VINJAK
- Post n°201
Re: VINJAK
ni vasa ni ja ne gledamo u čašu kada pijemo. dok pišem ovo, cirkam iz kese sa slavinom koja košta 7e za 2.5 litra. isto tako jedemo čoko banane sa kase. realno lupetaraš, to što ponešto znamo o vinu i pivu ne znači da smo snobovski degenerici.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°202
Као што не верујем у то да облик чаше утиче на укус, тако сам дошао до закључка да облик тестенине исто тако не утиче. Те госпоја сад прави шпагете од наших широких резанаца (што сами правимо). И одлично је!
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°203
Kondo wrote:ni vasa ni ja ne gledamo u čašu kada pijemo. dok pišem ovo, cirkam iz kese sa slavinom koja košta 7e za 2.5 litra. isto tako jedemo čoko banane sa kase. realno lupetaraš, to što ponešto znamo o vinu i pivu ne znači da smo snobovski degenerici.
aj opet procitaj pa zapazi gde sam u onom postu rekao da ste snobine koje biraju samo skupo i don perinjon 59? uopste nije poenta u biranju samo najboljeg i najskupljeg, vec prosto kako vas dvojica opisujete i spremanje obicne uzine sa leftoversima iz frizidera. ukazivo sam na tehniku, ne na lovu i snoberaj.
- Post n°204
dobro, izvini sad
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°205
xie saike wrote:
... spremanje obicne uzine sa јучетином iz frizidera
Исправио.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°208
Ne zaboravi da pohvalis onog ko im radi marketing.
- Post n°209
Како рече Чварков, афрозодијак!
_____
- Post n°211
bolje da su platili čoli pa da bude vinjak čola
_____
#FreeFacu
- Post n°213
Samo da prijavim da sam u prolazu menjanja kanala zapazio flašu vinjaka na stolu, usred kadra, u Parovima ili tako nekom smeću.Hubert de Montmirail wrote:Ne zaboravi da pohvalis onog ko im radi marketing.
- Post n°216
EXIT jebote.
nisam imao telefon pri ruci danas ali na dusanovackoj pijaci vinjak se prodaje u prodavnici zdrave hrane
nisam imao telefon pri ruci danas ali na dusanovackoj pijaci vinjak se prodaje u prodavnici zdrave hrane
_____
#FreeFacu
- Post n°217
Kondo wrote:EXIT jebote.
Сад ми је пало на ум и "здрава храна не постоји, све што једете је мртво" и "наравно да је здраво, јеси га некад видео да чека код лекара?"... ал' оно, кад размислим, последњи који ме понудио вињаком је био директор дома здравља.
_____
- Guest
- Post n°218
Hubert de Montmirail wrote:
Kako li izgleda mahmurluk od ovoga, u julu na plus trideset i kusur.
- Post n°219
Postoje stvari koje u životu treba izbeći, recimo poput toga da te muči Vietkong ili situacije koju si pomenuo.
- Post n°220
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°221
Jel se zna odakle je slika?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°223
Droga NE, vinjak kola DA!
_____
- Guest
- Post n°224
Hubert de Montmirail wrote:Postoje stvari koje u životu treba izbeći, recimo poput toga da te muči Vietkong ili situacije koju si pomenuo.
Vala baš.
Exit, vjerovatno i ovo nude u epruvetama.
- Post n°225
Peconi molopolizovao distribuciju svih vrsta opojnih droga.