Antonela Riha @RihaAntonela 2h
Na @RTS_Vesti prvo kako Cesi slabe Badnje vece uz sve posalnice, pa Cipras u Bg, treca vest turisti u Beogradu kako uživaju. Sram vas bilo
Cetvrta vest Severna Koreja, vec smo u desetom minutu Dnevnika
A onda Mindanao, pozar u trznom centru
Pa Marko Djuric o homogenizaciji Srba na Kosovu. Dvanaesti minut - izbori
U cetrnaestom minutu Dnevinika: bilo nekih incidenata u Pecincima ali SNS i socijalisti kazu sve je regularno. @RTS_Vesti sramotne
RTS - vaše pravo da znate sve što dečko kaže
- Guest
bastilja bujke:
Žuti Bujke opet štiti DS! Ni reči o demokratama koje tuku naprednjake metodom glava u pesnaju!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
https://twitter.com/zivstepa/status/945009507624738818
U Pećincima, dan su obeležile MEĐUSOBNE OPTUŽBE.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Ni Komrakov ne bi bolje.
Uzeo RTS paket zbog Trezor kanala. Trenutno na programu Koncert za ludi mladi svet i kolce Zuta podmornica
1:55
1:55
_____
★
Uprava napolje!
Али за сарадњу ЈНА са младим рокерима... ово је ваљда 1967... јбт је ли ико напољу (и на истоку и на западу) тих година успео да паркира рок бенд на тенк у покрету и још да довуче старешину пред микрофон
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
Odlicna emisija.
Pre neki dan bilo
Pre neki dan bilo
_____
★
Uprava napolje!
ZIP
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/125/drustvo/2987204/sahranjen-simo-gajin.html
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/125/drustvo/2987204/sahranjen-simo-gajin.html
_____
RTS Predstavlja [ltr]@RTS_Predstavlja[/ltr] 51m51 minutes ago
[size=1]More[/size]
Poštovani pratioci izvinjavamo se zbog zbunjujućih tvitova.
Pokušavamo da otkrijemo ko je ušao na naš nalog i sa njega poslao neprimerene poruke.
Raspad sistema...
Programski savet RTS traži prekid emitovanja "Nemanjića"
http://rs.n1info.com/a356434/Vesti/Vesti/Programski-savet-RTS-trazi-prekid-emitovanja-Nemanjica.html
RTS Predstavlja @RTS_Predstavlja
Pokušavamo da otkrijemo ko je ušao na naš nalog i sa njega poslao neprimerene poruke.
9:14 PM - Jan 13, 2018
Inace ovo je verovatno Vucic blokirao jer je on u svojoj galvi zamislio da je Nemanjic , eno Vukana...
Programski savet RTS traži prekid emitovanja "Nemanjića"
http://rs.n1info.com/a356434/Vesti/Vesti/Programski-savet-RTS-trazi-prekid-emitovanja-Nemanjica.html
RTS Predstavlja @RTS_Predstavlja
9:14 PM - Jan 13, 2018
Inace ovo je verovatno Vucic blokirao jer je on u svojoj galvi zamislio da je Nemanjic , eno Vukana...
- Guest
Вулетић: Упознаћу УО РТС-а са захтевом Павловића
субота, 13. јан 2018, 18:05 -> 21:48
Извор: Фонет
Председник Управног одбора Радио-телевизије Србије Владимир Вулетић потврдио је Фонету да му је председник Програмског савета РТС-а Миливоје Павловић у петак упутио писмо у којем захтева да чланови Програмског савета погледају првих пет епизода игране телевизијске серије "Немањићи".
"С обзиром да то до сада није била пракса, с тим захтевом ћу упознати чланове Управног одбора на првој наредној седници", најавио је Вулетић.
Он је нагласио да ће Програмски савет, поводом овог захтева, бити благовремено информисан о ставу Управног одбора.
Програмски савет РТС-а je затражио да се не емитујеу наредни наставци игране серије серије о Немањићима, док се на интерној ројекцији у РТС не одгледа цела серија, или бар њена половина.
Према речима Миливоја Павловића, Програмски савет РТС-а је писани захтев о томе упутио проф. др Владимиру Вулетићу, председнику Управног одбора РТС-а, Драгану Бујошевићу, генералном директору, и Небојши Брадићу, главном и одговорном уреднику Културно-уметничког програма РТС.
У писму, које је потписао Павловић, "овај захтев се образлаже програмским, продукционим и културолошким значајем серије о Немањићима, као и претежно негативним реаговањем опште и стручне јавности после емитовања прве епизоде".
Како се у допису наводи, "захтев Програмског савета темељи се на одредбама Закона о медијским сервисима, Статуту РТС-а и актима о делокругу рада Програмског савета, односно, оним ставовима ових докумената који наглашавају право и обавезу Савета да разматра квалитет програмских садржаја и вреднује домете остваривања програмске концепције Радио Београда и Телевизије Србије".
Sa vrha blokirano...
Ladno su priznali da nisu gledali niti nadgledali snimanje serije koju su platili. Sad ce da organizuju "internu projekciju", pa lol.
_____
- Guest
Trač kaže da je namerno i po direktivi vrha pušteno ovih par tvitova, a kao greškom, kontra ovog mučenog Pavlovića
Ja tek sad vidim poruke. Koji je ovo cirkus jbt.
Last edited by William Murderface on Sun Jan 14, 2018 1:06 am; edited 1 time in total
_____
Napio se Vilijam za srpsku NG.
Neka je sa srecom.
Neka je sa srecom.
_____
Od sat vremena emisije, Martinović pričao 50 minuta, ostali jedva deset kad se sve skupi. Olivera ništa, i ova dvojica kilavo.
_____
A Peđa Marković, kakav lik, jbt. Kao da je zalutao u studio, pitaju ga srpsku politiku, on priča o Darkest Hour koji je sinoć gledao u bioskopu, pa o Skerliću i Pašiću, drndanje vune ukratko.
_____
U tom smislu jos je lepse otvaranje emisije...Sta nas sprecava da uspostavimo politicki dijalog, kako da uspostavimo kulturu dijaloga, da to ne buda sa uvredama i da bude odgovorno...
Cudi me da nisu doveli Ratka Bozovica da odrzi koju.
Cudi me da nisu doveli Ratka Bozovica da odrzi koju.