Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija)
- Guest
Mene sad zanima Bikina predstava, da vidim kakav je rumfo u njenim očima. Je l ima neko ko može da mi sredi kartu?
- Guest
samo jos fali da posle cirjakovica srbljanovic pocne da koristi forum u svojim (ne)delima. to bi bio signal da mozemo kolektivno da se polijemo benzinom i samozapalimo.
- Guest
i nije fer da se tako zakace samo debili, kako ne dodje neko pa procita kripijeve kulinarske poduhvate pa to negde prepise promovise i na to referise, ili ostapove preporuke za pisce i sl. samo seronje se nakace neke.
- Guest
sejlor wrote:Mene sad zanima Bikina predstava, da vidim kakav je rumfo u njenim očima. Je l ima neko ko može da mi sredi kartu?
eo ti fontele od pozorista
BLAGAJNA KONTAKT
011 30 61 957
011 26 44 447
mene interesuje kako je lana budimlic prosla u predstavi. ne verujem da ima foruma iskreno imho.
_____
ova zemlja to je to
- Guest
xie saike wrote:sejlor wrote:Mene sad zanima Bikina predstava, da vidim kakav je rumfo u njenim očima. Je l ima neko ko može da mi sredi kartu?
eo ti fontele od pozoristaBLAGAJNA KONTAKT011 30 61 957011 26 44 447
Rekla je u intervjuu za Vice da je sve rasprodato.
- Guest
Možda ne u tom intervjuu, ali negde..
- Guest
pa to valjda za premijeru, bice siugrno na redovnom repertoaru
Tek sad se nakanih da počnem da čitam onaj Bikin intervju u Vajsu. Lebe mekani, kakav transfer aprijatnosti.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
nemojte da dirate "najbolju srpsku spisateljicu"
"trazila se karta vise"
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
najtuznije je zapravo sto se stvarno razgrabe za tako nesto, pogotovo kad su premijere i sl, elita
a jbga rasprodato je dosta unapred, pozoriste je enivej dno, "angazovana publika" :gari:
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
haha great minds think alike pisali u isto vreme
Last edited by Kondo on Tue 9 Oct - 14:33; edited 1 time in total
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
pozoriste je dno u srba +1
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
ti si mi se Kondo pritajio. ne branis biki nesto. e gde je sad Suvar da bude na pravoj strani istorije
_____
ova zemlja to je to
Retko idem u pozorište, pa nemogu da komentarišem.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
ja sam poslenji put na nekom mucenom frljicu. bilo uzasno.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
Ja na "U ime naroda". Top that!
https://hocupozoriste.rs/predstave/u-cije-ime
https://hocupozoriste.rs/predstave/u-cije-ime
_____
eyes bleed
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
I jaaa! Al nije mi bilo bas uzasno, nako..
- Guest
Bokte, al ste brzi. Moje je trebalo da ide posle ostapovog.
- Guest
Btw, nisu prodate karte samo za premijeru, nego fazon do aprila sledece godine.
ma sta znam. uzasno. olako se razbacujem time. nije bas bio odmor u kambodzi where people dress in black ali ono mogao sam bolje provesti to vreme.
takodje sam gledao i onog frljica o pok. zoranu i to je zaista bilo glupo.
takodje sam gledao i onog frljica o pok. zoranu i to je zaista bilo glupo.
_____
- Guest
sejlor wrote:Btw, nisu prodate karte samo za premijeru, nego fazon do aprila sledece godine.
dal me zajebavas, pa kolko puta igra predstava do aprila
u ns je ocaj pozoriste, u snp npr najbolji je balet, pa opera, pa drama, bas tim redom. poslednje kolko tolko ok je cas anatomije, pizde nacionalisti pa napustaju ponekad predstavu. a sad je posebno popularno da zajednicki rade predstave sa nekim satro pozoristima iz pristine medvedje mamine mame sa sedistem u presevu, gracanici, leskovcu, pegla ukratko.