Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića

Anonymous
    Guest

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 27 Empty Re: Srbija kao takva, dakle mimo Vučića

Post by Guest Fri Jun 07, 2019 10:50 pm

sad videh na tviteru Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 27 3579118792
    plachkica

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 27 Empty Re: Srbija kao takva, dakle mimo Vučića

Post by plachkica Fri Jun 07, 2019 11:13 pm

Леја Келер
    1 сат · 

Nisam želela da se oglašavam povodom odluke Krokodila da me zameni na mestu voditelja razgovora sa Uelbekom, ali pošto vidim da oni jesu, onda da kažem i ja. Zapanjeno sam otkrila da nisam odgovorila na dve vajber poruke pre mesec dana, dok sam bila na putu bez rominga, i u trečoj pročitala da če me zameniti dopisnicom Politike. Niko nije pokušao da me pozove ili kontaktira na hiljade drugih načina, kao do sada, osim te dve vajber poruke dok sam bila na bijenalu u Venecji i nisam imala net, a 2 dana ni telefon. Bilo mi je žao, bila sam povredjena, ali nisam želela da se oglašavam, posebno ne povodom sumanotog izbora moje zamene. Mesecima sam se pripremala za taj razgovor, uostalom, sama sam se prijavila da ga vodim. Moje razočarenje je utoliko veće.
    Večeras se Uelbek nije pojavio, što mi je veoma žao, ali nije sasviim neočekivano. Vidim da je sinoć sedeo 4 sata u avionu koji je puštao gorivo na pisti i da mu je pukao film i odlučio da tako ne putuje. 
    Ne bih ni ja, a nisam nikakva zvezda, niti pisac koji ne daje izjave godinama ili se susreće sa publikom samo jednom u 12 meseci, kao on. 
    Način na koji medji reaguju, posipajući se govnima po Mišel Uelbeku je tipičan naš. Tako smo i Ejmi Vajnhaus gadjali plastičnim bocama dok se teturala na bini, iako je bilo jasno da je bila primorana da, u teškom psihičkom i zdravstvenom stanju, doleti u Beograd i izadje na scenu. Ona nije imala snage da joj pukne film, da se pobuni i kaže - neću da letim. 
    Nije ni malo ok ako su organizatori znali da neće doći, da nisu obavestili publiku, ali ne znam da li je to zaista tako. Ipak, poseravanje po Uelbeku u medijima i na mrežama, u stilu kiselog groždja, je glupo i jadno. Ko je pravi čitalac ovog autora, zna kakav je nekonformista i da je ovakva reakcija iskrena i promišljena. Ko je pravi slušalac Ejmi, znao je da nije bila u stanju da nastupa i da su je na to primorali. To ne umanjuje njihovu veličinu, kao ni ozbiljnost njihovih umetnosti, a, u stvari, ni kolorit ove anegdote, sastavni deo naratva o prokletom piscu. 
    Čitajte Uelbeka i ne ljutite se na onog koji niije kriv. Ako vam je usput, poslušajte i naš podcast o njegovom poslednjem romanu Serotonin, pod nazivom "U životu sve može da se desi, a naročito ništa" Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 27 1f609Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 27 1241126653
    Solus_Rex

Post by Solus_Rex Fri Jun 07, 2019 11:24 pm

Nema nam A&U da opere ovoliko buržoastvo, ipak su ovo postovi za topic Vučićeva Srbija.

_____
    "Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
    A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža."  - Monsier K.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Jun 07, 2019 11:33 pm

niko nije gađao Ejmi plastičnim bocama.
    nalog sa ženinog laptopa

Post by nalog sa ženinog laptopa Sat Jun 08, 2019 12:09 am

ja bio u domu sindikata, drug zapeo da idemo pa reko ajd.

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 27 4135669698

_____
    THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at 
    speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and 
    sun. People have visited the moon, we have sent space probes to 
    all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are 
    picked up by children in the nursery.
    kondo

Post by kondo Sat Jun 08, 2019 1:05 am

pa najjace mi je da je vlajsa pustio publiku unutra

izvinio se, procitao ova 2 mejla sa prethodne strane

stavio u padze pare od prodatih karata 

na pamet mu nije palo da ponudi da vrati 

tako se to radi

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    zvezda je zivot

Post by zvezda je zivot Sat Jun 08, 2019 1:11 am

vlajsa bog, tako i treba s likovima koji su platili hiljadarku za to. samo bih jos umesto velbeka pustio dejana ilica i galeba da pricaju o gejmotronu.
    kondo

Post by kondo Sat Jun 08, 2019 1:23 am

to sam i ja pomislio ali realno tu ne znam ko je gori vlajsa ili oni

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sat Jun 08, 2019 2:14 am

Uelbek fasista, BS egocentricna kolaborantska budaletina koja ne vidi dalje od svog nosa, Er Srbija kompanije u raspadu koji se naravno krije od javnosti jer su u kompaniju slupane stotine miliona iz drzavnog budeta (Svaka cast Vucicu! Sve to, BS, naravno, ne vidi). Vlajsa sasvim nebitan.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    plachkica

Post by plachkica Sat Jun 08, 2019 2:19 am

propustili ste najzabavniji tvist, da je uelbek doputovao, razgovor bi vodila ana otašević.  Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 27 3579118792
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sat Jun 08, 2019 2:31 am

Ne znam ko je to.

