Inace, sledeca faza je da pita svog drugara Malagurskog za advokate, pa da tuzi coveka.
Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija)
Imas na Youtube-u.
Inace, sledeca faza je da pita svog drugara Malagurskog za advokate, pa da tuzi coveka.
gde? linak molim.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
pa ja trazio. fake news!
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
al ima pošalica na račun junakinje iz naslova
- Guest
Добро, може ли се сазнати шта је то Бики успела да изговори у Утиску, око чега се дигла ова џева? Стварно је бре Шувар био бољи, колико-толико га је било брига за контекст...
Ne znam sta je sve tacno rekla, ali je kreativna, tj. angazovana za kreativan bulsit vlade Srbije. Dovoljno za Bilja Corba. Nadam se, jednog dana, i za zatvor.
- Guest
Другим речима, ниси ни ти гледао, ал` што да ти ситнице кваре уживање?
Pobrkao si me sa nekim ko je poceo sada da pljuje Biljanu Srbljanovic. Pogledaj ponovo poslednje dve strane.
Pljujem nju jos poodavno.
Inace, vrlo ste mi simpaticni vi koji podrzavate "kreativnu industriju", odnosno uhlebljenje tzv. umetnika na nas racun, kako bi bolje sluzili vlast, pa sada trazite neke eksplicitne dokaze u neverici kako bi samo takve zvezde naseg neba mogle da postupe toliko antiprotivno sebi samima. Verovatno jer ste dosledno protiv Vucica i njegovih...
Inace, vrlo ste mi simpaticni vi koji podrzavate "kreativnu industriju", odnosno uhlebljenje tzv. umetnika na nas racun, kako bi bolje sluzili vlast, pa sada trazite neke eksplicitne dokaze u neverici kako bi samo takve zvezde naseg neba mogle da postupe toliko antiprotivno sebi samima. Verovatno jer ste dosledno protiv Vucica i njegovih...
Last edited by Filipenko on 2019-04-29, 22:05; edited 1 time in total
stvarno dajte neki prepric. vec sam saznao ko je sve poginuo u poslednjoj got epizodi.
_____
Bruno, shvati, niko normalan ne gleda Utisak nedelje.
- Guest
ja nisam gledao slučajno
Filipenko wrote:Pobrkao si me sa nekim ko je poceo sada da pljuje Biljanu Srbljanovic. Pogledaj ponovo poslednje dve strane.
Ne podrzava on nista nego troluje.
Niti zna o cemu ti pricas, niti ga zanima.
- Guest
Схвати, Бруно, да не треба ту неких претераних повода ни доказа да би се пљуцкало по Бики. Нити то Филип ради од јуче - или си га можда побркао са неким?
Filipenko wrote:Bruno, shvati, niko normalan ne gleda Utisak nedelje.
Roki, ti li si?
Gledao sam Utisak nedelje. Setio se da sam bio ogorčen i protestvovao zbog ukidanja te emisije. Sad, video samo delić rasprave o reformskom uticaju A,Brnabić na sudbinu Srbije i pobegao Šta god više bilo s emisijom obećavam, neću ni gledati ni protestvovati.
— Rodoljub Sabic (@RodoljubSabic) April 28, 2019
_____
★
Uprava napolje!
NC, aj se informisi malo pre nego sto krenes u ove inkvizicijske poduhvate.
-------
https://vasudeva.forumburundi.com/viewtopic.forum?t=1477
-------
https://vasudeva.forumburundi.com/viewtopic.forum?t=1477
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije