Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija)

Miki

Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija) - Page 11 Empty Re: Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija)

Post by Miki Fri Mar 30, 2018 12:04 am

Skoro sigurno. Treba neko da okači onu sliku Biljane u belom kupaćem. Naš liberal vs vaš.
    Anonymous
    Guest

Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija) - Page 11 Empty Re: Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija)

Post by Guest Fri Mar 30, 2018 3:23 pm

Reakcije
    Povodom teksta "Samopromocija vlasti ili iskrena namera premijerke"
    Srbljanović: Isleđivanje mame

Kada je list „Danas“ 13. februara 2011. godine, a povodom istupanja Aide Ćorović protiv nametanja hidžaba u sandžačkoj zajednici…

Piše: Biljana Srbljanović 30. marta 2018. 14.30

… objavio tekst u kom je Ćorović nazvana, citiram: „osobom u jeku klimaksnih nadražaja“, „psihički neuravnoteženom“, „bez kučeta i mačeta“, „u samom vrhuncu klimaksa želi da skrene pažnju na sebe“, „naglašeno isfrustrirana neuspehom u ličnom životu“ jer je neudata i bez dece, uz to da je „plaćenica“, „izdajnica sopstvenog naroda“, koja „radi po porudžbini“, napisala sam oštro protesno pismo vašoj redakciji protiv takvog diskursa i protiv odluke da se taj tekst objavi. „Danas“ najpre nije želeo da objavi moje pismo, pa sam ga objavila na „Peščaniku“, smatrajući da je važno da se takav napad na Aidu Ćorović, kao i takav diskurs osude.

Kada Aida Ćorović meni, sedam godina i mnogo partija kasnije napiše – „LJudi, hajde da se ne zajebavamo, ako ti premijerka lično okupi takav Savet, pa još dođe da vam se obrati lično, onda baš i nije Vladino telo! Ista priča je bila kada je bio u pitanju spomenik Zoranu Đinđiću! Daj, mani me se sa proseravanjem, to su pare nas građana, mi to, kao ne znamo, pa treba ona da nam kaže! I da zaključim, izgleda da svi ili skoro svi imamo svoju cenu, a nekima od nas ostaje da žalimo što smo mislili da su neki ljudi nepotkupljivi!“ – „Danas“ odluči da potpuno prećuti njene teške optužbe i rečnik, ali je zgrožen time što sam joj psovkama odgovorila na Fejsbuku.

Na Aidino psovanje i laži da je moje članstvo u Savetu plaćeno i da sam potkupljena, da se „proseravam“ i da nekog „zajebavam“, dobila je jedini odgovor koji zaslužuje. Ona, dakle, nije kako „Danas“ neistino beleži, samo „pitala o mom članstvu u Savetu“ ona me je grubo napala najtežim optužbama i dobila logičnu reakciju.

Meni je odavno svejedno šta Aida Ćorović misli. Sa njom sam se konačno razišla u stavovima letos, kada smo se, tokom žiriranja za nagradu „Osvajanje slobode“ sukobile oko njene tvrdnje da urednice „Peščanika“ ne zaslužuju to priznanje jer su, prema njenom mišljenju iste kao i Vučićeva vlast i da njihov rad „nikome dobro nije doneo“. To što sam odgovorila baš njoj, od svih bljuvotina koje su napisane o meni ovih dana, nema neki poseban značaj, jednostavno se tako namestilo, prosto mi je dosadilo da baš, baš svakom pustim da mu baš sve prođe.

A to što „Danas“ selektivno prepričava lupetanja sa Fejsbuka, broji psovke kao stroga učiteljica, prećutkuje činjenice i prosto tračari, nije način da se ozbiljno obradi bilo koja tema. Inače, neistina je i to da me je „Danas“ pitao da komentarišem svoje članstvo u Savetu. Naprotiv, dobila sam pitanje Danasove novinarke da komentarišem napade na mrežama, koje nisam udostojila odgovora, da ne bi dobila isto što i Ćorović.

Ono što je jedino suštinski važno u svemu ovome je postaviti pitanje u kom stupnju demokratičnog društva smo se mi zaglavili, kada ljudi i u sve većem broju daju sebi za pravo da one koje ne plaćaju i ne biraju na izborima, uopšte propituju o bilo čemu, o bilo kojim ličnim ili javnim odlukama, postupcima i mišljenjima?

