Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija)

паће

Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija) - Page 19 Empty Re: Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija)

Post by паће Tue Oct 09, 2018 2:46 pm

sejlor wrote:Možda ne u tom intervjuu, ali negde..

...нек погледа у неком другом интервјуу где још нису распродате.

_____
       electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Zuper

Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija) - Page 19 Empty Re: Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija)

Post by Zuper Tue Oct 09, 2018 2:50 pm

beatakeshi wrote:A Zuper cokće od zadovoljstva Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija) - Page 19 1233199462

Srbijanka Srbljanovic.

Nece nasa Bilja nikuda. Ovde ima omladince od 2 metara lepih telesa, tzv. dinarce, sto retko gde da ima(osim onih ruznih plavih sto pricaju kao podrig sa severa), koji vole sredjenije starije dame(poznati serbski fetis omladinaca) i druge jeftine stvari za lep zivot.
    Plus, Vuk Vule platio fontanu, reklamu ili neki spomenik, sta li vec.
    Posto ima francusku putovnicu, navukla onog francuskog hobita, moze da ode do Azerbejdzana i Pariza kada hoce.
    Ali to je sve privremeno.
    Sve se vracaju...evo sestre Kovac...

Odavde odlaze samo oni koji ne shvataju lepotu prostora i drustva.

Last edited by Zuper on Tue Oct 09, 2018 2:56 pm; edited 5 times in total
    kondo

Post by kondo Tue Oct 09, 2018 2:51 pm

pa problem formata, sto moraš nekakvom generalizacijom i poopštavanjem da se pozabaviš društvenim problemom. u to dodaš malo lošeg pisanja pa malo loše glume i to je ono što gledamo.

što se mene tiče samo pozorište bez reči. Ili nešto gde su slike i neverbalne impresije jace od reci, tipa la fura dels baus (nisam davno gledao i ne pratim ali su imali jednu genijalnu predstavu na BITEF-u pocetkom devedesetih. sve se to dosta pomerilo ka plesu i igri i te fuzije su mnogo zanimljivije od toga da neko stoji na bini i nesto kenja na maternjem jeziku.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    plachkica

Post by plachkica Tue Oct 09, 2018 3:26 pm

ovakvu ste ženu našli da prozivate i kritikujete, sram vas bilo

Леја Келер

25 мин. · 

Danima mi je neprijatno kako sam jednog pesnika, čiju sam jednu strofu, jedne duge pesme, citirala u svojoj drami, a koga ne poznajem i nemam veze sa njim, dovela u situaciju da mu ime koriste, gadjajući mene govnjivim blatom. U pravu je ovaj Slobodan Djudurovich iz Vajsa, i trebalo bi da me pesnik otera u tri lepe, jer sam morala da znam da će svako, koga ja pomenem u pozitivnom smislu, biti umazan time čime mene gadjaju. 
    Ja često lupetam razne netačne stvari, gradim čitave teorije oko polu-podataka, slušaoci "Zadovoljstva u tekstu" to najbolje znaju, kad izmislim tri sestre Seigner ili neku reč koju ne postoji, ali ja tvrdim da postoji. 
    U ovom slučaju sam prezupčila dva ratna zločinca, oba Srbina, oba iz Hrvatske, oba mrtva. Jednom, Goranu, je sudjeno za zločine protiv čovečnosti, progone, istrebljenja, ubistva, mučenje i zatvaranja i nehumana dela, okrutno postupanje i pljačkanje javne i privatne imovine u Hrvatskoj. Uhapšen je nakon godina skrivanja, kada je pokušavao da proda neprocenjivu Modiljanijevu sliku koju je ukrao tokom rata, ne zna se ni kome ni kako. Drugom, Babiću, takodje je sudjeno, takodje za zločine, takodje u Hrvatskoj. On je te zločine i priznao, moleći svoju "braću Hrvate da oproste svojoj braću Srbima, jer samo istina može pružiti mogućnost srpskom narodu da se rastereti kolektivne sramote". Obojica su, rekoh, mrtvi. Hadžića je spasao kancer, da ne dočeka presudu, Babić se ubio u ćeliji, zbog pritisaka ostalih zatvorenika da je izdajnik, jer se za svoje zločine pokajao.
    Ja sam, dakle, ta dva zločinca, spojila u jednog, ime prvog, a prezime drugog, i to zaista liči na mene. Sve ostalo je sasvim tačno, ništa nisam pogrešila, posebno ne ono oko Praljka. 
    Ja umem da izvalim i mnogo gluplje stvari, ali retko mašim suštinu: zločinci se lako pomešaju, žrtve prečesto zaboravljaju, savezništva se prave kada treba uništiti nekog, ali ne i kada treba odbraniti i zaštiti. 
    Sve ovo primam s velikom nelagodom samo zbog jednog, što sam, rekoh, pesnika i čoveka koga ne poznajem i koji nema mnogo veze s mojom dramom, samim svojim postojanjem uvaljala u blato koje mene neminovno prati, jer je sredina tako u mogućnosti.
    Izvinjavam mu se na tome.
    kondo

