Hana skini se.
Mediji u Srbiji
- Post n°626
Re: Mediji u Srbiji
Aknama protiv diktature!
Hana skini se.
Hana skini se.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°627
Suzana Vasiljevic.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°628
Nervira vas što tokom čitanja izjava političara ne znate uvek šta je u njima istinito, a šta ne? Želite da ih proverite, a niste sigurni kako? Istinomer je našao rešenje za vaš problem! https://t.co/FdXX6pk5Au#ProveriMe pic.twitter.com/aNOMC1hBQ5
— #dasenelazemo (@istinomer) April 18, 2019
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°629
Ja ću Uskokove postove da im šaljem.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°630
Politika. Manje od 8000 levo, 140-150.000 ljudi desno! pic.twitter.com/lVdWG0thl0
— Igor Vujanović (@Infoverzum) April 19, 2019
- Post n°631
Ova Politika je toliko idiotska da ne ume ni da slaže kako treba. Pre je bila kao novina za ozbiljniju publiku, ovo danas ni čitaoci informera ne bi progutali. I još stave skoro istu sliku.
- Guest
- Post n°633
Bukvalno do pre par godina. Do tada je bila perfidna, a sada su to novine za debile koji pamte kao zlatne ribice.
Blic je sada ono sto je Politika bila nekada, mada na savremeniji, dakle siroviji nacin.
Blic je sada ono sto je Politika bila nekada, mada na savremeniji, dakle siroviji nacin.
- Guest
- Post n°634
Creepy Uncle wrote:Bukvalno do pre par godina. Do tada je bila perfidna, a sada su to novine za debile koji pamte kao zlatne ribice.
U vrijeme Ljiljinog urednikovanja.
- Guest
- Post n°636
Мислим да је њихово читалаштво знатно остарило (моја кева, нпр., купује Политику али је уопште не чита), а оно што прво у деменцији страда је short-term memory. Па су се ваљда стилски прилагодили? Плус је лакше, знатно.Creepy Uncle wrote:Bukvalno do pre par godina. Do tada je bila perfidna, a sada su to novine za debile koji pamte kao zlatne ribice.
- Guest
- Post n°637
Samo neprofesionalizam, nema tu svesne namere.
Da, dok je Smajli bila urednik to je bila novina za uzor svakom uredniku-podlacu i potuljenku sa kvalitetnim medijskim znanjima.
Da, dok je Smajli bila urednik to je bila novina za uzor svakom uredniku-podlacu i potuljenku sa kvalitetnim medijskim znanjima.
- Post n°638
Olja dosta ostarila. Sadly, she's no longer a 6.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°639
Gledam Smajlovicku i kontam da je ipak dobro sto nema vise debatnih emisija. Odvratan lik.
OB je rekla na pocetku da je nakon odustajanja Vucic Stankovica, trebao da bude Sasa Gajovic. Srecom po tv, nije dosao
OB je rekla na pocetku da je nakon odustajanja Vucic Stankovica, trebao da bude Sasa Gajovic. Srecom po tv, nije dosao
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°640
ja uključim utisak, čisto da bude na tv
nadam se da ta emisija bar malo nervira one sise zlog pčelara
sada je 2019, a mi i dalje gledamo utisak nedelje
jebeš nas
nadam se da ta emisija bar malo nervira one sise zlog pčelara
sada je 2019, a mi i dalje gledamo utisak nedelje
jebeš nas
- Post n°641
ficfiric wrote:Gledam Smajlovicku i kontam da je ipak dobro sto nema vise debatnih emisija. Odvratan lik.
Ljilja se pretvorila u Krleta. Sve sto prica jr pre svega jezivo i sasvim ocigledno glupo. Tuzno, pametna zena. Ova dvijica su je ispeglali ne zato sto su pametniji od nje, nego naprosto zato sto su govorili istinu, a ona je vrlo nevesto muljala i relativizovala ociglrdne stvari. Naprednjacka politika se moze braniti samo krletovskim argumentima. Nek si najpametniji na svetu, taj zadatak se drugacije ne moze obavljati.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°642
Ali kakav bi pakao bio da je i Gajovic bio sa Ljiljom. Retko ko me nervira vise od njega. Ja sam televizor hteo da razbijam dok nije bio vlast, kad je gostovao u Total Socceru gde je kenjao o OFK Beogradu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°643
Dobro, on je bas tocilo. Sluzio bi za sprdnju svima, ukljucujuci i Ljilju.
_____
- Post n°644
Vidim, 2. ili 3. emisija, strasni su joj gosti. Dobrodosli u 2005.
- Post n°646
Dobra je bila emisija, svejedno.
_____
- Post n°647
Mr. Moonlight wrote:tvoji su bolji rofl
_____
- Post n°648
Samo je prva valjala i imala pravu dinamiku.
- Post n°649
Zasto kazes dinamika, a mislis na Boska?
_____
- Post n°650
Зајебаји, ал' Филипа сам успео да одгледам већ три комада у целости и свака му је ка у његушког сира, или како се већ оно каже. А иначе тако успевам да гледам још само Жижека (више од двапут и до краја) и можда још понеког, све остало ми само отера миша на онај иксић у вр језичка.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...