VINJAK
- Post n°126
Re: VINJAK
bio je redovan na koncertima miki pirsa
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°127
teša, ne vinjak
mislim, i vinjak, svakako
mislim, i vinjak, svakako
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°128
Samo urbano
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°129
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°130
_____
- Post n°131
_____
- Post n°135
podsetio me da proverim da li je bilo apdejta na fejsbuk stranici...
- Guest
- Post n°139
Аууу... слојевито, нема шта. Мене ложи што је све баш профи одрађено, није се зезала нека будала по Инстаграму, него и штап и тротинет имају уредну сенку, итд. Има неки буџет за све ово, то је оно најневероватније.
- Post n°140
pffff potcenjujete rukovoctvo rubina. direktorka, izvod iz biografije:
"Pored Univerziteta u Beogradu, gde je stekla zvanje doktor tehničkih nauka, usavršavala se u Briselu, Londonu i Amsterdamu. Objavila je veliki broj naučnih radova, a koautor je stručnog rada čija je tema razvoj vinskog turizma u regionu Tri Morave."
"Pored Univerziteta u Beogradu, gde je stekla zvanje doktor tehničkih nauka, usavršavala se u Briselu, Londonu i Amsterdamu. Objavila je veliki broj naučnih radova, a koautor je stručnog rada čija je tema razvoj vinskog turizma u regionu Tri Morave."
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°141
pa jel utico rad na razvoj turizma? sta je region tri morave, cacak krusevac i guca?
- Guest
- Post n°142
Rejon tri Morave je prostorno sasvim jasno i logično omeđen i u njemu se nalaze neke od naših najboljih vinarija, da pomenem samo kuće Ivanović, Budimir i Temet. No, razvijenog vinskog turizma tamo nema.
- Guest
- Post n°143
pa turizma ce biti ako oni imaju interesa da ga pokrenu, tesko drugacije. to bi bila prilika da drzava subvencionise domacu privatnu inicijativu.
- Post n°144
ja dole od icega sto lici na turizam u reonu tri morave znam samo etno selo slatkovac u aleksandrovcu te 2 kafane u plešu - ribnjak salus i još jednu koju sam zaboravio kako se zove. da li tu ima mesa za strucni rad, ne znam.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Korisnik
- Post n°145
Kondo, gde je mesto beše u Vojvodini što si spominjao sa strancima da si posetio, i pohvalio da je vrhunsko, ne znam da li je vino ili neki drugi alkohol u pitanju.
- Post n°146
vinarija acumincum u starom slankemenu.
http://www.vinarija-acumincum.com/posete/
treba se najaviti pre dolaska. odlicna arhitektura, kuca nekadasnjeg katolickog svestenika koja je izgradjena na osnovi nekadasnjeg turskog hamama a sve su to vrlo pamento resili i mislim dobili neku ozbiljnu nagradu udruzenja arhitekata. solidno vino (odlican shiraz) i generalno jedno od retkih domacih vinskih iskustava posete podrumu kome nema sta da se prigovori ako dolazis sa strancima. vlasnik je ziveo dugo u italiji, ima dobre manire, nije napadan, ne prica gluposti, dobar mu je engleski. vredi ih posetiti i ovako.
http://www.vinarija-acumincum.com/posete/
treba se najaviti pre dolaska. odlicna arhitektura, kuca nekadasnjeg katolickog svestenika koja je izgradjena na osnovi nekadasnjeg turskog hamama a sve su to vrlo pamento resili i mislim dobili neku ozbiljnu nagradu udruzenja arhitekata. solidno vino (odlican shiraz) i generalno jedno od retkih domacih vinskih iskustava posete podrumu kome nema sta da se prigovori ako dolazis sa strancima. vlasnik je ziveo dugo u italiji, ima dobre manire, nije napadan, ne prica gluposti, dobar mu je engleski. vredi ih posetiti i ovako.
_____
#FreeFacu
- Post n°147
Знао сам Холанђанина који је из године у годину долазио на Бисерно острво на по десетак дана, почетком седамдесетих. А онда би продужио до Задра.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°148
Озбиљно одрађено у овом послу није играње у фотошопу, већ набављање или фотографисање добре слике, а не крш позадине са нета.No Country wrote:Аууу... слојевито, нема шта. Мене ложи што је све баш профи одрађено, није се зезала нека будала по Инстаграму, него и штап и тротинет имају уредну сенку, итд. Има неки буџет за све ово, то је оно најневероватније.
Ово се неко играо 15-ак мин у фотошопу.
- Post n°149
Ortak ima uramljen najjači račun pisan na firmu Carnex devedesetih, njegov otac i desetak ljudi:
104 vinjaka i 2 pomfrita
https://twitter.com/Herretic_/status/923633446697791488
- Post n°150
_____