Poslednji film koji ste (ponovo) gledali
- Post n°951
Re: Poslednji film koji ste (ponovo) gledali
Ja danas terao devojku da idemo, ona rekla da je ne zanima. Go figure.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°952
samo da reknem da je jos 3 dana u toku freeleech na karagargi
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°954
ja sam tamo vec 12 godina i dalje nemam status da delim inviteove
ali reci ako nesto treba, wetransferovat cemo i to
ali reci ako nesto treba, wetransferovat cemo i to
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°955
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°956
"Rat Race" je klasik filmske komedije. Sve mi je bolji na svako novo gledanje. Naročito minijature sa Barbi muzejem i sa helikopterom.
- Post n°957
То оно са "требало је да купите веверицу"?
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°959
Mislim film jeste zb(i)rka gegova koji ne rade uvek, ali baš je smešan.
- Post n°960
Jel' to ovo od Zuckera?
- Guest
- Post n°961
Zucker, da, 2001.
Nepravedno potcenjen film.
Nepravedno potcenjen film.
- Post n°962
Nisam gledao.
našao, skidam.
našao, skidam.
Last edited by Anđe'o on Mon Feb 03, 2020 8:48 pm; edited 1 time in total
- Post n°963
Ма јесте пиш живи, и нису то само гегови на прву лопту, има ту фора које се пакују да експлодирају 20 минута касније. А и солидна екипа се скупила, пази кад има РАТкинсона међу Америма.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°964
Baš mi se gleda komedija, nema ih baš nešto puno u poslednje vreme dobrih.
- Post n°965
_____
~~~~~
- Post n°966
gledao u tri dana moj jutarnji smeh/il traditore/color out of space
apsolutno ne znam kako sam izdrzao kod ovu adaptaciju lavkrafta. zapravo uglavnom tako sto sam zamisljao da je tu negde rick sanchez
apsolutno ne znam kako sam izdrzao kod ovu adaptaciju lavkrafta. zapravo uglavnom tako sto sam zamisljao da je tu negde rick sanchez
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°967
kakvi su moj jutarnji smeh i il traditore?
meni taj stenlijev lavkraft iz trejlera izgleda uzasno. vidim da ilajdza vud posle stenlija producira novi film dzoa dantea.
meni taj stenlijev lavkraft iz trejlera izgleda uzasno. vidim da ilajdza vud posle stenlija producira novi film dzoa dantea.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°968
Volim kada otkrijem nekog dobrog reditelja. Jesenas Polanskog, sada Gavrasa.
_____
~~~~~
- Post n°969
Ladno mu izvadio srce na kraju... Nije loš filmić Čak je mogao da bude duži. Predugačak build up, za prekratak pay off.
_____
~~~~~
- Post n°970
gledam dokumentarac o francisu falcetu pod nazivom ethiopiques, the revoultion of the soul. rec je francuzu koji je napravio ethiopiques kompilacije i koji je 1 na 1 neokolonijalni smrad koji maltene diktira kopirajt zakone u etiopiji (njemu je sva kasetna produkcija iz DERG perioda bulja - a cine je uglavnom DIY oneman band produkcije sa sintisajzerima, a sve iz imperijalnog, selasijevog perioda je dojaja - big band dzez komboi i slicno)
uglavnom dokumentarac ima apsolutno iste odvratne sfumato animacije preko video trake kao sto ima onaj bugarski revizionisticki dokumentarac - beast is still alive (secate se bio na beldocsu i na TV-u, dokumentarac u formi generacijskog dijaloga - djado kumunista prica unuci o svojim idealima, a ona prebacuje njemu i njegovoj generaciji za zlocine i za bugarsku u 2016-oj). to kao neko ozivljavanje slika sa platna treba da imaju neki efekat priblizavanja romanticne, bygone ere
bukvalno kao da je bio neki kongres na kome je dogovoreno da svi revizionisticki dokumentarci treba da gaje tu odvratnu estetiku.
