Zlo dana
- Post n°501
Re: Zlo dana
sad ce suvar da te drka za sterotipizovanje kosovara
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°502
Čekaj za uličnu krađu da se mobiliše cela metropoliten policija grada Beograda plus lanac maxija sa preplaćenim kosovarima na salamoreznici?
Pa ko to nije prošao bar 15 puta nije BeOgradžanin. Dao si izjavu i toeto. Naći će ga ne brini, bitno da je prošla neposredna opasnost
Pa ko to nije prošao bar 15 puta nije BeOgradžanin. Dao si izjavu i toeto. Naći će ga ne brini, bitno da je prošla neposredna opasnost
- Post n°503
mozda je mislio da je u pitanju pro-ukrajinski forumas
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°504
Trebalo je da napomenem da keva nije iz BgD niti je iz nekog malog mesta u kome se krađe i nasilništva ne događaju - baš naprotiv. Poenta je bila da se krećemo prema društvenoj entropiji gde će tela obolelih ležati po ulicama a volja među građanima će izostatit da se pozovu nadležni.kapetanm wrote:Čekaj za uličnu krađu da se mobiliše cela metropoliten policija grada Beograda plus lanac maxija sa preplaćenim kosovarima na salamoreznici?
Zašto dužim ovoliko? U ponedeljak popodne me je pozvao inspektor koji stauje u istoj zgradi kao keva jer je pročitao u prijavi da sam se uputio iz njegovog komšiluka pa se ponudio da pomogne oko istrage. Pokazo mi je slike osumnjičenog, on je '84. godište , izgleda kao stariji brat onog ruskog narednike što je sa 21. g osuđen na doživotnu: okruglo lice, svetlo plave oči i guste obrve, vrlo kratka kosa. Desetak santimetar je niži od mene, i recimo 10+ kg lakši. Inspektor mi napominje da je "BAŠ baraba" (valjda ima veliki dosije) te da je potrebno da dođem sutra na preopznavanje. Što u meni budi ozbiljnu nelagodu: nisam materijalno oštećen, olakšavajuća okolnost je da lopov nije bio naoružan i na stranu što zaskače ljude kao krimos - ja bi ga pre poslao na na razgovor sa psihijatrom nego mu sudio za krivično delo u pokušaju. Kako je već osuđivan, verujem da se na sudu neće lepo provesti - ja eto ne bi voleo da ga pošljem tamo...
- Post n°505
sada moras da ides. mislim nije vise do tebe vec je sada u pitanju tvoja uloga ne samo ostecenog vec i svedoka u delu koje je opasno po drustvo. a uopste nije prijatno i tu si u pravu.
_____
- Post n°507
Везано за чуваре и особље у Максију.
Било би довољно да си их упозорио шта ти се десило и објаснио да би остао ту до полиције. Неку другу помоћ тешко да би добио. И да се то код њих десило у објекту, отприлике не би реаговали другачије.
Било би довољно да си их упозорио шта ти се десило и објаснио да би остао ту до полиције. Неку другу помоћ тешко да би добио. И да се то код њих десило у објекту, отприлике не би реаговали другачије.
- Post n°508
Za približno deset godina stanovanja u prestonici morao bi bar deset puta da kucnem u drvo kako još nisam prisustvovao nekakvim kriminogenom dešavanjima, da li zato što se mahom krećem peške i zaobilazim bučna mesta - ne znam. Nedavno sam baš na sličnom fonu govorio o tome kod frizera kad mi je rekao da je to zato što se još nisam muvao po Karaburmi, on je nedavo rizikovao pa na trotoaru uočio:
Za ono prepoznavanje su me pitali dva putu da li sam slobodan ali me još nisu zvali. Juče mislim da sam baš prezupčio sa 7 kafa do 15h.
- Spoiler:
Za ono prepoznavanje su me pitali dva putu da li sam slobodan ali me još nisu zvali. Juče mislim da sam baš prezupčio sa 7 kafa do 15h.
- Post n°509
Eto panduri reagovali za 24 h
Last edited by kapetanm on Fri Jun 03, 2022 10:27 pm; edited 1 time in total
- Post n°510
Što bi rekli stari Saksonci
- Spoiler:
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°511
VUČIĆ BEZ TEŠKE REČI ZADAO HRVATSKOJ STRAŠAN UDARAC!
— Detektor laži (@LaziDetektor) July 20, 2022
Ljiljana Smajlović pojašnjava kratku poruku Vučića Hrvatskoj "SAMO VI RADITE SVOJ POSAO" koju je starac Vukašin iz Jasenovca izgovorio dok su mu je ustaški koljač rezao deo po deo tela, pa dodaje:
"BEZ UVREDA JE SVE REKAO!" pic.twitter.com/eNzoMTog4U
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°512
Odradjuje Ljilja medalje i namestenja.
Volim kod Vucica sto nema da te zakiti a da ostajes anoniman, ima brale kad ti se kaze da trcis po televizijama ili internet kanalima i da odradis to, makar dobio namestenje u odboru gradskih grobalja kao Milan Brdar.
Samo ti Ljiljo radi svoj posao.
Volim kod Vucica sto nema da te zakiti a da ostajes anoniman, ima brale kad ti se kaze da trcis po televizijama ili internet kanalima i da odradis to, makar dobio namestenje u odboru gradskih grobalja kao Milan Brdar.
Samo ti Ljiljo radi svoj posao.
- Post n°513
Gde se Brdar ocitovao glede Vucica?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°514
Tu i tamo. Njegov posao nije da hvali Vucica direktno. Oni to pametno dele. Recimo, Miki Manojlovic hvali Vucka pred stranom, Ljilja Smajlovic pred domacom publikom, a Brdar trubi gde god moze o komunistima, kako su nas unistili i kako danas moramo da se vadimo iz nesreca koje su nam oni namestili, i onda tu dolazi Vucko koji je takav kakav je, sta da radimo, moramo da radimo vredno, radno, predano, jedino on ne mora da radi vec prdi ceo zivot po institutima, privatnim univerzitetima Dzon Nezbit, a sada kada je za penziju po nadzornom odboru JKP Grobalja.
- Post n°516
Rad u upravi groblja uopste nije los polozaj, neces verovati
- Post n°518
Nadzire. Posto nije komunisticki parazit, nego je vrlo kvalifikovan za taj posao.
A sta radi, dobija naknadicu od db-a/Vucica o nasem trosku za usluge medijske prezentacije. Ko oni polupismeni analiticari iz jutarnjih programa, tipa Branko Radun, informaticki konsultant u novosadskoj bolnici.
A sta radi, dobija naknadicu od db-a/Vucica o nasem trosku za usluge medijske prezentacije. Ko oni polupismeni analiticari iz jutarnjih programa, tipa Branko Radun, informaticki konsultant u novosadskoj bolnici.
- Post n°520
https://www.novosti.rs/c/vesti/kolumne/1138806/nece-moci-dno-ustaskog-kazana
_____
- Guest
- Post n°521
Ako neko sa foruma podrži ovu monstruoznost, odmah leti odavde i to trajno.