Koja je to arogantna ideja da smatraš da ti je iko dužan da ti bilo šta objasni od onoga što radi i misli? Koje je pravo, na primer, bivšeg predsednika Borisa Tadića, te LJilje Buhe srpske politike, da pravi listu izdajnika, odakle pravo političarima i njihovim simpatizerima da bilo koga propituju zašto ovako ili onako misle ili rade, kao da je njima neko nešto dužan?

Kada smo prešli onu tačku u kojoj je javna hajka prozvana kritikom mnjenja, a ljudi bez pardona isleđuju o nečemu za šta im niko ne duguje odgovor? U kojoj to demokratiji postoji? Kada je to postalo normalno da se Aida Ćorović ili bilo ko drugi na društvenim mrežama javno dogovara sa svojim „drugarkama“ da mi, preko valjda nekih poznanika, isleđuju i na prevaru ispituju majku?

I zato, kad novinarka Danasa smatra da je normalno da me pita šta mislim o napadima na mrežama koji obuhvataju najgore uvrede, najvulgarnije zle reči nalik na one koje je Danas 2011. objavio o Aidi Ćorović, zatim i silne pretnje, laži, prozivanje da sam izdajnica, korumpirana plaćenica, koju plaćaju građani dok se ja „proseravam“, jedini odgovor koji može da dobije je isti ovaj nad kojim se zgražava.

Autorka je dramska spisateljica

https://www.danas.rs/dijalog/reakcije/srbljanovic-isledjivanje-mame/
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Mar 30, 2018 3:24 pm

Kada smo prešli onu tačku u kojoj je javna hajka prozvana kritikom mnjenja, a ljudi bez pardona isleđuju o nečemu za šta im niko ne duguje odgovor?

2012
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Fri Mar 30, 2018 3:26 pm

znaci ne dobija pare? moze dajdzest?

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    Daï Djakman Faré

Post by Daï Djakman Faré Fri Mar 30, 2018 3:33 pm

KinderLad wrote:
    Kada smo prešli onu tačku u kojoj je javna hajka prozvana kritikom mnjenja, a ljudi bez pardona isleđuju o nečemu za šta im niko ne duguje odgovor?

2012
    smena sretena ugricica, ako je to 2012 onda 2012 Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija) - Page 11 903208043

_____
    i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Mar 30, 2018 3:40 pm

mozemo da pitamo sta ocemo onog ko pretenduje na drzavne pare, ko redovno ucestvuje na drzavnim konkursima, ko od drzavnih budzeta ne moze da se otkaci nikako, i koga na kraju krajeva placaju gradjani jer radi u drzavnoj ustanovi. ona naravno nije isto sto i neki sluzbenik koji radi u svojoj struci, vec neko ko pretenduje da kreira i menja javne i druge segmente drustva. tako da po vec ustaljenom obicaju biljana srbljanovic opet lupeta.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Mar 30, 2018 4:29 pm

Blablaba, ne mogu ovo da čitam. Koga boli kurac za bilo čija lična prepucavanja.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    паће

Post by паће Fri Mar 30, 2018 4:44 pm

А ипак је нешто постигла. Рекао си "препуцавања" а не "просеравања", дакле ниво је бар привидно дигнут.

_____
       electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Mar 30, 2018 4:47 pm

Verovatno samo zato što nisam pročitao.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    паће

Post by паће Fri Mar 30, 2018 4:50 pm

Одличан текст, не мора ни да се чита а ради! Као слика Алана Чумака, делује присуством.

(а и ја што сам га прочитао, дијагонално)

_____
       electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Filipenko

Post by Filipenko Sat Mar 31, 2018 8:51 am

LETELO PERJE NA FEJSBUKU Tijana Anđelić: Mnogo si jadna! Biljana Srbljanović: Imala si gomilu afera

Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija) - Page 11 1447243_untitled1-fonet-printscreen_ls

Bivša čelnica Državne lutrije Srbije i dramska spisateljica razmenile žestoke poruke na društvenoj mreži

Dramska spisateljica Biljana Srbljanović i Tijana Anđelić, bivša direktorka Državne lutrije Srbije i kompanije „Karneks“, žestoko su se obračunale u porukama na Fejsbuku.

