popih malo u mornaru
Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija)
bade mantil mi je saren, tedo napisem bikini
popih malo u mornaru
popih malo u mornaru
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
Quincy Endicott wrote:Biki mrzi Babića jer je sjebao Paklenjake njoj, Nosovu i Čedi.
što njoj?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
Quincy Endicott wrote:Biki mrzi Babića jer je sjebao Paklenjake njoj, Nosovu i Čedi.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Korisnik
https://www.facebook.com/events/289981391895936/
Na Dorćol Platz-u 14. aprila od 20h, održava se predstava “Beogradska trilogija”.
„Beogradska trilogija“ je drama koja je nastala po tekstu Biljane Srbljanović. Ona je ovaj komad posvetila mladima iz svoje zemlje. “Beogradska trilogija” na tapet stavlja uvek aktuelnu temu odlaska iz zemlje. Izvodeći na pozornicu tri generacije mladih, sposobnih, pametnih i poštenih ljudi, pred nama se igra njihovim sudbinama i postavlja niz pitanja. Zašto već tri decenije oni žele da odavde pobegnu? I šta ih čeka kada pobegnu? Zbog čega najbolje od svake generacije ova država prepusti drugome? Ako su oni otišli, ko je ovde ostao? Kome su oni potrebni, a kome nisu? Da li je nepostojanje sistema, na koje se svi žalimo, zapravo sistematsko i promišljeno onemogućavanje normalne mladosti da bude srećna u sopstvenoj zemlji? Na kraju, da li se na drugom mestu uopšte i može biti srećan?
Uloge:
Kića- Slaven Došlo
Mića- Milivoje Stanimirović
Alena- Gorica Regodić
Miloš- Miloš Petrović
Sanja- Jelena Kesić
Kaća- Milica Majkić
Dule- Stefan Popović
Jovan- Ivan Zablaćanski
Mara- Jelena Puzić
Dača- Andrej Pipović
Cena ulaznica: 400din
Vaše karte možete rezervisati na mejl rezervacije@dorcolplatz.rs
- Guest
hvala joj na objasnjenju filma, ali i bez nje smo znali da je to neki drecunovsko gebelskovski socko projekat.
Stil pisanja i govora joj je kao u moje tetke, neke uvređene i prepodobne 50-godišnje domaćice.
Ekčli, ona ima 49.
Briljira u Utisku.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
_____
pustila sam, ovo je sramno
malo teši to što deluje da joj ne neprijatno, vrpolji se, gleda u pod, ne deluje kao neko
ko uživa u ulozi
malo teši to što deluje da joj ne neprijatno, vrpolji se, gleda u pod, ne deluje kao neko
ko uživa u ulozi
Creepy Uncle wrote:Bilja Čorba
- Guest
kmeči po fejsu zbog karikature o sebi, pita da li to znači da joj se sprema neka kazna.
mislim da Krlo nije tako brzo padao u tamu.
mislim da Krlo nije tako brzo padao u tamu.
Dje karikatura?
_____
Milan Dog nactao metu
_____
★
Uprava napolje!
Otkad se Šuvar samospalio ovaj topik zakržljao, morao sam retrospektivu da pratim u komšiluku, bogatih 10 strana.
A sta kaze Biki?
_____
- Guest
Hej Milan Dog, šta sam ja to rekla da te navede da objaviš ovo? Iskreno pitam?
Takodje, da li treba da očekujem neku vrstu kazne i ako da, kakve?
Takodje, takodje, da li si osoba koja mi je, na fakultetsku adresu, poslala stilski sličan portret, na kom imam velike crne rupe umesto očiju i usta? Ili je to neki drugi Isterivač djavola?
- Guest
e to je problem sa njom i sličnima
ovi sns rade šta rade i ništa ih ne dotiče, nemaju nikakve probleme sa bilo kakvim karikaturama
ona bi da nas izda, a da je volimo
ovi sns rade šta rade i ništa ih ne dotiče, nemaju nikakve probleme sa bilo kakvim karikaturama
ona bi da nas izda, a da je volimo
A, da: ovi nesrećnici su mogli od Milana da naruče naslovnu stranu, a ne da se brukaju sa onim smećem.
dajte da se gleda. ima neki linak?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started