RTS - vaše pravo da znate sve što dečko kaže
Vlajčić na RTS-u pričao nešto o parku Jelene Šantić u Berlinu. Nije me mrzelo da potražim slike da vidim kako to izgleda https://www.google.rs/search?q=jelena+santic+friedens+park+berlin&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwidk4_WouTLAhXCa5oKHf7_C2wQ_AUIBygB&biw=1138&bih=511#tbm=isch&q=jelena+santic+friedenspark+berlin&imgdii=gH2ifn37Lv9wBM%3A%3BgH2ifn37Lv9wBM%3A%3B_uzTy6m340lm2M%3A&imgrc=gH2ifn37Lv9wBM%3A
Jel gleda neko onu Poteru na rts (plachkice, u tebe gledam)? Ima neki smesno dete, devojka tj koja je taj tragac. Razmene izmedju nje i Memedovica su pure gold!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
Gledam, ne baš redovno.
Ona mi je malo skeri, a nemam pojma zašto, slatka je, pametnica, ali ima nešto
kod nje što izaziva skeri efekat
Memedović je u tim studijskim emisijama kao lav u kavezu. I nije neki prizor.
Ona mi je malo skeri, a nemam pojma zašto, slatka je, pametnica, ali ima nešto
kod nje što izaziva skeri efekat
Memedović je u tim studijskim emisijama kao lav u kavezu. I nije neki prizor.
Sad se nesto zajebala, za neki odgovor i on je tesi. Ona: ne, to je kardinalna greska! On: pa nije strasno. Ona: manje-vise...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
koji lav jbt, lozac na lovce i slicnu ekipu sa malim nedizucim penistima
U kavezu, Ognice, u kavezu.
Sputan, tužan, kao onaj iz bgd zoovrta.
I nemoj da mi diraš Memedovića!
(odakle ti da se loži na lovce?)
Sputan, tužan, kao onaj iz bgd zoovrta.
I nemoj da mi diraš Memedovića!
(odakle ti da se loži na lovce?)
A bre, pustite sad Memedovica, ko je ova upis klinka?
_____
Milica Jokanović je mlada pravnica, dete profesora istorije i geografije, a od malena je uživala u čitanju enciklopedija i konstantnom proširivanju obrazovanja. Svaki kviz joj je bio izuzetno zanimljiva zabava . U prošloj sezoni bila i najuspešniji takmičar "Potere" pa je njeno učešće, sada "sa druge strane", kao opasnog Tragača, još interesantnije.
http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/20/rts-1/1734734/potera.html
http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/20/rts-1/1734734/potera.html
Je l' to ona sto podseca na robota? Mislim da se zove Milica. Sve ocekujem da pocne da odgovara sa bip-bip
Edit: Sad vidim da jeste
Edit: Sad vidim da jeste
_____
★
Uprava napolje!
_____
Vuletič je predsednik novog Upravnog odbora.
Prema zaslugama.
Da možda ne neće biti emitovana ni ovog četvrtka.
Eh... pa ionako se ništa ne dešava, samo su ponovljeni izbori, Dveri prešle cenzus, Janković otkrio da policija odbila da interveniše u Savamali, Vučić reko da nije bitno, to su neke udžerice koje samo ruđe naš Beograd, itd. Šta će ti u takvoj situaciji debatna emisija?
_____
Antonic rastura u Upitniku!
_____
Ajde neki sažetak za nas koji gledamo epsku borbu Supermenova protiv Betmena?
Zakasnila sam, vredi li pogledati?
Nisam videla ko je treći gost, videla sam Đurića,
i smeča bih se kladiti da će biti deo naredne vlade.
Nisam videla ko je treći gost, videla sam Đurića,
i smeča bih se kladiti da će biti deo naredne vlade.
4 gosta, Sloba, Djuric, Smradun i Lalic.
Emisija je bila glupa, Olja bezobrazna (prekidala Slobu), puna nekih besmislenih priloga. Pogledajte prvih pet minuta, tu Sloba ispadne car.
