Bice Bosko u UN jednog dana kad he i Alek mogaoZuper wrote:Znao sam da ce ficfiirica Bosko u UN oduseviti.
Mediji u Srbiji
- Post n°601
Re: Mediji u Srbiji
- Post n°602
Ја сам дипломирани професор српске књижевности са општом књижевношћу и у оквиру свог дипломског рада изучавао сам позицију српске књижевне деснице између два светска рата. У том контексту је неопходно изучавати и ауторе који су били везани за Југословенски народни покрет Збор и да у том смислу сам одличан познавалац те материје и веома сам о томе јавно говорио. Има ствари које ми се лично свиђају у ономе што је Димитрије Љотић писао у својим политичким говоримa.
Nice save!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°603
William Murderface wrote:Ја сам дипломирани професор српске књижевности са општом књижевношћу и у оквиру свог дипломског рада изучавао сам позицију српске књижевне деснице између два светска рата. У том контексту је неопходно изучавати и ауторе који су били везани за Југословенски народни покрет Збор и да у том смислу сам одличан познавалац те материје и веома сам о томе јавно говорио. Има ствари које ми се лично свиђају у ономе што је Димитрије Љотић писао у својим политичким говоримa.
Nice save!
Није то лако, човек уме да говори. Веома говори. Веома о томе говори.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°605
A kako bi bilo da ja ovde saberem vaše postove otvorene bezrazložne, krvoločne mržnje prema meni (pa i protiv još nekoliko nickova) i da to mediji objave kao "šta rade oni koji su protiv sadašnje vlasti"?
- Post n°606
паће wrote:William Murderface wrote:
Nice save!
Није то лако, човек уме да говори. Веома говори. Веома о томе говори.
beatakeshi wrote:Paće brži. Very.
Bosko the singing ljoticevac
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°607
Obrazovan covek, o cemu se radi?
Nista mi nije jasno.
Nista mi nije jasno.
- Post n°608
Ne bih sad nesto velicao Boskicevo obrazovanje, ali je cinjenica da je pismen covek i vest retoricar i da mu se lapsusi retko desavaju. Tim je znakovitije sto pravi lapsus upravo u odgovoru na ovo pitanje. Ima o tome nesto i kod Frojda, mozda si upoznat.
_____
- Post n°609
Ne volim Frojda, vise Jung a najvise Nice, mozda Spengler.
- Post n°610
Salim se Vilijame, nemoj se palis.
Ali o kakvom lapsusu se radi?
Ali o kakvom lapsusu se radi?
- Post n°611
Pa napisao ti je Pace.
A dobro mu je i ovo da kod Ljotica ima stvari koje mu se "licno svidjaju". Sta to znaci? Kako ti se drugacije mogu svidjati stvari nego "licno", u smislu - tebi, a ne nekom drugom?
To ti je kao ono kad Dziberka kaze da joj se "apsolutno cini da su mediji slobodni". Istovremeno se nesto i tvrdi i ne tvrdi, tj proglasava samo licnim utiskom. Tako i Boskic, umesto da lepo kaze, slazem se sa Ljoticem, on kaze "licno mi se svidja".
A dobro mu je i ovo da kod Ljotica ima stvari koje mu se "licno svidjaju". Sta to znaci? Kako ti se drugacije mogu svidjati stvari nego "licno", u smislu - tebi, a ne nekom drugom?
To ti je kao ono kad Dziberka kaze da joj se "apsolutno cini da su mediji slobodni". Istovremeno se nesto i tvrdi i ne tvrdi, tj proglasava samo licnim utiskom. Tako i Boskic, umesto da lepo kaze, slazem se sa Ljoticem, on kaze "licno mi se svidja".
_____
- Post n°612
Zuper wrote:Ne volim Frojda, vise Jung a najvise Nice, mozda Spengler.
Ah, kakvo iznenadjenje!
Not.
_____
- Post n°613
Vidis Vilijame kako si slab politicar.
On ostavlja mogucnost da dveri nisu bas za to. Nego samo on.
On ovo iznad nije napisao
Ono sto je rekao, parafraziram: ne slazem se sa mnogim stvarima kod Ljotica(pomenuo je kolaboraciju kao nesto negativno), ali postoje delovi hriscanskog ucenja koja su mi bliska.
On ostavlja mogucnost da dveri nisu bas za to. Nego samo on.
On ovo iznad nije napisao
Ono sto je rekao, parafraziram: ne slazem se sa mnogim stvarima kod Ljotica(pomenuo je kolaboraciju kao nesto negativno), ali postoje delovi hriscanskog ucenja koja su mi bliska.
- Post n°614
Njemu licno.
_____
- Post n°615
ja kao najdosadnija kvočka, sve što boško jeste i sve što je naučio, naučio je od lompara.
hiljade malih boškića sad predaje srpski jezik po školama u srbiji.
tek će da bude sranje.
hiljade malih boškića sad predaje srpski jezik po školama u srbiji.
tek će da bude sranje.
- Post n°616
I personalno, ipak je on načitan i obrazovan.
(al što bi rekao Džoni - "a i to što čitaju, krive stvari čitaju")
et WM
utekao nam glavni forumski Lompardžija
et Pla
(al što bi rekao Džoni - "a i to što čitaju, krive stvari čitaju")
et WM
utekao nam glavni forumski Lompardžija
et Pla
- Post n°617
Jede govna Boško, naravno, pošto je u istom programu predmeta iz kog je radio diplomski lol, imao i Skendera Kulenovića, a imao je i Daviča i njegov roman "Pesmu", što je bitnije, u kom mu je nacrtano kako to Ljotić širi hrišćanske vrline ubijajući trudnice na primer, ali eto nekako mu promaklo, pa ispustio deo gradiva iz kurikuluma.
Čak je i Lompara mogao da filtrira kroz "vredno i relevantno za nauku o književnosti : bezvredno ideološko smeće" kao i svi normalni ljudi sa tih studijskih grupa.
Čak je i Lompara mogao da filtrira kroz "vredno i relevantno za nauku o književnosti : bezvredno ideološko smeće" kao i svi normalni ljudi sa tih studijskih grupa.
- Post n°618
_____
- Post n°619
Hehe ko to ima keyword Lompar alert
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°620
Lebe mekani, jel ste videli ono nesto sto se zove Presek na O2?
Bas su se brzo pinkizovali...
_____
- Post n°622
William Murderface wrote:Lebe mekani, jel ste videli ono nesto sto se zove Presek na O2?
Припази мало на речник, друже Биљеме: упинкили.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°623
kakva ekipa
To što se nijedan medij nije usudio da izvesti o otvaranju @SlobodnaTV je najbolji razlog zašto nam je ista preko potrebna! Hvala svima koji su došli da nas podrže! pic.twitter.com/iEFpPfHHa4
— Boris Malagurski (@malagurski) April 12, 2019
- Post n°624
Jebem ti sunce, kakva fotografija iz Noći monstruma ili tako nečega Moderni horori govna da jedu.
SlobodnaTV: Serbian horror story!
SlobodnaTV: Serbian horror story!
- Post n°625
najbolji razlog zašto nam je ista preko potrebna!
Ако је иста, онда хвала, не треба.
_____