Kurir je došao u posed prepiske između njih dve.

- Vidim da pišeš o meni, da vređaš, lažeš, porediš me sa Đukom (Vladimir Đukanović, narodni poslanik, prim. aut.) da bi sebe pravdala. Iskreno, žao mi te je, ženo! Mnogo si, bre, jadna, mnogo - napisala je Anđelićeva.

U drugoj poruci nastavila je istim tonom:

- Pošto vidim da se baviš i mojim privatnim životom, nisam se porodila u inostranstvu, već u Višegradskoj i imam divnu ćerku. A što se tiče rezultata u Državnoj lutriji u moje vreme, bili su najbolji od kada ona postoji. Ni u Đukino vreme se nisu ponovili. Isto je i sa „Karneksom“.

Na kraju je spisateljici poručila da se bavi svojim životom, a da pre toga iskoristi „ledeni tuš“. A onda je usledio Srbljanovićkin odgovor:

- Moja jedina greška je što sam rekla da ste se porodili u inostranstvu, a ne u Višegradskoj. Vašim privatnim životom se ne bavim, nego javnom funkcijom. Sve ostalo, vidim, ne demantujete. Ni da ste sa 29 godina postali direktorka javnog preduzeća, ni da ste pre toga završili psihologiju, ni da ste imali gomilu afera zbog kojih ste saslušavani u policiji... Partijsko postavljanje u Lutriji i afere su iste i kod vas i kod skota Đuke. Tu je paralela jasna, samo što on nije u Višegradskoj dobio divnu devojčicu, bar ne još - završila je Srbljanovićka.

Djuka odgovara:

BILJANA BI DA SRBI JEDU SVOJ IZMET

U ovaj konflikt uvučen je i Vladimir Đukanović, nekadašnji predsednik Skupštine Državne lutrije Srbije, kog je Srbljanovićeva nazvala skotom.

- Neverovatno da me neko tako karakteriše, a nikada s tom osobom nisam ni reč prozborio, osim što sam nekada gledao njene predstave, na koje sam se zgražavao, jer je ona neko ko svoj narod smatra takvim da treba da jede sopstveni izmet - rekao je Đukanović.

E sad nesto sto je meni licno vrlo zanimljivo i sto sam podvukao crvenom, ono kada Srbljanovicka proziva da je Andjelicka sa 29 godina postala direktorka u javnom preduzecu a pre toga zavrsila psihologiju. Nekadasnja drugarica iz osnovne je sa 29 godina postala direktorka u jednom predstavnistvu strane automobilske kompanije koje je reprezentovao Miskovic, sada je jedan od Miskovicevih korporativnih direktora za ceo autobiznis. Isto je zavrsila psihologiju. Konekcija? I ona je zgodna plavusa koja je volontirala™️ u kabinetu predsednika republike Smrde Tadica.

Simpaticno. Drzavno ili privatno preduzece, moze sve.

Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija) - Page 11 1209505341   Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija) - Page 11 29297947
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Mar 31, 2018 9:42 am

Filipenko wrote:

E sad nesto sto je meni licno vrlo zanimljivo i sto sam podvukao crvenom, ono kada Srbljanovicka proziva da je Andjelicka sa 29 godina postala direktorka u javnom preduzecu a pre toga zavrsila psihologiju. Nekadasnja drugarica iz osnovne je sa 29 godina postala direktorka u jednom predstavnistvu strane automobilske kompanije koje je reprezentovao Miskovic, sada je jedan od Miskovicevih korporativnih direktora za ceo autobiznis. Isto je zavrsila psihologiju. Konekcija? I ona je zgodna plavusa koja je volontirala™️ u kabinetu predsednika republike Smrde Tadica.

http://www.deltaholding.rs/o_kompaniji/menadzment/Aleksandra-Djurdjevic.138.html
    darling

Post by darling Sat Mar 31, 2018 9:46 am

Filipenko wrote:

Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija) - Page 11 1209505341   Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija) - Page 11 29297947

to s lepim ljudima je bio miskovicev modus operandi dok je delta bila jos mala firma devedesetih. pa je mogo da nadje dovoljno lepih  Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija) - Page 11 286371741 jedna moja poznanica je radila kod njega (upoznala sam je sredinom dve hiljaditih, kad je izasla iz toga, zivot nas je spojio, i ne druzimo se!). ribetina! i rekla mi je da je miskovic pokusao da je podvede jednom ministru, i da je kad je shvatila sta se desava posle tog jednog sastanka, otisla kod gazde i rekla mu takva i takva stvar, ja se time ne bavim i vise je nije dirao. i nemanja kolesar je tako lep direktno iz delte uskocio za sefa djindjicevog kabineta.

