Који је то појам? Питам озбиљно. Једино што ми пада на памет је "пажњокурва".Daï Djakman Faré wrote:kada bi samo postojao pojam koji omedjava takvo ponasanje ljudi na drustvenim mrezamaSan Saba Songbird wrote:njoj je to prilika za socijalne poene, nalog joj je sav LOOK AT MEEEEEEEE kako se borim sa nepravdama
ali ne taj termin je bio nevaljao i sad cemo tiptoe-ovati oko njega u celim recenicama
Zlo dana
- Post n°401
Re: Zlo dana
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°402
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°403
virtue signaling, termin koji je sam vasa prokazao enciklikom broj 1791 iz juna 2020Јанош Винету wrote:Који је то појам? Питам озбиљно. Једино што ми пада на памет је "пажњокурва".
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Guest
- Post n°404
- Post n°405
plachkica wrote:to je žena koja je kukala kako su joj priveli muža, pred detetom, zbog fejsub posta, na kraju se ispostavilo da su ga priveli zbog dilovanja
Otkud ti sad to, koliko vidim za to je optužuju samo botine i lažni nalozi?
Sve cuvam, neki ce da odgovaraju i ranije za ovo klevetanje, izmisljotine i stavljanje mete mojoj deci na ledja. Jer kad ovako nesto napises ti svesno moje dete izlazes ruglu i dajes sansu nekom ludaku da me na ulici vredja pred tim istim detetom.
— Ksenija (@Ksenija76o) March 11, 2019
To se ksendza drolja ubacila sto je jebavaju doktori u smeni. Prvi muž narkodiler robijo, drugi isto narkodiler treba da robija. Kaži drolji baciću joj koji evrić da popuši jer za drugo fuksa nije.
— DickWhistler (@WhistlerDick2) August 29, 2020
Evo i članka:
https://nova.rs/vesti/hronika/hapsili-ga-i-pretresli-pred-decom-zbog-statusa-na-fejsbuku/
- Post n°406
San Saba Songbird wrote:Naša enciklika i dalje je na snazi. Oprezno koračajte leksičkim prostorima.
a ja sam bio u fazonu i tad i sad da su drustvene mreze par ekselans demijursko zamesateljstvo i da bismo govorili o njima kako treba moramo posegnuti na drugu stranu
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°407
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°408
Мушкарци раде исте овакве ствари.Marius Lăcătuș wrote:zbog PC uzusa ovakve stvari se više ne nazivaju svojim imenom a trebalo bi. ćurkizam.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°409
Јанош Винету wrote:Мушкарци раде исте овакве ствари.Marius Lăcătuș wrote:zbog PC uzusa ovakve stvari se više ne nazivaju svojim imenom a trebalo bi. ćurkizam.
nisam primetio da smo manje oštri prema njima, naprotiv
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°410
- Post n°411
Јанош Винету wrote:Мушкарци раде исте овакве ствари.Marius Lăcătuș wrote:zbog PC uzusa ovakve stvari se više ne nazivaju svojim imenom a trebalo bi. ćurkizam.
Ето, иста политкор полиција је досад спречавала родно равноправни израз ћуранизам подједнако често као и женску му варијанту.
- Post n°412
Erős Pista wrote:San Saba Songbird wrote:HVALA VUČIĆU!
+1
Vladaj Vučiću!
Aaaaw Vesić se izvinio.
— Ksenija (@Ksenija76o) April 8, 2021
🥰
- Post n°413
Epilog.
— Ksenija (@Ksenija76o) April 9, 2021
Administrativna greška. Upisan Sinofarm, leva ruka. Primila Pfizer u desnu ruku.
:shrug_tone1: Svima koji su me zvali, hvalaaa.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°415
- Post n°416
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°417
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°418
Red Hot Chili Peppers announced their 12th album, 'Unlimited Love,' their first with guitarist John Frusciante since 2006. It's got 17 songs and Rick Rubin produced.
— Stereogum (@stereogum) February 4, 2022
Watch the video for lead single "Black Summer": https://t.co/qxiaV7gZWG pic.twitter.com/yLIMyS7OFX
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°419
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Guest
- Post n°420
Ne znam za te lokalpatriote, zanima me sad to.
- Post n°421
_____
- Post n°422
_____
- Post n°424
Ferenc Puskás wrote:Ali sam zaboravio zašto sam ih tad zabilježio kao lokalpatriote. Moram pogledati.
Можда си то гледао кад си био у неком локалу, па ти се збућкало од локања?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°425
_____