Srbija kao takva, dakle mimo Vučića
- Post n°626
Re: Srbija kao takva, dakle mimo Vučića
"Овај медији можда садржи"... а можда и не.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°627
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=06&dd=05&nav_category=12&nav_id=1551247
- Post n°629
Боље је питање како су уопште дошли до тога да га траже и како су знали где да гледају? Сто хиљада насумичних инспектора са гајгерима? Тешко.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°630
Kakvim gajgerima, to je valjda hemijski otpad, ne nuklearni? Od čega bi bio nuklearni, od atomske bombe Jove Kape?
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°631
uvoz
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°632
tamo u ulazu u srbiju kazes nosim neki otpad, oni kazu teraj
uredno to zakopas u srbijici, a vamo uzmes milione sa pricom da si otkrio novu destinaciju tj. jamu koja je 2 puta jevtinija
das cariniku par stotki da ne posumnja da je neki veliki posao u pitanju i svi na dobitku
uredno to zakopas u srbijici, a vamo uzmes milione sa pricom da si otkrio novu destinaciju tj. jamu koja je 2 puta jevtinija
das cariniku par stotki da ne posumnja da je neki veliki posao u pitanju i svi na dobitku
_____
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°633
a odakle ga uvoziš? otpada ne može da nema, taki su propisi
veći je problem ako ti fali otpad, nego ako ga imaš u višku
veći je problem ako ti fali otpad, nego ako ga imaš u višku
- Post n°634
pa uvozim ga odande gde je to skupo
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°635
contractor uzme cotractora koji uzme cotractora
_____
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°636
ja stvarno ne znam o čemu pričaš
ako ja stvorim 10 kila otpada u nemačkoj, moram da imam taj otpad ili dokaz da je uništen na propisan način
najveći deo otpada koji je završio po kojekakvim budžacima je iz privatizovanih propalih firmi, vrlo često bez ikakvog znanja koliko je opasan, pa nekad i jeste, a nekad i ne baš preterano
ako ja stvorim 10 kila otpada u nemačkoj, moram da imam taj otpad ili dokaz da je uništen na propisan način
najveći deo otpada koji je završio po kojekakvim budžacima je iz privatizovanih propalih firmi, vrlo često bez ikakvog znanja koliko je opasan, pa nekad i jeste, a nekad i ne baš preterano
- Post n°637
ni ja ne kapiram o čemu pričaš
pa do skora su u italiji istovarivali tone đubreta u more, legalno, svaki dan
pa do skora su u italiji istovarivali tone đubreta u more, legalno, svaki dan
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°638
ne kapiram šta je problem transportovati 10/100/1000 kg bilo cega u neku vukojebinu i to masno naplatiti
_____
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°639
nije problem ni da pobiješ ljude, jedino postane nezgodno kada otkriju da si to uradio
- Post n°640
pa streljaš ih po propisu, sudski
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°641
mislim, to sa istovarom djubreta u internacionalnim vodama je po propisu, kao što je i u toj nemačkoj sve po propisu do granice, a posle kud koje
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°643
Никад ми није било јасно што су ти ликови позирали са 1 штрикаћом иглом. Да су две, па ајде.
_____
- Post n°644
Jel ima u zakonu neka kazna za širenje praznoverja i slično?
(FOTO/VIDEO) ČUDO U BEOGRADU NA SPASOVDAN! Ikona ZAMIROTOČILA kada su je vojnici podigli! VERNICI SE SA ZEBNJOM PITAJU - KAKAV JE OVO ZNAK SRBIMA I SRBIJI?!
(FOTO/VIDEO) ČUDO U BEOGRADU NA SPASOVDAN! Ikona ZAMIROTOČILA kada su je vojnici podigli! VERNICI SE SA ZEBNJOM PITAJU - KAKAV JE OVO ZNAK SRBIMA I SRBIJI?!
- Post n°645
Bice rata.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°647
šta znači zamirotičila? mrzi me da idem na te sajtove
zamirisala? zastavnik prdno?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°648
znaci da su je izneli direkt na sunce na 30 stepeni
- Post n°649
Kondo wrote:šta znači zamirotičila? mrzi me da idem na te sajtove
Миро је миомирисна течност коју икона наводно излучи па... биће вероватније то са заставником.
_____
- Post n°650
“Draga Milena,
Istinu govoreći, onih nekoliko sati čekanja pre nego što je odlučeno da let bude otkazan bili su baš uznemiravajući, došlo je do neke vrste pobune putnika, koji su zahtevali da izađu iz aviona. Treba reći da je bilo nekih zabrinjavajućih pojava, naročito miris goriva koji se jasno osećao. Ukratko, zaista nemam želju da letim avionom u ovom trenutku, treba otkazati.
U datim okolnostima ne može se baš čestitati Air Srbiji i nadam se da će vam barem nadoknaditi troškove karata, to je najmanje što mogu da učine.
Zaista mi je žao zbog svega ovoga, ali sebi kažem da je moglo da se završi i gore.
Srdačno,
Mišel Uelbek”
“Bila bi to duga priča, scena iz romana. Mogu samo ukratko da prepričam:
*jedna žena se prva pobunila, na početku potpuno sama. Crna kosa, tridesetak godina, lepa. Ne znam da li je Srpkinja ili Francuskinja.
* rekla je upravo ono što sam ja želeo da kažem: “Već dva sata nam govorite svašta, dobro vidim da postoji neki problem sa avionom. Ne verujem vam više, želim da siđem odmah.”
*ona ja bila ta koja je imala hrabrosti da to kaže. Ne ja.
Teško je reći kako se sada osećam. Ipak najviše mi je žao što nisam sa vama večeras. Istovremeno, negde u sebi, zadovoljan sam što sam prisustvovao toj manifestaciji pobune, koja je opravdana i zdrava. I pomalo se stidim što je sam nisam poveo. Opet sam rekao sebi, kao što se često događa, da pisac, po prirodi stvari, prihvata pomalo suviše lako da bude “u poziciji posmatrača”.
Dodaću i to da me iz više razloga, bez obzira na to što se ovde radi o sasvim drugačijoj stvari, ovo kratko sučeljavanje sa autoritetom, podseća na dugu francusku epizodu “žutih prsluka”.
Mislim da nakon prethodne, možete da pročitate i ovu poruku, kako biste objasnili situaciju publici.
Srdačno
Mišel”
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together