Mediji u Srbiji
- Post n°652
Re: Mediji u Srbiji
Trebalo je da kazes - pa ja uvek mislim na Boska!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°653
Utisak je uvek bio takav, ali se ljudi danas sećaju onih 5% dinamičnih emisija a ne 95% dosadnih.
- Post n°654
паће wrote:Зајебаји, ал' Филипа сам успео да одгледам већ три комада у целости и свака му је ка у његушког сира, или како се већ оно каже. А иначе тако успевам да гледам још само Жижека (више од двапут и до краја) и можда још понеког, све остало ми само отера миша на онај иксић у вр језичка.
Vidi se ko je pravi covek od stila, pameti i ukusa...
Zuper wrote:Samo je prva valjala i imala pravu dinamiku.
Jel to ono kada je Cvijetin hvalio italijanskog okupatora? Videh klip od 1 minuta, toliko mi se digao (pritisak) da sam morao da napravim 1 uradak iziritiran tim glupostima.
- Post n°655
Creepy Uncle wrote:Utisak je uvek bio takav, ali se ljudi danas sećaju onih 5% dinamičnih emisija a ne 95% dosadnih.
Ima i toga, naravno. Kad Ratko Bozovic krene da diktira tempo emisije, isuse...
- Post n°656
William Murderface wrote:Trebalo je da kazes - pa ja uvek mislim na Boska!
Bosko Bubamara
- Guest
- Post n°657
Creepy Uncle wrote:Utisak je uvek bio takav, ali se ljudi danas sećaju onih 5% dinamičnih emisija a ne 95% dosadnih.
ja se ne sećam ni tih 5%, pa mi opet ok da postoji
- Post n°658
odvikla sam se od ljudi kao što je vladeta janković na televiziji, razložan, jasan, direktan,
svaka rečenica ima početak i kraj, iako me je iznervirao na kraju oko bore i koštunice,
bilo ga je uživanje slušati.
svaka rečenica ima početak i kraj, iako me je iznervirao na kraju oko bore i koštunice,
bilo ga je uživanje slušati.
- Post n°659
U nacelu se slazem, ali ova je spadala u tih 5%.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°660
Uh.
A gde ti počinje nedinamično, života ti. Vogonska poezija u izvođenju Vlade Gligorova?
A gde ti počinje nedinamično, života ti. Vogonska poezija u izvođenju Vlade Gligorova?
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°662
samo se trebalo na vreme skloniti u pecine
- Guest
- Post n°663
Није лоше потражити какву комфорнију, за случај да нам дође Киник.
- Guest
- Post n°664
Kinik još nije shvatio da ovo važi i za njega. Sad je u fazi likovanja zbog toga što ukidaju PDF Sport.
Kao Artur Dent koji sneno ponavlja "Žuti" i ne kapira da je stigao buldožer da mu sruši kuću.
Kao Artur Dent koji sneno ponavlja "Žuti" i ne kapira da je stigao buldožer da mu sruši kuću.
- Post n°665
Jao stvarno, sta ce sad taj...covek da radi?
- Post n°667
Creepy Uncle wrote:Kinik još nije shvatio da ovo važi i za njega. Sad je u fazi likovanja zbog toga što ukidaju PDF Sport.
_____
- Post n°668
Creepy Uncle wrote:Pred zgradu da smara komšije
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Guest
- Post n°669
Je li Burundi ugrožen zbog EU zakona o autorskim pravima? I na tamou su nedavno pisali o tome, zbog okačenih linkova na pdf sport čini mi se.
- Post n°670
Burundi je u Africi, druze!
_____
- Guest
- Post n°671
teorijski jeste. Forumotion je francuska kompanija.fikret selimbašić wrote:Je li Burundi ugrožen zbog EU zakona o autorskim pravima? I na tamou su nedavno pisali o tome, zbog okačenih linkova čini mi se.
- Guest
- Post n°672
ali mi nemamo pravu arhivu. za 3 dana bismo radili opet, sa bazom van retardirane EU.
- Guest
- Post n°673
@william
Dpbro je, jebiga, ja nemam zgradu da izađem ispred nje.
@creepy
Vidio sam da je i ovde nešto zbog toga brisano/modifikovano, ono što je Gari kačio. Jazuk bi bilo da ova pećina strada.
Dpbro je, jebiga, ja nemam zgradu da izađem ispred nje.
@creepy
Vidio sam da je i ovde nešto zbog toga brisano/modifikovano, ono što je Gari kačio. Jazuk bi bilo da ova pećina strada.