Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija)
Pa vide vlast kao sebi donekle ideoloski blisku. Ili bar ne dalju od opozicije. Imaju oni neku racionalizaciju svoje pozicije, bez obzira na vajdicu. Pogledaj Biki na FB.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
To ih ne pere ni od čega, dapače.
No Country wrote:Уметник може да се прода (или не) у свом делу, а то од каквих је сецикеса и смрадова добио лову, и колико се при томе понижавао, патио, гладовао - или баш обратно: бахатио, охолио, шетао прада-ташнице... то је све потпуно небитно.
И доста је депримирајуће како та унутрашња чистоћа, исправност и морал - имају врло мало утицаја на сам уметнички процес и резултат. Напротив, уметност се чешће запати код посрнулих, колебљиваца, пијандура, чак издајника (Жан Жене је лепо писао о томе). Like a bridge over troubled water.
vise manje se slazem. vise manje
beatakeshi wrote:To ih ne pere ni od čega, dapače.
Ма муфљуска посла, идеолошки им се јебе, одговара им таман толико да им није гадно, а власт која оволико краде мора да остави нешто да и Милисав макне, дакле ето Милисава уз влас. Он ће можда само да крадуцка, а великог месног боса ће да обожава и опонаша, све надајући се да ће се и њему указати прилика да и он захвати великом кашиком. Побуниће се тек кад га тај бос очепи и избаци.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
beatakeshi wrote:To ih ne pere ni od čega, dapače.
Naravno, analiziramo, ne pravdamo.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
beatakeshi wrote:Pa kome nije jasno da je ovo banditizam taj je ... retardiran.
Kakvo evropejstvo, kakav liberalizam... siledžijstvo par ekselans. O čemu pričate???
nisu dva lika iz punta iskočila da opljačkaju menjačnicu da bismo sveli sve na banditizam.
- Guest
i leonardo je služio neku vlast, teška je sudbina umetnika
- Guest
Сад ја да се зајебем и питам: где више, а где мање?KinderLad wrote:No Country wrote:Уметник може да се прода (или не) у свом делу, а то од каквих је сецикеса и смрадова добио лову, и колико се при томе понижавао, патио, гладовао - или баш обратно: бахатио, охолио, шетао прада-ташнице... то је све потпуно небитно.
И доста је депримирајуће како та унутрашња чистоћа, исправност и морал - имају врло мало утицаја на сам уметнички процес и резултат. Напротив, уметност се чешће запати код посрнулих, колебљиваца, пијандура, чак издајника (Жан Жене је лепо писао о томе). Like a bridge over troubled water.
+1 Plus navika da se pita u kulturi.beatakeshi wrote:Pa kome nije jasno da je ovo banditizam taj je ... retardiran.
Kakvo evropejstvo, kakav liberalizam... siledžijstvo par ekselans. O čemu pričate???
https://soundcloud.com/oni-zive/sergej-bauk-srpska-napredna-stranka
beatakeshi wrote:Pa kome nije jasno da je ovo banditizam taj je ... retardiran.
+1000
ovo 'ideologizovanje' svega je boredrlajn trolovanje
_____
ova zemlja to je to
- Guest
Или можда и нормализовање?zvezda je zivot wrote:beatakeshi wrote:Pa kome nije jasno da je ovo banditizam taj je ... retardiran.
+1000
ovo 'ideologizovanje' svega je boredrlajn trolovanje
_____
ova zemlja to je to
No Country wrote:Сад ја да се зајебем и питам: где више, а где мање?KinderLad wrote:
Па више у делу да су често велики уметници били ђубрета, нпр Бетовен је, колико знам, био поприлична пизда. Али то може донекле да се разуме тим да су напросто у друштвеном смислу без слуха, штогод одсутни, што на уму то на друму, гаф на гаф и одма паф завада са овим или оним, крену трачеви и неспоразуми а г. уметник нема кад да то распетљава, а можда ни не примећује, јури своју музу.
Што онда просиРЖ питање: а колико је онда било сувих генија који су били толико недруштвени да су сложно отерани у 15:00 и никад нисмо чули за њих?
Мање у оном делу да има доста таквих ликова који мисле да су неки уметници а то користе као изговор што су ђубрета и пизде.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
Bluberi wrote:+1 Plus navika da se pita u kulturi.beatakeshi wrote:Pa kome nije jasno da je ovo banditizam taj je ... retardiran.
https://soundcloud.com/oni-zive/sergej-bauk-srpska-napredna-stranka
Ne razumem kakve veze ima sa linkom, a nije ni važno.
moguce je da sam nesto pogresno razumeo
To je deo projekta.
Mantija Bebećković
jedva čekam da Nosov postane MinKul pa da umesto debilnih zaspanki za vojnike krenemo da se bavimo pravim životnim temama
evo scenario se sam piše
Tesan mi je ovaj MBA u Hull-u
evo scenario se sam piše
Tesan mi je ovaj MBA u Hull-u
Jadni umetnici. Za njih treba da imamo razumevanja, za njihove služavke i Paklenjake, za njihove duševne boli i jutra koja će promeniti sve.
Za industrijske i poljoprivredne radnike ne moramo.
Za industrijske i poljoprivredne radnike ne moramo.
.......
- Guest
And by the way, страх од просечне плате је сасвим оправдан. Само ми немојте рећи да било ко од вас, са могућим изузетком Дисидента, преживљава на просечној српској плати?
+1