Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Demokratska stranka

Esterházy Márton

Demokratska stranka - Page 21 Empty Re: Demokratska stranka

Post by Esterházy Márton Tue Dec 03, 2019 1:02 pm

AZ-5 wrote:
    Bungee jump wrote:

Ti si se priklonio cestitom Sulou, Keni i omladini zbog Jerkovke, jel to?  Demokratska stranka - Page 21 1622889877

ne, nego je to tipicno tretiranje zene od strane zatucane seljacine, kakvih su prepune te tamjan stranke, uostalom pocev od vladajuce. inace taj sukob unutar ds mi je kao veciti derbi zvezda partizan, svima zelim napalm i smrt.

Hteo sam malo da relaksiram, jbg.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Dec 03, 2019 1:14 pm

pa sve je relaksirano sto se mene tice, ds je polulesina koju treba skinuti sa aparata i zakopati ili jos bolje kremirati. sve ostalo je gubljenje vremena Demokratska stranka - Page 21 1143415371
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Dec 03, 2019 1:28 pm

I zato si ubedljivo najaktivniji forumas na ovim topiku.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Dec 03, 2019 1:35 pm

samo nakon ovacija "dobroj" strani ds od strane vecine forumasa
    паће

Post by паће Tue Dec 03, 2019 1:45 pm

AZ-5 wrote:samo nakon ovacija "dobroj" strani ds od strane vecine forumasa

А па то, што су величанствено одиграли доброг и лошег пајкана, је увелико замаглило чињеницу да су то одиграли на себи самима. Нешто као самоубиство из заседе, с тим што је то код њих већ хронично... до последњег Ђинђићевог бозоа.

_____
       the more you drink, the W.C.
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Dec 03, 2019 1:50 pm

slavicu nestanak tog zla kao nestanak dinkicevog smeca
    ficfiric

Post by ficfiric Tue Dec 03, 2019 1:52 pm

I Aze, je li nam svanulo kad je propao DS, ima tome vec par godina?

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Dec 03, 2019 2:33 pm

septickoj jami nikada nece svanuti, tako da se jedino mozemo radovati smrti pojedinacnih njenih rakcina
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Dec 06, 2019 4:12 pm

Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Dec 18, 2019 7:05 pm

buducnost!!!
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Dec 18, 2019 7:23 pm

eto, isti su jer ih je izjednacio zakon, kako kida ova nova ds, ta iskra nade 

Mr.Pink

Post by Mr.Pink Wed Dec 18, 2019 7:29 pm

Antifasizam = komunisti

Meni to ok

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Dec 21, 2019 5:49 pm

1800ti po redu "gradjanski" "demokratski" "klub" 

jalovost ispraznost besmisao kao takav

"Građanski demokratski klub" je oličenja političkog pakla u kome se nalazimo. Ovo beskonačno ponavljanje istog, ovih tridesetoro odabranih za glumljenje intelektualne savesti, njihova umorna i iznađala lica koja govore da i oni sami sebi mogu teško da objasne zašto su tu, to je dragi moji konstantno samorepordukovano lenjo zlo.

Zuper

Post by Zuper Sat Dec 21, 2019 7:03 pm

E moj ficfiricu, pogledaj sta radi starovlaski sad.
    Udara nisko, sa ledja, na konkurenciju.
    A do juce je bijelog celivao.
    Jos se ja pitam sto se toliko uzjogunio, kao sve ne valjaju, a sada Bakic nikad bolji.
    паће

Post by паће Sat Dec 21, 2019 7:19 pm

Како само искусно наређају више слика, само да би се бар негде уз њихове ликове појавио неки плус.

_____
       the more you drink, the W.C.
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    ficfiric

Post by ficfiric Fri Feb 07, 2020 9:30 pm

Etički odbor DS doneo preporuku da Gordana Čomić bude isključena iz stranke

http://rs.n1info.com/Vesti/a567266/Eticki-odbor-DS-doneo-preporuku-da-Gordana-Comic-bude-iskljucena-iz-stranke.html

Etički odbor Demokratske stranke doneo je večeras preporuku da poslanica Gordana Čomić bude isključena iz stranke, a o toj preporuci odlučivaće Izvršni odbor i Predsedništvo stranke, saznaje N1.

Etički odbor DS večeras je zasedao povodom pojavljivanja poslanice te stranke Gordane Čomić na sednici u Skupštini Srbije, rekao je prethodno predsednik DS Zoran Lutovac u emisiji 360 stepeni na N1.

Čomić se danas pojavila, nakon više meseci, u skupštinskoj sali i tako prekinula bojkot dela opozicije. U dnevni red uvrštena su i dva zakonska predloga Gordane Čomić o većem učešću žena na izbornim listama.