Post by kondo Tue Oct 09, 2018 3:28 pm

čemu cinizam, tviteraši? (posvećeno zvezdi)

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    plachkica

Post by plachkica Tue Oct 09, 2018 3:28 pm

https://www.vice.com/rs/article/a3pyp5/nespretna-biljana-i-nesretni-muharem?utm_source=vicefbsr

[size=49]Nespretna Biljana i nesretni Muharem[/size]
    Slobodan Đudurović
    Zuper

Post by Zuper Tue Oct 09, 2018 3:53 pm

Kada Biljana Srbljanovic uzme srpski barjak, kako joj prezime i zapoveda, i povede naciju sa nagim grudim u revoluciju tek tada cu da je branim od nicim izazvanih napada.

fraternite egalite liberte

Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija) - Page 19 Marianne1

Izvoli Biljana, kreni.(fore sa Karleusom ne priznajem)
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Oct 09, 2018 3:56 pm

Ti si bukvy zivi dokaz ostapove teze da sva mrznja prema Biki dolazi od onih koji se loze na nju (segsualno, da ne bude zabune), a ne mogu ni da joj prismrde.
    Zuper

Post by Zuper Tue Oct 09, 2018 4:08 pm

Biljane su predodredjene da vode ovaj narod, ovu naciju

Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija) - Page 19 500_F_146573312_bFaNOcN3VYJNgsRpo9bBmGiJGMHwmjCE
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Oct 09, 2018 4:19 pm

Gole grudi Biljane Plavšić. Hvala ti za ovu sliku, Zupere.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Zuper

Post by Zuper Tue Oct 09, 2018 4:21 pm

Nego se nesto mislim, drugovi, zasto Biljana ne bi otisla u Republiku Srpsku gde zene imaju mogucnost da budu vodje i u ratu naroda srpskog a evo sada je zena izabrana za predsednicu RS.
    To je siguno bolje od mizogonog krugdvojkaskog drugosrbijanskog Beograda.

Srbljanovici su cuvena porodica iz Drobnjaka, to je pleme koje se krece izmedju Durmitora i danasnje Istocne Hercegovine, poznato kao Stara Hercegovina.
    Cuveno pleme, Karadzici su iz toga plemena, od Vuka do Radovana.
    Ne da se sramoti sa nekim francuskim ficfiricima po Beogradu.
    Bruka.

Iako Biljana ima ratnicki duh Hercegovine, to se vidi po njenim nastupima i slikama koje tura na mrezu.
    Neke zene sa tandzarama.
    To je taj duh, iako pokusava da ga suzbije, Hercegovina je u njoj.

Post by beatakeshi Tue Oct 09, 2018 4:30 pm

Koliko je visoka?
    Zuper

Post by Zuper Tue Oct 09, 2018 4:40 pm

Pa rekao bih preko 1.7m, sto je dokaz porekla. Onom francuskom nesrecniku je jela burek sa glave. Ali to nije tesko, medju etnickim francuzima je teko naci nekog visocijeg od Biljane Hercegovke.
    Meni samo cudno sta je radila sa tim jadom.
    Stvarno bruka.

Nesreco, dodji kod svojih u prirodu,

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Oct 09, 2018 4:45 pm

Ih, Drobnjaci. Nego esti vido šta su ovi banda genetičari našli za njih?  Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija) - Page 19 2304934895
    kondo

Post by kondo Tue Oct 09, 2018 4:49 pm

Zuper wrote:Pa rekao bih preko 1.7m, sto je dokaz porekla. Onom francuskom nesrecniku je jela burek sa glave. Ali to nije tesko, medju etnickim francuzima je teko naci nekog visocijeg od Biljane Hercegovke.

koja si ti budaletina, gabriel je visi od biljane 7-8 cm. ona nije mogla ni na stiklama da jede burek sa njegove glave.

