Grbovic (PSG) i Sapic u Oku. Vodi Zuti Stanojko, i na pocetku kaze - u Oku predstavljamo opozicione stranke sa najvecim izgledima na izborima, pod uslovom DA NA NJIH UOPSTE IZLAZE
_____ "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Kako je kurcevit Stanojko sa opozicionarima, kako ih spusta, kako im neustrasivo odgovara. Ocekujem tskvu hrabrost i sledeci put kad bude razgovarao sa Vucicem.
_____ "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
U desetom minutu Dnevnika skoro pet minuta dug prilog o obaveznom glasanju i tome kako je to tesko sprovesti. Klacar prica kako je to inicijativa opozicije nezadovoljne svojim losim rezultatima.
Bizar.
_____ THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and sun. People have visited the moon, we have sent space probes to all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are picked up by children in the nursery.
Генерални директор Радио-телевизије Србије (РТС) Драган Бујошевић, остаће на овом месту до 2022. године, иако му петогодишњи мандат истиче 5. маја ове године, сазнаје Директно.рс.