ooodličan!
Poslednji film koji ste (ponovo) gledali
- Post n°427
Re: Poslednji film koji ste (ponovo) gledali
Lep.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°428
he u tvom avataru igra onaj drajv glumac
- Post n°429
Pomalo isprazan, ali na neki način osvežavajuć.
_____
~~~~~
- Post n°430
Produkcijski veličanstven. Scenografija, kostimi, hrpe statista... Glumci odlični. Međutim, očigledno se radilo o projektu od nacionalnog značaja, pa film pati od uobičajenih boljki za takve produkcije.
Robespjer prikazan ko Radule.
_____
~~~~~
- Post n°431
Летећи Полип wrote:Robespjer prikazan ko Radule.
Jebiga, osećam da će i Pola Robesona u ovom filmu što prave njemu u čast, koji režira isti lik koji je pravio "12 years a slave" prikazati kao liberala koji se samo bori za prava crnog čoveka, izostavljajući ne tako suptilne elemente njegove ličnosti
- Post n°432
Kao Radule, u smislu asketska figura sa beskompromisnim nerdovskim fanatizmom, koji u jednom trenutku prelazi u diktatorski trans. Inače, autori filma Robespjera neskriveno povezuju sa fašizmom. U jednoj sceni je to baš u lice, kada ga prikazuju kako drži govor protiv izdajnika, dok mu je iza ledja heraldika sa snopom i sekirom.
_____
~~~~~
- Post n°433
Hrabar film koji danas nema šanse da bi mogao da se snimi.
_____
~~~~~
- Post n°434
Dobar je Crash, jedan od meni najdrazih Kronenberga. Kad sam ga gledao u bioskopu, pola sale je izaslo pre kraja filma . A u cemu je fora. Poster je izgledao ovako:
I onda je publika, jasno, ocekivala erocki triler u fazonu Basic Instinct, Color of Night, itd. Kakvi su to sokovi bili, sve sami parovi u sali on a romantic night out.
Elem, sto mislis da danas ne bi mogao da se snimi?
I onda je publika, jasno, ocekivala erocki triler u fazonu Basic Instinct, Color of Night, itd. Kakvi su to sokovi bili, sve sami parovi u sali on a romantic night out.
Elem, sto mislis da danas ne bi mogao da se snimi?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°435
JFK.
Pre neki dan, na letu Bangkok - Nagoya. Što ga nisam gledao pre - mudafuka traje 3.5 sata. Ubijao sam vreme i maltene me uveo u teoriju zavera. Po filmu, 2023. će anali CIA biti otvoreni pa da se vidi ako šta ima.
Dobra gluma.
Pre neki dan, na letu Bangkok - Nagoya. Što ga nisam gledao pre - mudafuka traje 3.5 sata. Ubijao sam vreme i maltene me uveo u teoriju zavera. Po filmu, 2023. će anali CIA biti otvoreni pa da se vidi ako šta ima.
Dobra gluma.
- Guest
- Post n°436
Početkom jula 2018, na ćerkin nagovor, odgledao sam i "Wonder". Ona je čitala knjigu pa došao i film.
Koji je utopija libertijanaca.
Najvrednije što se sećam je, majka (Julia Roberts) izvadi disketu i kaže da će konačno moći da radi na svom književnom delu.
What is that? (disketa) pitaju deca. Otac (Owen Wilson) kaže: Uhm, umm, to ti je kao iPhone samo ne možeš da praviš telefonske pozive sa toga".
Izabela Vidović, odlična gluma, to sam poneo kući sa projekcije.
Koji je utopija libertijanaca.
Najvrednije što se sećam je, majka (Julia Roberts) izvadi disketu i kaže da će konačno moći da radi na svom književnom delu.
What is that? (disketa) pitaju deca. Otac (Owen Wilson) kaže: Uhm, umm, to ti je kao iPhone samo ne možeš da praviš telefonske pozive sa toga".
Izabela Vidović, odlična gluma, to sam poneo kući sa projekcije.
- Post n°437
Летећи Полип wrote:
Hrabar film koji danas nema šanse da bi mogao da se snimi.
DKU je navodno muvao srdjan dragojevic tokom svog boravka u LA.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°438
bruno sulak wrote:
DKU je navodno muvao srdjan dragojevic tokom svog boravka u LA.
imas pm
_____
ova zemlja to je to
- Post n°439
Ocu i ja pm!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°440
nema pm-a
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°441
mislim jednostavno emigracijski trac
_____
- Post n°442
kres sam gledao pre sto godina al sam knjigu prelistavao nedavno. pogledacu ga uskoro cisto da imam misljenje knjiga ili film ako me neko pita
_____
ova zemlja to je to
- Post n°443
el mozemo ovde i anime da stavljamo?
gledao sinoc akiru opet. pf
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°444
fare je jednostavan covek: fare vidi neki kamenjar na TV-u - fare gleda. rts nas malocas castio dramskim prvencem vlatka filipovica 'moja strana svijeta' iz 1969 sa jelenom zigon i farukom begolijem. dobar film sa dosta incredible string band-astim soundtrackom i par solidnih montaznih sekvenci, no nista spektakularno.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°445
Mr.Pink wrote:el mozemo ovde i anime da stavljamo?
Čuo sam da će da prave neki rimejk?
- Post n°446
Meni možda omiljeni Kameronov film. Razočaravajuće, da prosti Paće, overlooked. ED Heris i M.E.M odlični, i takođe overlooked glumci
_____
~~~~~
- Post n°447
Jel ovo 'overlooked' sarkazam?
- Post n°448
Ne. Možda je do mene, ali nekako mi deluje da je ovaj film ostao nezapažen.
_____
~~~~~
- Post n°449
Poprilična uspješnica u svoje vreme.
- Post n°450
Летећи Полип wrote:Ne. Možda je do mene, ali nekako mi deluje da je ovaj film ostao nezapažen.
Reći da je Ed Haris overlooked i da je Abyss nezapažen je ...
Njihove karijere su bile u zenitu 90ih i ranih 2000ih, posle toga su omatoreli. Nećeš ih skoro videti. I ne treba, nisu to isti ljudi.
Film je star 30 godina, sniman 1989. Ne priča se o njemu danas, ali svojevremeno je bio hit.