Lutovac je rekao da je to flagrantno kršenje odluka DS.

"To je ne samo nepoštovanje odluka DS, već i članova DS i svih onih koji su ogromnom većinom doneli odluku o bojkotu. Taj čin je samostalan čin i ne može se smatrati da je to doneto u ime DS", istakao je.

Lutovac je rekao da je Čomić kao narodna poslanica izabrana na listi DS, po statutu DS i dužna je da sprovodi politiku DS.

"S druge strane, Ustav kaže da su poslanici vlasnici svog mandata, a Ustav je jači od statuta jedne stranke, ona je to mogla da učini u svoje ima, ali ne i u ime DS", zaključio je.

Kako je rekao, Čomić se jasno opredelila da vodi samostalnu politiku, a ne politiku stranke.

_____

Uprava napolje!

ficfiric

Post by ficfiric Tue Mar 03, 2020 4:42 pm

Paunović izlazi iz DS, na lokalne izbore ide s ljudima iz dosadašnje koalicije

Predsednik opštine Paraćin i dosadašnji zamenik predsednika Demokratske stranke Saša Paunović saopštio je da je doneo odluku da istupi iz članstva i sa funkcija u toj stranci, dodajući da će na predstojećim lokalnim izborima u Paraćinu nastupiti na listi koju će činiti lica koja su i do sada učestvovala u radu njegove lokalne koalicije.

Podsetimo, Predsedništvo Demokratske stranke u subotu nije dalo saglasnost Saši Paunoviću, kao i članovima DS iz Paraćina, za izlazak na lokalne izbore.

U razumevanju sa rukovodstvom Demokratske stranke i uz uvažavanje stava članova stranke u Paraćinu, a posle okončanja procedure kroz koju sam pokušao da se izborim za drugačije, kompromisno rešenje, doneo sam odluku da istupim iz članstva Demokratske stranke i na taj način odstupim i sa svih dužnosti koje imam u Demokratskoj stranci, naveo je Paunović u saopštenju.

"Uz prihvatanje argumentacije o različitim izbornim uslovima u Paraćinu u odnosu na druge opštine, koja je izneta u unutarstranačkoj diskusiji, u Predsedništvu DS je preovladalo mišljenje da DS nije u mogućnosti da izmeni raniji stav o ovoj temi. U situaciji u kojoj sam morao da biram između stranke kojoj sam posvetio decenije života i ljudi za koje, sa kojima i zbog kojih sam godinama obavljao dužnost predsednika opštine, izabrao sam Paraćin. Paraćin pre Beograda. Prijatelje i komšije u gradu u kome sam rođen i odrastao i u kome želim da živim i u godinama koje dolaze, pre prestonice i "političke karijere u visokoj politici". Ovu odluku ne donosim zato što sam prestao da verujem u ideje koje zastupa Demokratska stranka, čiji sam član bio dvadeset i osam godina, ili zbog bilo kakvog sukoba unutar DS, već upravo zato da DS ne bi trpela posledice mojih odluka u okviru saveza političkih stranaka kome pripada", naveo je Paunović.

Dodao je i da članovi DS iz Paraćina koji će poći njegovim putem "sklanjaju se sa puta opozicionim političkim organizacijama u Srbiji i prestaju da budu problem i tema opozicione javnosti u pogledu "čistoće ideje" bojkota".

Paunović kaže da će na predstojećim lokalnim izborima nastupiti na listi koju će činiti lica koja su i do sada učestvovala u radu njegove lokalne koalicije.

"Podrška opozicionih političkih organizacija, ukoliko je bude, biće dobrodošla, krajnji cilj za koji se borimo i dalje je isti. Ukoliko izostane, dovoljno će biti da sa te strane ne očekujemo smetnju. Demokratskoj stranci želim sve najbolje u daljoj borbi za modernizaciju i demokratizaciju života u Srbiji. Možda ćemo se nekad u budućnosti ponovo sresti", zaključio je Paunović.

_____

Uprava napolje!

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Mar 03, 2020 4:48 pm

Bolje da nista ne komentarisem
    ficfiric

Post by ficfiric Fri May 22, 2020 7:47 pm

Saznajemo: Lutovac odložio sednicu GO za dan izbora

https://nova.rs/politika/saznajemo-lutovac-odlozio-sednicu-go-za-dan-izbora/?ref=fbnova

Sednica Glavnog odobra Demokratske stranke pomerena je za dan izbora 21. juna, kako bi i ona bila deo bojkot kampanje, saznaje portal Nova.rs

Kako je navedeno iz izvora bliskih rukovodstvu Demokratske stranke, sednica Glavnog odbora ove partije održaće se pod sloganom: “Demokrate biraju pošteno, ne idu na lažne Vučićeve izbore”.

