slušao sam Vukadinovića u nekoj emisiji, on bogznakako tvrdi da postoji širok konsenzus među pravnicima i pravničkim autoritetima da predložena promema ustava ne valja. dobro bi došlo kad bi se mogla naći neka diskusija o tome, ja recimo uopšte nisam to pratio osim što sam preletao tekstove Sofije Mandić koja je isto protiv.
Promena Ustava
- Post n°226
Re: Promena Ustava
slušao sam Vukadinovića u nekoj emisiji, on bogznakako tvrdi da postoji širok konsenzus među pravnicima i pravničkim autoritetima da predložena promema ustava ne valja. dobro bi došlo kad bi se mogla naći neka diskusija o tome, ja recimo uopšte nisam to pratio osim što sam preletao tekstove Sofije Mandić koja je isto protiv.
- Post n°227
Mene zabole, ja sam za ukidanje ustava kao takvog.
- Post n°228
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°229
Pozivam opoziciju da se ujedinimo pred referendum i pokrenemo zajedničku kampanju pozivanja građana da izađu i zaokruže "NE"!
— Boris Tadić (@BorisTadic58) December 17, 2021
Time bismo zadali još jedan dinamički udar Vučićevom režimu, nakon protesta i blokada. https://t.co/ZJVERZnkEk
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°230
Počinje da liči na Mićunovića, ali su mu crte lica nedovršene, fluidne, kao delirična vizija Mićunovića
- Post n°231
https://rs.n1info.com/vesti/vucic-ako-propadne-referendum-stace-evropske-integracije/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°232
Referendum ne može da "propadne", svaka odluka većine izašlih će biti pretočena u ustavno rešenje. Koliko će sutra neko da kuka zbog male izlasnosti i posledične "nelegitimnosti" je druga stvar.
- Post n°233
Vucic, istini za volju, ne kaze "propadne", nego "ne uspe". Pretpostavljam da hoce da kaze ako vecina ne glasa za amandmane.
Last edited by Erős Pista on Sat Dec 18, 2021 12:22 pm; edited 1 time in total
_____
- Post n°234
Meni nije jasno sta se dobija uspehom/neuspehom referenduma sa prakticnog aspekta