Post by beatakeshi Sat Mar 31, 2018 10:32 am

darling wrote:i nemanja kolesar je tako lep direktno iz delte uskocio za sefa djindjicevog kabineta.

Uvek sam verovao u Milovana Brkića.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Mar 31, 2018 11:12 am

e do penisa, znao sam celu ekipu od nastanka, pa kroz istoriju

nema veze sa životom ovo o lepima, bio je poneko, muško, žensko, ali ako mu je to bilo pravilo, nije ga poštovao
    darling

Post by darling Sat Mar 31, 2018 11:32 am

okej, izmislila sam da mi je zena rekla da je podvodjena ministru, i da se to desavalo i ostalim koleginicama.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Mar 31, 2018 11:33 am

ne kažem da si izmislila, nego da im to nije bila generalno strategija prilikom zapošljavanja ljudi
    darling

Post by darling Sat Mar 31, 2018 11:35 am

al bez obzira na to sto sam nju kasnije upoznala u zivotu, moje zapazanje je da su javna lica delte sve veoma lepi ljudi. najcesce ces cuti: ona je lepa, koja riba. to je pocelo s milkom forcan u minimaksoviziji.

Last edited by darling on Sat Mar 31, 2018 11:36 am; edited 1 time in total
    kondo

Post by kondo Sat Mar 31, 2018 11:36 am

Daï Djakman Faré wrote:
    KinderLad wrote:

2012
    smena sretena ugricica, ako je to 2012 onda 2012  Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija) - Page 11 903208043

pazi se dječače dragi, ovo je iskaz u korist biljane "srblajnović" a to nije preporučeno.

inače tamoidni čaršafi me podsetiše zašto je bolje biti po difoltu na njenoj strani. kako malo treba da pokulja malograđanski šabanizam, pa to ti je.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    nalog sa ženinog laptopa

Post by nalog sa ženinog laptopa Sat Mar 31, 2018 12:24 pm

kad si bedem malogradjanskom sabanizmu lako se umoris, uzi jean gelato da se okrijepis  Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija) - Page 11 903208043

_____
    THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at 
    speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and 
    sun. People have visited the moon, we have sent space probes to 
    all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are 
    picked up by children in the nursery.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Mar 31, 2018 2:11 pm

beatakeshi wrote:
    darling wrote:i nemanja kolesar je tako lep direktno iz delte uskocio za sefa djindjicevog kabineta.

Uvek sam verovao u Milovana Brkića.

rekoh cinimi se vise puta da su tamo objave skoro sve potpuno istinite, jer to pre svega sluzi za prenosenje internih poruka medjusobnih u kanalizaciji.
    Miki

Post by Miki Sat Mar 31, 2018 4:13 pm

@darling

Pa prirodno je da su atraktivni ljudi natprosečno zastupljeni među uspešnim poslovnim svetom
    Miki

Post by Miki Sat Mar 31, 2018 4:15 pm

Isto kao što je prirodno da su aveti natprosečno prisutni u NDM BGD recimo.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Mar 31, 2018 4:28 pm

Miki wrote:@darling

Pa prirodno je da su atraktivni ljudi natprosečno zastupljeni među uspešnim poslovnim svetom

ne možeš da na osnovu jednog mene ovde izvodiš statistiku

Post by beatakeshi Sat Mar 31, 2018 4:38 pm

Miki wrote:Isto kao što je prirodno da su aveti natprosečno prisutni u NDM BGD recimo.
    Johnny Ratzkowich dissaproves this.

Post by Sponsored content

Current date/time is Sat Nov 16, 2024 11:39 am