RTS - vaše pravo da znate sve što dečko kaže
"Metropolis" i "Beokult" odoše u istoriju. "Beokult", doduše, nešto ranije, a "Metropolis" prošle nedelje...
Ako se ne varam, to znači da javni servis više nema ni jednu emisiju iz kulture?
- Korisnik
Bila je emisija od pre nekoliko godina što je išla subotom, špica je sa onom plavom voditeljkom što se penje uz stepenice. Jel se prikazuje još?
Nema ni "Vidika"... Napravili su neke nove formate, večeras je krenuo "Kulturni centar" (http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/18/rts-2/2564731/kulturni-centar.html), Sandrica ima emisiju, i tako...
Sandrica što prati Oskare? Ili neka druga?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
ŠarmerkaTapirka.
Ta, oskarovka ™ ima emisiju o filmu.
Meni negledljivu.
Imaju ponedeljkom Autoportret, zavisi ko je gost/domaćin, zna da bude ok.
Meni negledljivu.
Imaju ponedeljkom Autoportret, zavisi ko je gost/domaćin, zna da bude ok.
Oko, na čelu sa RavnoGorislavom, prilog o Mirku Kovaču
završava rečenicom:
"On i dalje ostaje ekskluzivni pisac tzv. 'Druge Srbije', ma šta se pod tim podrazumevalo."
Ceo prilog je sraman.
završava rečenicom:
"On i dalje ostaje ekskluzivni pisac tzv. 'Druge Srbije', ma šta se pod tim podrazumevalo."
Ceo prilog je sraman.
Ne znam koji su, ali znam da vole Mirka Kovača!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
u stvari pogledacu prvo emisiju..
nista.
nista.
Evo vam uvod:
Како се време удаљава вероватно ћемо моћи објективније да говоримо о лику и делу Мирка Ковача. Велики писац, добитник свих битних награда које су се овде додељивале за литературу пре 25 година, из протеста је напустио Србију и са хрватске обале ијекавизирао је своје романе написане на екавици.
Шта је Ковач Београду, шта Београд Ковачу, да ли је он одрицањем од Србије остао српски писац и да ли могу да се повлаче паралеле са Андрићевим изборима?
О томе за Око магазин говоре Миљенко Јерговић, Владимир Кецмановић, Новица Милић и Влахо Богишић.
Како се време удаљава вероватно ћемо моћи објективније да говоримо о лику и делу Мирка Ковача. Велики писац, добитник свих битних награда које су се овде додељивале за литературу пре 25 година, из протеста је напустио Србију и са хрватске обале ијекавизирао је своје романе написане на екавици.
Шта је Ковач Београду, шта Београд Ковачу, да ли је он одрицањем од Србије остао српски писац и да ли могу да се повлаче паралеле са Андрићевим изборима?
О томе за Око магазин говоре Миљенко Јерговић, Владимир Кецмановић, Новица Милић и Влахо Богишић.
- Guest
ok necu gledati emisiju
ne mogu se vuci paralele, Andric je bio gnjilo govno iz oportunizma, a Kovac zato sto duboko u dusi jeste.
ne mogu se vuci paralele, Andric je bio gnjilo govno iz oportunizma, a Kovac zato sto duboko u dusi jeste.
Mislim da Oko, bar kad ga vodi Ravnogorislav, i zvanično treba da postane TV izdanje Nedeljnika. Kao ono kad imaš na Pinku emisiju Svet.
_____
Dnevnik 2 skroz pozne devedesete. Vucic, Vucic, lepe vesti za IT strucnjake, a life interest - savesni gradjanin skupio sve fiskalne racune iz prosle godine i poklonio ministatki Brnabic (bizar).
_____
- Guest
meni je jedan od najnizih momenata bio kada je ministarka brnabic koju eto kao smatram mnogo visim oblikom zivota od radikalske izvorne govnarstine, na konf za stampu citala pravila nagradne igre poreske uprave sa skupljanjem racuna, vredno skupljajte kupone i otputujte sa blicom u polihrono, taj rad
Pa upravo oni, elita, koja plasira popularne priče o nižim i višim oblicima života,
nama dobrima, i bagri njima, nema nikakav problem da sedi u Vučićevoj vladi.
Samo demonstracija sve besmislenosti. U toj vladi fale Čeda i Čanak, to je to.
Elita u punom sjaju.
nama dobrima, i bagri njima, nema nikakav problem da sedi u Vučićevoj vladi.
Samo demonstracija sve besmislenosti. U toj vladi fale Čeda i Čanak, to je to.
Elita u punom sjaju.
Nemojmo potcenjivati Polihrono
Jel gleda neki Da mozda ne?
Ko je ovaj mladolider dr Stevan Gajic? Bas je zesce iritantan malisa.
Ko je ovaj mladolider dr Stevan Gajic? Bas je zesce iritantan malisa.
_____
Paković će ga pojesti posle emisije.
Ćak i Dmitrović deluje normalno pored njega.
Gajić, Institut za evropske studije.
Gajić, Institut za evropske studije.
plachkica wrote:Ćak i Dmitrović deluje normalno pored njega.
Da. Treba li reci ista vise.
Ali kad golobradi klinci pocnu da zvalave o vojnom vracanju Kosova, nista zabavnije.
_____
Bas odvratan malisa.
_____