Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija)
Zarku Lausevicu, da Srbi kace citate na fb
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
od nasih aktivnih tj zivih glumaca zna se
od pokojnih bekimu fehmiu
od pokojnih bekimu fehmiu
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
al ajd kad bi birao stvarno nekog ko je u mogucnosti sad da glumi mozda ziku todorovica
ma daj tripujete za biki i rumfo.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
pa mi se zajebavamo a kondo se lozi kao kad zaboravi patku u rerni na tihoj vatri
Boro Stjepanović u ulozi foruma.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
bogdan diklic, ipak je ovo grobarski forum.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
xie saike wrote:pa mi se zajebavamo a kondo se lozi kao kad zaboravi patku u rerni na tihoj vatri
То мора да горе боли него оно кад метнеш јаја у оне преграде у фрижидеру и затвориш врата.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
bruno sulak wrote:ma nema nego na vasu s. tajica. jasno je da sam na nevidjeno bio u pravu. ovo je neka bs replika na pozoriste u kuci.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
sad ste me podsetili sa ovom njenom fascinacijom de beom al ne dojce banom, na ovog lika
inace "sluzbenik zavoda za zaposljavanje" koji prati zaposlene na rad u njemacku
inace "sluzbenik zavoda za zaposljavanje" koji prati zaposlene na rad u njemacku
razocarala me biljana.
_____
ova zemlja to je to
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
ozbiljno, duvala se u onom ozloglasenom intervjuu (koji nisam citao ali pricali mi) kako je sa cepicima u usima pronasla u arhivama opskurne pesnike, filmove; pobacala hiljade referenci - covek bi ocekivao neki uliks, a carsija sve provalila (i na koje rl bifove referise, po kome je pravljen ovaj lik, onaj lik, s kojim filmom polemise, na koju seriju se nastavlja, za koga radi) a da niko jos nije pogledao predstavu.
_____
ova zemlja to je to
Opskurni pesnik?
dobro, videli smo da svi na forumu znaju (za) babica, u redu je. neki cak znaju i njegove jatake*, apsolvirano. el mozemo sad da nastavimo?
* btw ostap bender je fan bolanja jer zivi zivotom njegovih knjiga
_____
ova zemlja to je to
e zvezdo jel si citao antonia volodinea? ili kako se vec transkribuje.
_____
nisam. znam da ga je citala moja devojka, ali to se ne racuna.
jel zanimljivo, preporucujes?
jel zanimljivo, preporucujes?
_____
ova zemlja to je to
meni jeste. preporucujem. kreni od writers ako mozes da nadjes ili mozda post-exoticism in 10 lessons, lesson 11. mislim neko ga je uporedio s bolanjom ali to je glupost. on je zapravo poput nekog bolanjovog junaka, nesto sto je izaslo iz maste drugog pisca. ali da: njih dvojca dele tu jednu dozu apokalipticnosti i mozda je i bolanjo volodineov junak. logor, progonstvo, opskurni poslovi i nasilnost. mislim svi ovi preperi naokolo su u krivu, neka katastrofa se vec odigrala i svi zivimo u svetu gde svakog casa neko moze cizmom da ti razvali vrata i odvede u neku rupu.
_____
zvuci zanimljivo, prodao si mi ga. potrazicu.
_____
ova zemlja to je to
evo je recenzija mekenzi varka radiant terminusa
https://www.versobooks.com/blogs/3441-the-october-revolution-of-antoine-volodine
https://www.versobooks.com/blogs/3441-the-october-revolution-of-antoine-volodine
_____