plachkica wrote:Ćak i Dmitrović deluje normalno pored njega.
Gajić, Institut za evropske studije.
Ма дај, да му даш десет студија да погледа не би знао које су европске а које нису.
plachkica wrote:Ćak i Dmitrović deluje normalno pored njega.
Gajić, Institut za evropske studije.
sejlor wrote:Dajte prepric.
"Tišina je božanska stvar. Tad možete da uživate u miru, u prirodi, u muzici, kad ste sa voljenim čovekom. Pod čovekom podrazumevam i muškaca i ženu. Ćutanje sa sobom nosi pitanje i pretpostavku - zašto neko ćuti", rekao je Jerotić.
"Svaki život je drugačiji. To je divno. Otisak prsta je uvek drugačiji. Jednojajčani blizanci nisu sasvim isti. Ceo svet živih bića je različit. Da bismo cenili različitost, važno je da prihvatimo da se muž razlikuje od žene, jedno dete od drugog, da se razlikuju narodi, rase itd. To je dobra strana 21. veka. Danas se više ceni različitosti. Čovek je ksenofobično biće, a to je jako opasno, jer se uvek kreće iz tačke - ono drugo mi smeta, ono drugo me plaši. U osnovi čoveka je strah. Kako se savlađuje strah? Verom, nadom i ljubavlju".
ontheotherhand wrote:Šta Burunđani misle o Vladeti inače?
William Murderface wrote:Nesumnjivo obrazovan, ali opasan ideolog koji svoju ideologiju protura kao nauku.
Filipenko wrote:
(a može i samo svi ideolozi su obrazovani...)
Nisam gledao ali sam saglasan.wm wrote:metiljavi Trebjesanin i budaletina Zanetic
Photino Bird wrote:nego mene već dugo fascinira divovski jaz između, sa jedne strane, vrcavosti, prisustva duha, erudicije, kreativne hrabrosti naših advertajzing magova, i, sa druge strane, potpunog kretenizma 95% naših reklama. kako dođe do toga, kako je moguće da takvi ljudi prave takve reklame?