needless to say, film je rezirao neki poljak
uglavnom dokumentarac ima apsolutno iste odvratne sfumato animacije preko video trake kao sto ima onaj bugarski revizionisticki dokumentarac - beast is still alive (secate se bio na beldocsu i na TV-u, dokumentarac u formi generacijskog dijaloga - djado kumunista prica unuci o svojim idealima, a ona prebacuje njemu i njegovoj generaciji za zlocine i za bugarsku u 2016-oj). to kao neko ozivljavanje slika sa platna treba da imaju neki efekat priblizavanja romanticne, bygone ere
bukvalno kao da je bio neki kongres na kome je dogovoreno da svi revizionisticki dokumentarci treba da gaje tu odvratnu estetiku.
needless to say, film je rezirao neki poljak
_____
- Post n°971
I onaj domaći o onom strip crtaču što su ga ubili komunisti ima isto animacije, pa da.
- Post n°972
Као што сам ја покушао да гледам Сокуровљевљеве "Дане замрачења", по "Још милијарду година до краја света" од Стругацких... што би требало да је СФ ствар ама без ефеката, јер од наднаравних појава има 1 пакет клопе и пића који волшебно стиже већ плаћен, 1 рибетину која се уваљује у гајбу и стравичну вишедневну врућину у Лењинграду.
Е ништа од тога, радња је, хм, упрошћена. Лик није астроном него лекар, не решава неки зајебан интеграл него пискара нешто, није Лењинград нег Џангрстанска респубљика, јесте врућина ал стално пирка, стиже пакет ал' у њему неки главоножац у коцки од пихтије... и развучено у 15:00. Звук, међутим, скоро одличан, оно што сам увек тражио да чујем, стерео звук сниман на лицу места. Осим што се пет пута боље чују џангрстански народњаци са сокака него дијалог. Негде око петнаестог минута сам почео да прескачем; десетак минута пред крај се појављује Вечеровски кога скоро ништа не чујем... тако да не знам ни да ли је то крај или крај првог дела, мрзело ме да тражим раздељак, нисам погледао.
Е ништа од тога, радња је, хм, упрошћена. Лик није астроном него лекар, не решава неки зајебан интеграл него пискара нешто, није Лењинград нег Џангрстанска респубљика, јесте врућина ал стално пирка, стиже пакет ал' у њему неки главоножац у коцки од пихтије... и развучено у 15:00. Звук, међутим, скоро одличан, оно што сам увек тражио да чујем, стерео звук сниман на лицу места. Осим што се пет пута боље чују џангрстански народњаци са сокака него дијалог. Негде око петнаестог минута сам почео да прескачем; десетак минута пред крај се појављује Вечеровски кога скоро ништа не чујем... тако да не знам ни да ли је то крај или крај првог дела, мрзело ме да тражим раздељак, нисам погледао.
_____
- Post n°973
I kakve ovo ima veze sa Ifigenijom.
_____
~~~~~
- Post n°974
In Greek mythology, Iphigenia appears as the Greek fleet gathers in Aulis to prepare for war against Troy. At Aulis, the leader of the Greeks, Agamemnon, accidentally kills a deer in a grove sacred to the goddess Artemis.[5] She punishes him by interfering with the winds so that his fleet cannot sail to Troy. The seer Calchas reveals that, to appease Artemis, Agamemnon must sacrifice his eldest daughter, Iphigenia. Agamemnon at first refuses but, pressured by the other commanders, eventually agrees
- Post n°975
Pa znam, zato i kažem - kakve ovo ima veze sa Ifigenijom? Mislim, da ovo odgledam me je upravo naterala znatiželja kako su Ifigeniju osavremenili. A u stvari nisu. Niđe veze.
Kad smo već kod Ifigenije, a vodeći se onim starim grčkim filmom - to je prelepa drama sve do samog kraja kada, što bi rekao Gari, postane čist tamjan. Kolji tata, ako je za Grčku!
Kad smo već kod Ifigenije, a vodeći se onim starim grčkim filmom - to je prelepa drama sve do samog kraja kada, što bi rekao Gari, postane čist tamjan. Kolji tata, ako je za Grčku!
_____
~~~~~