Mór Thököly wrote:Mislim da je jasno da se nece ujediniti ni "sa", ni "u"
Zavisi o kojoj DS pricamo. Sa Balsom i Kenom bi se ujedinio
Mór Thököly wrote:Mislim da je jasno da se nece ujediniti ni "sa", ni "u"
Ajmo opet malo logike-tri ravnopravno navedena entiteta se ujedinjuju U novi, koji iz praktičnih razloga zadržava ime jednog od njih. Iz teksta se to jasno vidi, jer ne može DS da se ujedini u DS. Da je tako kao što tvrdiš, u deklaraciji bi pisalo da se SDS i ZZS pripajaju DSu. https://t.co/EQHwlk1zmk
— Boris Tadić (@BorisTadic58) July 5, 2020
Da te podsetim da smo razmatrali čak drugačiji i naziv nove organizacije, ali smo se na kraju saglasili da ostane ime DS. Uostalom, sve ovo javno govorim od prvog dana, pa ako sam iznosio neistine, zašto ih nikada nisi demantovao?
I na kraju, ukoliko su i postojale neke nedoumice, trebalo ih je razjasniti iza zatvorenih vrata na sednici zajedničkog predsedništva. Međutim, izabrao si da tu sednicu ne zakažeš još od prošle godine, već da umesto toga praviš javni cirkus i time uniziš samu ideju ujedinjenja.
Ne ujedinjuju se entiteti nego PRIPADNICI (članovi).
— Zoran Lutovac (@ZoranLutovac) July 5, 2020
Nema novog entiteta.
Radi se o jačanju postojeće Demokratske stranke.
To je bio preduslov na koji ste pristali i vi i ZZS.
Ako ste se predomislili to je u redu, predomislila se i većina u DS-u.
Želim vam sve najbolje. https://t.co/nTxzy48g1R
Kaže kralj sa lajne: neki misle da Leka nije za političara ali ja ne mogu da ga ne podržim jer smo 1991. zbog njega gubili časove u školi.
— Balša Božović (@Balshone) August 20, 2020
#izboriDS
Fizički upad u centralu DSa. Fizički napadnute članice izborne komisije na Starom gradu. Rakićka u ime Lutovca sa batinašima iz Šapca i Vojvodine.
— Balša Božović (@Balshone) September 26, 2020
Polomljene kutije i pocepani listići!!!
Ovo je sramota koja ne može da se zaboravi. pic.twitter.com/TmSjYobFCQ
Posle organizovanja lažnih parlamentarnih i lokalnih izbora, Vučić pokušava da organizuje i lažne izbore u DS-u.#demokrate to neće dozvoliti. pic.twitter.com/piqh3MrtmG
— Zoran Lutovac (@ZoranLutovac) September 25, 2020
Da, ja sam predsednik i neću dozvoliti Vučiću da preko svojih eksponenata i dalje rovari u DS-u. Postoje pravila koja važe za sve i moraju da se poštuju. Niko nije niti će biti proganjan zbog drugačijeg mišljenja, ali je nedopustivo da se deluje suprotno odlukama stranke.
Sede u DS-u zato što su tu korisniji SNS-u.
Zadatak im je da od DS-a naprave partnera ili lažnu opoziciju.
ili, ako to ne mogu, barem da prave probleme, kao što to sada čine.
Kave veze ima koliko je ljudi uplatilo članarinu??
Nisu je oni uplaćivali zato da bi glasali na lažnim izborima.
Disciplinski postupci će biti vođeni protiv onih koji organizuju i sprovode lažne izbore, obmanjuju članove i građane (uključujući i tebe Vesna).
Ovako se Dragana Rakić ponaša i vredja osnivače prof. Vidu Ognjenović i prof. Dragana Domazeta.
— Balša Božović (@Balshone) September 26, 2020
Strašna sramota !!!! Ovo nije Demokratska stranka. pic.twitter.com/xebo5pi7qP
Zna se da sam razmišljao na sličan način kao altuelno rukovodstvo po pitanju bojkota, članstva u SZS, “ujedinjenja”... Ali, ovo imam obavezu da kažem. Festival koji organizuje Vida Ognjenović SNS vlast finansira zato što je Vlada APV u “naše vreme” sklopila dugogodišnji ugovor
— Bojan Pajtić (@PajticBojan) September 26, 2020
PEN-a. To bi bio međunarodni skandal. Inače, nikada nisam video nijednog naprednjaka ni na jednoj od predstava tamo, a pošto se sve dešava u Čortanovcima i to van sela, ne može da se desi ni da neko od njih slučajno bane.
— Bojan Pajtić (@PajticBojan) September 26, 2020
ta kancelarija ne radi jer su imali neke dugove, ako ssd tu odrze izbore, neko ih je pustio.buffalo bill wrote:
Konferencija za štampu. Rezultati izbora @demokrate #Izbori2020DS
— Izbori2020DS (@izbori2020DS) September 26, 2020
Niz pic.twitter.com/p08RqbIZd0
Moj tim!
— Branislav Lečić (@branislav_lecic) September 26, 2020
Hvala svim simpatizerima, članovima stranke i medijima! https://t.co/avDpGwDli8
Darko Simic@Amon__Ra_
Hvala, bivši stranački kolega @Balshone. Pozdravi kuma Žeželja @kurir. Pao je Milo, moj @balsone, pašće i Vučić. Gledajte i ti i kum sta ćete posle...
Balša Božović@Balshone
Replying to @Amon__Ra_ @kurir
Ne traži krivca za posledice svojih postupaka u drugima. Bedan ti je taj spin.
Večeras su iz DS-a isključeni i Božidar Đelić, Nada Kolundžija, Aleksandra Jerkov, Goran Paunović.
— Goran Radojev (@RadojevGoran) September 29, 2020
Birači su tražili nova lica, dobiće ih u DS. Jer bez DS-a (voleli ga vi ili ne) - nema ni promena.
Erős Pista wrote:Neko za koga nikad nismo culi, trazio gole fotke.
ficfiric wrote:Erős Pista wrote:Neko za koga nikad nismo culi, trazio gole fotke.
Nova lica