_____
    #FreeFacu

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Oct 09, 2018 4:50 pm

Kondo wrote:
    Zuper wrote:Pa rekao bih preko 1.7m, sto je dokaz porekla. Onom francuskom nesrecniku je jela burek sa glave. Ali to nije tesko, medju etnickim francuzima je teko naci nekog visocijeg od Biljane Hercegovke.

koja si ti budaletina, gabriel je visi od biljane 7-8 cm. ona nije mogla ni na stiklama da jede burek sa njegove glave.

A jbt i ti moraš ozbiljno...
    kondo

Post by kondo Tue Oct 09, 2018 4:51 pm

bruka mi staru hercegovinu, nedavno sam otkrio da su mi djelomično preci otalen

Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija) - Page 19 Kha30

_____
    #FreeFacu

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Oct 09, 2018 4:53 pm

Kome nisu delomično preci odatle Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija) - Page 19 1399639816

Post by beatakeshi Tue Oct 09, 2018 5:04 pm

KinderLad wrote:Ih, Drobnjaci. Nego esti vido šta su ovi banda genetičari našli za njih?  Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija) - Page 19 2304934895
    Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija) - Page 19 1727922752
    Zuper

Post by Zuper Tue Oct 09, 2018 5:12 pm

Dozvolite drugovi,

СРБЉАНОВИЋИ
    Србљановићи су од најстаријих времена живјели у Дробњаку, у селу Зукви, гдје су се из Бањана доселили нешто прије осталих Новљана од којих воде поријекло. Предање казује да су презиме Србљановићи донијели у Дробњак и по томе се види да су старо братство. Предање даље казује да је неки њихов предак био војник код краља Вукашина и да је за нарочите заслуге добио земљиште које је било ограничено и уписано у Повељи дуго чуваној у њиховој породици. И данас се памте њихове границе. Оне су почињале од ријеке Буковице уз село Тимар, на тимарску цркву, затим линијом Исправљени камен у Тимарском пољу – Сува смрча – Суво поље – Сама јела – Ждријело у Смољану – преко Смољана до на помол Зминице; одатле граница савија према југу и иде на Шљеме – Кадино брдо – Модри рт у Ивици – Црвено прло више Залучи – Ковиоц, а онда потоком у ријеку Буковицу. Ово земљиште је веома пространо и осим Србљановићима припадало је и њиховим огранцима, који су се временом од њих одвајали и мијењали презиме.
    Предање које казује да су били везани с краљем Вукашином, има основа, јер се зна да је краљ Вукашин, у заједници са Балшићима који су тада владали Зетом, склопио савез против Николе Алтомановића. Он је у то вријеме владао овим областима, па је вјероватно да је и са Србљановићима склопио савез да се заједнички боре против Алтомановића.
    Од Србљановића су се, према породичном предању, веома давно одвојили Томићи и Савићи, од којих су се, такође врло давно, одвојили Струњаши. И Томићи и Струњаши живе у Тимару и Боровцу. Огранци Србљановића су Сарићи, Поповићи, Раонићи и Богосављевићи.
    Србљановића има исељених у Славонију, код Даља, а има их и у Затарју, у селу Бучју код Прибоја, гдје су задржали своје презиме Србљановић и узели ново презиме Дробњаци, по племену од кога воде своје поријекло.
    Славе Ђурђевдан, а прислужују Пантелијевдан.

Ej, pa ona ti dodje neka srednjevekovna vlastela a ode u francuske Kelnere...
    Bruka!
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Oct 09, 2018 5:27 pm

beatakeshi wrote:
    KinderLad wrote:Ih, Drobnjaci. Nego esti vido šta su ovi banda genetičari našli za njih?  Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija) - Page 19 2304934895
    Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija) - Page 19 1727922752

Kažu potekli od nekog skandinavca. Ja ne verujem pa zato pitam...

Post by beatakeshi Tue Oct 09, 2018 5:48 pm

Zato ih Primorci zovi Irvasi?
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Oct 09, 2018 5:51 pm

To neam pojma  Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija) - Page 19 3579118792

Ali imam jednu ortakinjudrobnjakinju  Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija) - Page 19 1861198401 i vala ona mi je prva pala na pamet kad sam to pročitao negde, pošto izgleda ko da su je ko bebu ukrali iz nekog porodilišta u Malmeu Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija) - Page 19 1399639816
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Oct 09, 2018 5:55 pm

hercegovina je dno, msm pre svega ljudsko, posle srba iz uze srbije najgori
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Oct 09, 2018 5:57 pm

Ti Xie stvarno imaš problem Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija) - Page 19 1399639816

Post by Sponsored content

Current date/time is Sat Nov 16, 2024 11:41 am