VINJAK
- Post n°178
Re: VINJAK
Фали фуснота где би то превели у "...али техничар".
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°179
Here's a digout we found among oter glasses. We had lots of tem stolen wile we were away, but tis one survived.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°180
vole i hipsteri milenijalci
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°183
sjajno
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°184
With Rubin the 90's are alive
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°186
William Murderface wrote:With Rubin the 90's are alive
uf
- Guest
- Post n°188
uvek je bila mrtva trka izmedju vinjakole, bambusa i dzegera, sta je odvratnije
- Guest
- Post n°189
ja nemam te probleme, mislim da bih mogao da pijem masnu sodu ili neki cevtok, samo ako je unutra dovoljno alkohola
čitam konda na vinu, one je u jednom svemiru, ja u drugom, ukus, dubina, buke kurac palac VS alkohol, bilo kaki bilo gde
čitam konda na vinu, one je u jednom svemiru, ja u drugom, ukus, dubina, buke kurac palac VS alkohol, bilo kaki bilo gde
- Guest
- Post n°190
kondo i vasa ne mogu ni bobi stapic ili coko bananicu da pojedu ako nije servirano na posebnoj temperaturi, u specijalnim sudovima da ne dodje do pogresne oksidacije, i sa osam razlicitih garnirunga, nemoj da te oni sekiraju.
meni je ukus alkohola isto uvek bio nebitan, jer pijem da se napijem. za uzivanje u ukusu pica tu su sokovi i voda.
problem kod onih kombinacija je sto ispovracas dusu posle, ne u konzumaciji samoj.
meni je ukus alkohola isto uvek bio nebitan, jer pijem da se napijem. za uzivanje u ukusu pica tu su sokovi i voda.
problem kod onih kombinacija je sto ispovracas dusu posle, ne u konzumaciji samoj.
- Post n°191
Ja pivo pijem zbog ukusa
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Guest
- Post n°193
Mr. Moonlight wrote:
čitam konda na vinu, one je u jednom svemiru, ja u drugom, ukus, dubina, buke kurac palac
- Post n°194
Ako je mogao Jim Beam da se prodaje u limenkama sa Colom, ni vinjaku ne smeta.
Ali je problem sa ovim cena. Akciza se plaća na alkoholna pića i onda ova rabota ispadne skuplja nego da se odvojeno kupuje.
Ali je problem sa ovim cena. Akciza se plaća na alkoholna pića i onda ova rabota ispadne skuplja nego da se odvojeno kupuje.
- Post n°197
xie saike wrote:seljacine primitivne
Не слаже се боја никако. Да је бар на црвено.
_____
- Post n°198
neko je hvatao iz raznih uglova
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°199
xie saike wrote:kondo i vasa ne mogu ni bobi stapic ili coko bananicu da pojedu ako nije servirano na posebnoj temperaturi, u specijalnim sudovima da ne dodje do pogresne oksidacije, i sa osam razlicitih garnirunga, nemoj da te oni sekiraju.
hehe kako lupetaraš gari, da nije uskoka bio bi tamničar forumskog dna.
to što poneko zna ponešto o tome šta unosi u sebe ne znači da su tvoje budalaštine tačne.
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°200
pa sta hoces, nisam nigde rekao da je to lose, nego da je nesto sto ne treba druge da demoralise
vi ste ljudi koji zive da bi jeli, gustirate i sve to, a sebe bih, pa vrv i munlajta po onom sto pise ovde, svrstao u ljude koji jedu da bi ziveli.
vi ste ljudi koji zive da bi jeli, gustirate i sve to, a sebe bih, pa vrv i munlajta po onom sto pise ovde, svrstao u ljude koji jedu da bi ziveli.