RTS - vaše pravo da znate sve što dečko kaže
Ako im je njuska cumbava, onda su medvedi. Sto im nisu arlaknuli?
_____
★
Uprava napolje!
Dnevnik: Vucic otvara novu kompaniju, daje pasis vlasniku iz Rumunije, AirBnB sa Kopaonika najavljuje povecanje plata i penzija, a tek smo u petom minutu
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
Opet Vucic, ispraca odlazeceg italijanskog ambasadora. I opet, razgovara sa gruzijskim predsednikom.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
javi ako pomenu dzonija
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
care, gde se toga setificfiric wrote:Ako im je njuska cumbava, onda su medvedi. Sto im nisu arlaknuli?
ali zar nije glava ćumbava?
Šta je to?
_____
- Guest
William Murderface wrote:Šta je to?
A, jes bre...
_____
Koja smaračina od tzv. svečane akademije, kao loš (četvorka za trud i jer je doneo svoj .ppt) referat iz 8. osnovne...
Šta, ko?
_____
Dan grupe građana sa šapkama koja se oblači u prodavnicama Vojne ustanove Dedinje.
... opa, Rade Jorović.
... opa, Rade Jorović.
Ajme...
_____
Po šumama i gorama i sovjetske zastave pored kaluđera iz prvog reda, a onda direktno na Oluju, teksta bez o periodu od '18. do '95.
... koji kecmanovski bjelogrlićizam od dešavanja so far, sa sve šiptarskim teroristima, agresijom, verom u mir. Kmé kmé, sirena!
... koji kecmanovski bjelogrlićizam od dešavanja so far, sa sve šiptarskim teroristima, agresijom, verom u mir. Kmé kmé, sirena!
- Guest
wrote:Po šumama i gorama i sovjetske zastave pored kaluđera iz prvog reda, a onda direktno na Oluju, teksta bez o periodu od '18. do '95.
Partizanske zastave i uniforme na bini, nakon toga par desetina sekundi snimaka Beograda iz pedesetih/šezdesetih, odmah zatim Oluja.
Partizanske, okej, hvala. Snimci grada i evergreen, ali nije bilo .ppt-a i naracije kao o prelomnim događajima pre toga.
Posle toga, dečiji hor DKCB-a peva Zemlju za nas nakon standardne priče o '99... aplauz za veterane i porodice poginulih, pa idu prilozi sa terena (Bangui, KZB) i unose se zastave contemporary jedinica na binu.
Posle toga, dečiji hor DKCB-a peva Zemlju za nas nakon standardne priče o '99... aplauz za veterane i porodice poginulih, pa idu prilozi sa terena (Bangui, KZB) i unose se zastave contemporary jedinica na binu.
Je l' to lik prestavio Vulina kao izaslanika vrhovnog komandanta?
Lik počinje govor obraćanjem prisutnom kleru, do jaja. ... ne znam da li da izađem do terase.
Lik počinje govor obraćanjem prisutnom kleru, do jaja. ... ne znam da li da izađem do terase.
Koji odvratni lažov, bukvalno nijednu reč rekao nije, a da nije teška zamena teza ili prosto laž.
Pa jebem ti mater, tehničar sa deset godina iskustva ti u tim apotekama kojima se hvališ ima ispod 30 soma, mamu ti jebem mutavu.
Pa jebem ti mater, tehničar sa deset godina iskustva ti u tim apotekama kojima se hvališ ima ispod 30 soma, mamu ti jebem mutavu.
Bukvalno sam i Statler i Waldorf ovog prenosa. John Wilkes Booth govna da jede.
- Guest
Ovo o odnosu očeva i majki prema djeci je vrh.
Gari, vraćaj se.
Gari, vraćaj se.
wrote:Dan grupe građana sa šapkama koja se oblači u prodavnicama Vojne ustanove Dedinje.
... opa, Rade Jorović.
Из Завлаке код Крупња?
(исти аудио живац као и оно ић, ић, ић, ић)
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
...
Last edited by ♏ on Mon Apr 23, 2018 10:24 pm; edited 1 time in total
Sta ste bre to gledali?
Uživaj.
Šta se koji moj desilo 23. aprila u istoriji pa da se slavi Dan Vojske tada?
edit: glup sam...ono što nije bilo na grbu SR Srbije - 2. srpski ustanak
edit: glup sam...ono što nije bilo na grbu SR Srbije - 2. srpski ustanak