Svejedno, ovo je na pogresnom topiku, jerbo je u pitanju Vuciceva Srbija 1/1.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Jun 08, 2019 2:44 am

То се увек питам на овом топику, је ли и даље могуће повући јасну разлику? Мислим, није Вучић само Вучић, он је сада и Слоба, и Тито, и Ђинђић, одавно је постао тај неки генерички српски владар коме једни једу живу лаж из руке, а други га немоћно куну. Дакле, неодвојив од "Србије као такве"?
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sat Jun 08, 2019 2:48 am

Ovde je sasvim moguce. Fijasko Vucicevog ceda, spinovanje Vucicevih medija i besramno lupetanje Vuciceve apologetkinje. Ja bih reko da je sasvim jasno.

_____

zvezda je zivot

Post by zvezda je zivot Sat Jun 08, 2019 10:02 am

Kondo wrote:to sam i ja pomislio ali realno tu ne znam ko je gori vlajsa ili oni

vlajsa je okej. platili su kartu za krokodil, za koji se doduse pre velbeka nije placala ulaznica, 1 hedlajner otkazao ali festival je odrzan i sve okej.

_____
    ova zemlja to je to
    kondo

Post by kondo Sat Jun 08, 2019 11:36 am

zvezda je zivot wrote:
    Kondo wrote:to sam i ja pomislio ali realno tu ne znam ko je gori vlajsa ili oni

vlajsa je okej. platili su kartu za krokodil, za koji se doduse pre velbeka nije placala ulaznica, 1 hedlajner otkazao ali festival je odrzan i sve okej.

slazem se, inkasirano 16000e (ako je tacno da je karta bila 1000 din) na necemu sto se nije dogodilo. srbija kao takva mimo vucica.

_____
    #FreeFacu

nalog sa ženinog laptopa

Post by nalog sa ženinog laptopa Sat Jun 08, 2019 11:41 am

550 dinara

_____
    THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at 
    speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and 
    sun. People have visited the moon, we have sent space probes to 
    all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are 
    picked up by children in the nursery.
    kondo

Post by kondo Sat Jun 08, 2019 11:43 am

onda 8000e vlajso izvini

_____
    #FreeFacu

zvezda je zivot

Post by zvezda je zivot Sat Jun 08, 2019 12:21 pm

uostalom bevc je zvao uelbeka, vlajsa je samo uleteo da pomogne

_____
    ova zemlja to je to
    kondo

Post by kondo Sat Jun 08, 2019 12:22 pm

ko je brojao pare sa blagajne

_____
    #FreeFacu

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sat Jun 08, 2019 4:32 pm

No Country wrote:То се увек питам на овом топику, је ли и даље могуће повући јасну разлику? Мислим, није Вучић само Вучић, он је сада и Слоба, и Тито, и Ђинђић, одавно је постао тај неки генерички српски владар коме једни једу живу лаж из руке, а други га немоћно куну. Дакле, неодвојив од "Србије као такве"?

Dražito
    Filipenko

Post by Filipenko Sat Jun 08, 2019 8:03 pm

Isplivao jaaako dugi spisak muškaraca s kojim je bila Ana Korać: Mnogi su ubadali svoju alatku u njenu vlažnu brazdu, ali svi će zanemiti zbog jednog imena, niko nije znao za njega

Post by MNE Sat Jun 08, 2019 8:54 pm

zapisivala recke?
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sat Jun 08, 2019 8:55 pm

Ponovicu - ovo nije zemlja, ovo je socijalni eksperiment
    disident

Post by disident Sat Jun 08, 2019 9:21 pm

Filipenko wrote:
    Isplivao jaaako dugi spisak muškaraca s kojim je bila Ana Korać: Mnogi su ubadali svoju alatku u njenu vlažnu brazdu, ali svi će zanemiti zbog jednog imena, niko nije znao za njega
    Alatku u njenu vlaznu brazdu, sta je ovo pan erotika 96te?

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    паће

Post by паће Sun Jun 09, 2019 8:13 am

disident wrote:
    Filipenko wrote:
    Alatku u njenu vlaznu brazdu, sta je ovo pan erotika 96te?

Па не уклапа се баш у "Чик" 1967.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 4:55 am