložimo ne znači i da ćemo stići do rezultata

u domaćim seljačkim firmama prve i druge generacije vole da prosipaju mudrosti prvobitnog, tupavog kapitalizma
    Notorious

Post by Notorious Sun Dec 23, 2018 2:43 pm

Na poslu me plaćaju (ne onoliko koliko mislim da zaslužujem, al' ipak).
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Dec 23, 2018 2:45 pm

bruno sulak wrote:moje insajderisanje:

4. nisam optimista.

Je l to ovo? http://www.noviplamen.net/glavna/treba-li-srbiji-nova-partija-levice/

Kaže, ne treba čitava leva scena da se ujedini u buduću partiju.. A leva scena (čitava) mikro. Ni jedne jedine reči o tome kako pridobiti glasače SNS (ovaj deo koji glasa iz očaja u nadi da će dobiti neku mrvicu socijalne sigurnosti).

Vrlo opravdano nisi optimista. Ne Da(vi)mo Beograd - Page 10 1233199462
    zvezda je zivot

Post by zvezda je zivot Sun Dec 23, 2018 2:56 pm

naprotiv, meni bruno deluje ludacki optimisticno ako misli da je roza glavni razlog za pesimizam

_____
    ova zemlja to je to
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun Dec 23, 2018 3:00 pm

Notorious wrote:
    KinderLad wrote:Ko se bije...

Ne Da(vi)mo Beograd - Page 10 3826186726  juuuuuuuuu... 

E, bar od tebe sam očekivala razumevanje za nerazumevanje po pitanju odnosa prema potencijalnim ugalopljivačima u elitne prostore.

Moj salonac je vec jednom preziveo ugalopljavanje u "elitne prostore" tako da taj strah ne teče kroz familiju Ne Da(vi)mo Beograd - Page 10 1861198401
    Notorious

Post by Notorious Sun Dec 23, 2018 3:40 pm

Opet fejlovah, za razliku od tebe koji ubode u srž, očito mi nije dan za komunikaciju. Merkur nije retrogradan, ne znam do čega je.

Post by beatakeshi Sun Dec 23, 2018 3:44 pm

Da sačekamo mi ovu restituciju pa onda opet u eksproprijaciju staro/ i novozavetnih narodnih neprijatelja.
    Zuper

Post by Zuper Sun Dec 23, 2018 3:54 pm

Zato je Stari zavet majka. A ne da cekas kao ovca svapske ovcare...
    boomer crook

Post by boomer crook Sun Dec 23, 2018 4:00 pm

zvezda je zivot wrote:naprotiv, meni bruno deluje ludacki optimisticno ako misli da je roza glavni razlog za pesimizam

pa govorimo u kontekstu njenog stvaranja leve stranke. inace, za zupera: roza je stiftung die linke. a bilo bi super da su domaci rozisti pola lenjina, trockog i brke po organizacionim sposobnostima.

a ako diskutujemo o ndbg tu bi HC jezgro moralo da odluci sta im je sledeci korak i da proceni za sta imaju kapacitete.

_____
    zvezda je zivot

Post by zvezda je zivot Sun Dec 23, 2018 4:10 pm

video bih ja lenjina i trockog da su radili u ovom vremenu. proso je voz istorije za leve stranke. mnogo se zanosimo anahronizmima. nama je istorija namenila da svedocimo kraju avanture ljudske vrste na zemlji, nije to neka pozicija, ali nije bez svojih cari.

_____
    ova zemlja to je to
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Sun Dec 23, 2018 4:19 pm

to bi bilo zabavno, da gledamo trampovo lansiranje master rase u svemir dok mi pusaci ostajemo ovde, ali bojim se da za zemljane jos uvek ima nade

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 7:29 am