“Očekivali smo da će biti liberalizovano okupljanje građana, ali je sada dozvoljeno do 100 ljudi, što je za nas nedovoljno. Glavni odbor ima skoro 400 članova, među njima imaju i starijih osoba koji se i dalje čuvaju zaraze. Očekujemo i procenu epidemiologa”, kaže izvor Nova.rs iz Demokratske stranke i dodaje:

“Ovo je ujedno i prilika da očistimo DS od onih koji žele da idu na izbore. Mi ćemo biti na sednici i u kampanji bojkota, a oni će glasati. Čak je moguće da će se neki od njih naći na nekim izbornim listama, kad saznaju da definitivno nema šanse da DS izađe na izbore”.

Podsetimo, zbog termina održavanja Glavnog odbora Demokratske stranke prethodnih dana unutar ove partije otpočeli su sukobi, koji su kulminirali podnošenjem krivičnih prijava. Prvo je vrh stranke, na čelu na čelu sa Zoranom Lutovcem, najavio da će se sednica održati 31. maja, dok je deo članstva koji se zalaže za izlazak na izbore, a koji predvodi Radoslav Milojičić Kena, uputio poziv demokratama da se okupe 17. maja na sednici GO u Sava centru.

Pomenuta grupa nezadovoljnih članova DS-a na kraju je odustala od održavanja sednice Glavnog odbora 17. maja, predloživši rukovodstvu stranke da ona bude održana 24. maja. Ipak, ovaj zahtev je odbijen i doneta je odluka da se sednica održi poslednjeg dana maja, a rukovodstvo stranke podnelo je krivičnu prijavu protiv Aleksandre Jerkov, potpredsednice DS, koja je prethodnog dana saslušana u policiji.

_____

Uprava napolje!

Dambo

Post by Dambo Thu May 28, 2020 8:42 pm

Nezadovoljni članovi Demokratske stranke (DS) odustali su od održavanja Glavnog odbora u nedelju, 31. maja, jer iz Instituta za javno zdravlje "Batut" nije stiglo obaveštenje da li je iz zdravstvenih razloga bezbedno održavanje sednice kojoj bi prisustvovalo više od sto članova.

http://rs.n1info.com/Vesti/a604006/Mediji-Nezadovoljni-clanovi-DS-a-odustali-od-sednice-Glavnog-odbora.html
    ficfiric

Post by ficfiric Mon Jun 01, 2020 8:56 am

Ivan Krstić@krckoLE

20m
    Poštovani prijatelji, danas u 13 časova počinjem štrajk gladju u centrali DS. Obratio sam se pismeno predsedniku DS, predsedniku IO DS. Odgovore nisam dobio.
    Moj cilj nisu funkcije, poslaničko mesto ili bilo koje drugo. Moj cilj je jaka i složna DS. Stranka koja će biti...

Ivan Krstić@krckoLE

19m
    ...nosilac promena. Ne interesuju me klanovi i podele. Ovo je moj lični čin. Ja sam neko ko drži datu reč i ne odustaje od toga.
    Hvala svima koji ste me juče podržali i onima koji ste me iz najboljih želja odvraćali. Idem do pobede. Jer stranka je iznad nas.

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Jun 01, 2020 9:01 am

Da me stavi ko za Slobu uveo bih zakon da odluka o štrajku glađu bude obavezujuća. Odvedu te u štrajkačku sobu i nadziru da li zaista štrajkuješ. Beskonačno mi se gadi profanisanje te ustanove.
    ficfiric

Post by ficfiric Mon Jun 01, 2020 9:09 am

Sto je najgore, verujem da bi ovaj stvarno strajkovao ali razlog je urnebesan. Da podsetimo, DS na poslednjim izborima u Bg-u, gde bi trebalo da su najjaci, u koaliciji sa jos par stranaka nije dobacio ni do tri posto.

Sta je sledece? Jovo se spaljuje pred stambenom zgradom u kojoj je sediste SDU zato sto kongres ne uspeva da se odrzi sedmog jula?

_____

Uprava napolje!

Sotir

Post by Sotir Mon Jun 01, 2020 9:30 am

Vasa Čokrljan wrote:Da me stavi ko za Slobu uveo bih zakon da odluka o štrajku glađu bude obavezujuća. Odvedu te u štrajkačku sobu i nadziru da li zaista štrajkuješ. Beskonačno mi se gadi profanisanje te ustanove.
    +1
    Скоро су у Турској преминули неки музичари левичари, после вишемесечног штрајка глађу.
    (Grup Yourum, ако сам добро запамтио)
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Jun 01, 2020 9:37 am

Yorum.

Zbog njih i pišem to. Sramota me je kad čitam ovakve stvari.

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is Mon Nov 25, 2024 10:46 am