Emisija je bila glupa, Olja bezobrazna (prekidala Slobu), puna nekih besmislenih priloga. Pogledajte prvih pet minuta, tu Sloba ispadne car.
_____
Jbt, emisija u kojoj Antonić ispadne car.
ne znam da li da se smejem, da plačem ili da udaram glavom u zid
Počela repriza, uključila sam ton u trenutku kad Olivera Slobi objašnjava šta je tema
ove emisije: predsednički izbori a ne fantomke! i da ona insistira da se govori o tome.
Đurić ima spreman odgovor
ove emisije: predsednički izbori a ne fantomke! i da ona insistira da se govori o tome.
Đurić ima spreman odgovor
Olivera Kovačević je našla elegantan način (ili joj okolnosti i sam termin emisije neverovatno idu na ruku) da bude novinar koji neće potonuti u sveopštu medijsku sliku, a da istovremeno ne radi svoj posao.
Tema večerašnje emisije Da, možda, ne je smrt Bate Živojinovića.
Tema večerašnje emisije Da, možda, ne je smrt Bate Živojinovića.
A nakon emisije o Bati Z, i ove nedelje superaktuelna tema...
Да Можда Не
21:00
Специјална емисија о херојима битке за Кошаре, на Косову и Метохији, током 1998-1999. године.
У највећој копненој бици у току рата на Косову и Метохији, против Југословенске армије ратовали су припадници Ослободилачке војске Косова, регуларне Војске Републике Албаније, као и НАТО јединице. Наше снаге су успеле да спрече копнено напредовање непријатеља уз велике губитке - погинуло је 108 војника. Шта данас представља ова жртва хероја војника?
У емисији ће бити приказан документарни филм Хероји Битке за Кошаре, после кога ће се разговарати са актерима ове битке, командантом одбране Кошара Љубинком Ђурковићем, пуковником у пензији и неговим саборцима.
Аутор и уредник: Оливера Ковачевић
_____
Jos jedna aktuelna tema
Србија и суседи
Да ли тензије у већини суседних држава прете да регион претворе у балканско буре барута? Шта је оно што нас спаја? Шта су наши међусобни интереси, који се тичу привредне сарадње, предузећа, инвестиција, свакодневног живота људи? Могу ли они надвладати политику сукоба из прошлости или политика гуши привредну и економску сарадњу? Чега се Срби плаше када упозоравају на економску окупацију Хрватске, а шта брине Хрвате када не дозвољавају српским предузећима да масовније послују у Хрватској или ометају евроинтеграције Србије? Шта говори податак да је Босна и Херцеговина први спољнотрговински партнер Србије у региону? Да ли су српски туристи приоритет црногорског туризма?
То су само нека од питања о којима ће говорити представници влада Србије, Босне и Херцеговине и Црне Горе: Расим Љајић, потпредседник Владе Србије и министар трговине, туризма и телекомуникација, Игор Црнадак, министар иностраних послова Босне и Херцеговине и Бранимир Гвозденовић, министар одрживог развоја и туризма Црне Горе.
Уредник и аутор емисије: Оливера Јовићевић
_____
Heheh njima je ispod casti da se spuste na nivo Srbije, samo svetske i regionalne teme bre !
ali oni mesecima nemaju aktuelnu političku emisiju, ako ne računam one predizborne.
Kovačević je nedeljama izbegavala emisiju zbog fudbala, evrovizije, pa je umro Bata,
pa Košare...Upitnik mislim da nije ni išao, Oko magazin se be bavi ničim bitnim...
Dobra im je ova taktika: ćutimo i pravimo se mrtvi, možda niko ne primeti.
Kovačević je nedeljama izbegavala emisiju zbog fudbala, evrovizije, pa je umro Bata,
pa Košare...Upitnik mislim da nije ni išao, Oko magazin se be bavi ničim bitnim...
Dobra im je ova taktika: ćutimo i pravimo se mrtvi, možda niko ne primeti.