aha, eto, pritisli ih evropski zakoni.fikret selimbašić wrote:Spustih se da provjerim, na o,5 flaši iz tiranske destilerije ne piše šta je dok na o,75 boci iz Drača piše brandy.
a nekad je bilo ovako
aha, eto, pritisli ih evropski zakoni.fikret selimbašić wrote:Spustih se da provjerim, na o,5 flaši iz tiranske destilerije ne piše šta je dok na o,75 boci iz Drača piše brandy.
Prave ga na više mesta, koliko znam. A stvarno ne bi smeo da nosi naziv konjak, ne samo zbog apelacije već i zbog definicije konjaka kao pića dobijenog od odležalog vinskog destilata.Hubert de Montmirail wrote:po ovome što vidim na netu, piše na etiketi Skenderbeu konjak, a piše i konjak brandy
Blind Lime Pie wrote:i da se ne lažemo: Skenderbeg je oduvek bio sranje od pića, zašećereno, aromatizovano, veze nema sa konjakom ni sa bilo čime zapravo.
fikret selimbašić wrote:
Pio sam i takav iz tvog opisa a pio sam i neke odlične, ili je do destilerije koja ga pravi ili do trenutka u kojem mi baš legne, ne znam. Nikad ga nisam popio toliko da do mahmurluka dođe.
diktotar wrote:Hubert de Montmirail wrote:Vinjak ide fino uz kokakolu.
Meni je jednom nudjeno nesto sto se zove Mutni Dunav, sto je vinjak+biter lemon. Nikako.
to su te prevarili, dunav je pelinkovac + djus
William Murderface wrote:Drugo najgore pijanstvo - kupovna loza na kocertu Bjesova. Dodjem kuci, i kako legnem, tako krene da mi se vrti cela soba i pravac kupatilo na rigoleto.
Sotir wrote:
Десили се и мени исти симптоми, после петог коктела у Окну сам скопчао да дебилци стављају домаћу крш вотку. Код вотке се по укусу тешко може видети разлика у квалитету, примети се тек кад се доста попије...
Sotir wrote:Да није она Сомбреро, са пластичним шеширом?