Ne, potpuno su ih isprepadali.
RTS - vaše pravo da znate sve što dečko kaže
Upitnik je imao onaj dobrotvorni Teleton. Nemam ništa protiv, ali zr ne može to u nekom drugom terminu, npr umesto neke zabavne emisije, koja ionako verovatno ia veću gledanost.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
Да Можда Не: Специјал о Новаку Ђоковићу
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
Sociolog u poduvhatu odrađivanja položaja predsednika UO RTS (a posao mu je da normalizuje percepciju stanja, da kaže da je sve ili redovno ili će brzo biti tako kroz kreativnost vlasti i da se građani u miru raziđu):
Социолог Вулетић о случају Савамала
среда, 08. јун 2016, 19:46 -> 20:38
Извор: РТС
Социолог проф. Владимир Вулетић рекао је за РТС да је важно да се случај Савамале реши пре формирања нове владе, како би она могла да буде оријентисана према кључним стварима за грађане.
Вулетић је рекао да је окончање случаја Савамала важно из више разлога, између осталог и зато што је политизован. Премијер Вучић је рекао данас да иза рушења објеката у Херцеговачкој стоје органи градске власти.
Гостовање Владимира Вулетића у Дневнику РТС-а
Your browser does not support the video tag.
"Код дела грађана почео је да се ствара утисак да живимо у земљи која је несигурна, где људи преко ноћи могу да раде ствари које су иначе у надлежности државе. Показало се, међутим, да то није могуће, да у Србији постоје закони, да се они поштују и, што је важније, да је епицентар пронађен у врху градске власти, то је новост у политичком животу Србије – да се на тај начин компликовани случајеви разрешавају", рекао је Вулетић гостујући у Дневнику РТС-а.
То су неке нове поруке и нови ветрови који дувају – нико није заштићен ако прави прекршаје, а да су грађани заштићени јер нико други није, рекао је Вулетић додајући да је на државним органима да случај заврше.
Указује да у Србији постоји много проблема када је реч о функционисању институција.
"Најважније је да се упркос томе што су закони можда лоши – они поштују, да имамо институционални модел и да се закони који спречавају неке процесе мењају, али важно је да се према законима оријентишу и власт и грађани", истакао је Вулетић додајући да је то можда најзначајнија порука тог случаја.
На питање колико је важно да се случај реши до формирања нове владе, Вулетић је рекао да Владу чека много посла и да је важно да не буде оптерећена.
"Пре извесног времена премијер је наговестио да ће до формирања Владе то бити завршено, он је извршио притисак да се цела ствар разјасни. Важно је да нова влада, коју чека много посла, не буде оптерећена стварима које стварају шум и непотребно се политизују и да буде оријентисана према кључним стварима за грађане – према економским питањима и развоју", закључио је Вулетић.
Ако постоји случај који не би макао од нуле да се није политизовао, то је овај. Политизација не да није била непотребна, него је била нужна.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
Gledao sam ga uzivo, ali tek napismeno glupost sija u punom sjaju. Institucuje rade - dokaz je sto premijer otkriva ko je rusio sa fantimkama, a ne policija i tuzilastvo? To je institucionalni model?
Pa jeste, autoritarne drzave.
Odvratan Vuletic. Vise razumevanja imam za Nesu Slinu nego za njega.
Pa jeste, autoritarne drzave.
Odvratan Vuletic. Vise razumevanja imam za Nesu Slinu nego za njega.
_____
Стичем утисак да Слина ради шта му се каже, а овај сам смишља шта треба да каже.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
паће wrote:Ако постоји случај који не би макао од нуле да се није политизовао, то је овај. Политизација не да није била непотребна, него је била нужна.
Ma slucaj je politizovan vec tim sto je u njemu aktivno ucestvovao politicki vrh. Pa nije ovo parking ticket, nisu ih uhvatili kako salju dick pics nekim cicama preko tindera, nego su organizovano i koordinasano koristili drzavne sluzbe za krivicno delo. Cuj, bespotrebno politizovanje, jbt bob...
_____
Sad sam došla da okačim za Da, možda, ne
Više me nervira ovo pravljenje mrtvim no otvoreno podržavanje režima.
Ljigavije je.
Ovi će sutra, kad sve ovo prođe, da se prave kao da se ništa nije dešavalo,
ono mi smo super, Obućina je sjajno radila svoj Dnevnik!
Više me nervira ovo pravljenje mrtvim no otvoreno podržavanje režima.
Ljigavije je.
Ovi će sutra, kad sve ovo prođe, da se prave kao da se ništa nije dešavalo,
ono mi smo super, Obućina je sjajno radila svoj Dnevnik!
- Guest
posle ekskluzivnog potpisivanja ugovora sa malim govnetom, sledi i izlozba
"...predsednik Saveta RTS-a za likovno stvaralaštvo..." Genijalno zanimanje.
Probao sam prvih nekoliko minuta i ne ide...
Oko - Milan Rakić, Kosovo, Albanci, Leon Kojen, Miloš Ković i.... Jovan Pejčić.
Oko - Milan Rakić, Kosovo, Albanci, Leon Kojen, Miloš Ković i.... Jovan Pejčić.
ali jbt, čovek doveden da priča o rakiću, najavu počinju "duboko pogrešnoj recepciji o celom komunističkom periodu".
jbg
kakavi kreteni
jbg
kakavi kreteni
I jebem mater svima koji sadašnji politički trenutak tumače kroz umetnost
nekog drugog vremena.
nekog drugog vremena.
rts2, četvrtak, 28.7.2016
Филм: "Тежина ланаца 2" |
Секс и музика |
Kakav seks i muzika?
_____
- Guest
William Murderface wrote:
Kakav seks i muzika?
Izgleda smiješno ovako ali radi se o odličnim emisijama sa arte televizije koje ovog ljeta emituje RTS.
Evo o čemu se radi:
Tokom leta, na Drugom programu RTS-a, u okviru Kulturno-umetničkog programa, gledaoci će moći da gledaju emisije francuske televizije ARTE. Ciklus obuhvata pet pojedinačnih emisija – o Čaplinu, Brižit Bardo, Kartijeu, "Labudovom jezeru", komičnoj operi, i dva ciklusa – "Putevi lepote" u pet epizoda i "Seks i muzika" u četiri epizode.
Sve što sam od ovog odgledo je bilo odlično.
Na RTS2 malopre išla lepa emisija o Vukici Djilas.
U nedelju u 21h gost onaj koji je rekao da u tu smrdljivu kuću nikad doći neće.
Bili su dobri, pa da ih nagradi.
_____
Tri dana za redom je na prvom išao dokumentarac o Jasenovcu , a danas sasvim slučajno ovaj film. http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/17/rts-1/2455662/pod-lupom.html
Obućinin automehaničarski kombinezon deffo još jedna stvar koja ukazuje na outoftheboxnost nove stilističke ekipe javnog servisa...
Koja emisija? Dnevnik 3?
_____
Da, sad pre Kulturnog, korektan narandžasti kombinezon i matching Mad Max hairdo. Dobro je to što rade, gleda se France 24.
Ajao, ljigavi Papić pozove Pink-Informer ekipu na čelu sa naduvanom žabom Andjelković da divane o CG izborima i kukaju nad Milovom nameštaljkom aka ubačenim teroristima. Alo Papiću, slon ti je u studiju, a ti mažeš kosu.