Zlo dana
- Post n°527
Re: Zlo dana
Dačić: Prednost Srbije jer ne znamo kako je živeti bez krize – to nam daje snagu https://t.co/36sIxRb8tp
— TV N1 Beograd (@N1infoBG) December 6, 2022
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°528
a mana što ne znamo život bez SPS i njega...
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°529
nemoj mi to razdvajat
_____
- Post n°530
Kriza je nasa sansa.
Vucicu ugusi SPS, pola cu ti oprostiti.
Vucicu ugusi SPS, pola cu ti oprostiti.
- Post n°531
[size=39]Aleksandar Šapić: Srbija ima novca da sahrani svoju decu[/size]
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da je kada se dogodila tragedija u Osnovnoj školi "Vladislav Ribinikar" bio u inostranstvu kako bi video svoju suprugu i decu, koji ne žive u Srbiji i da je “došao čim je mogao”.
"Bio sam sa ženom i decom, moja žena godinama živi u inostranstvu, nije želela da bude ovde dokle god se bavim politikom. Mogao sam da se razvedem, tad bi decu viđao još manje", rekao je Šapić za Televiziju Hepi.
On kaže da je istog dana izjavio saučešće porodicama ubijenih u pucnjavi u školi i da je istog dana rekao da će grad pokriti sve troškove sahrane, ali da to nisu puštali u medije, jer je to nepristojno.
"Tuga, patnja i bol se ne mere u tome koliko glasno plačete. Istog dana smo izjavili saučešće porodicama i rekli smo kako ćemo im pomoći na svaki mogući način", rekao je Šapić i dodao da je obišao povređene, ali da ne želi da pokazuje slike.
Zbirno paljenje sveća
Šapić je naglasio da, Srbija nije bogata kao neke druge zemlje, “ali ima novca da sahrani svoju decu”.
Kao obrazloženje na to zašto nije našao vremena da se pojavi na mestima zločina, oda počast stradalima u školi “Vladislav Ribnikar” i u naseljima kod Mladenovca, Šapić je naveo da je smatrao da venci treba da se polože kod Skupštine grada jer je to institucija svih Beograđana i da ljudi mogu zbirno da zapale sveće i za ubijene u školi i u Mladenovcu.
Podsećamo, građani se nisu odazvali ovom pozivu, a komemoracija u Skupštini grada je odložena na zahtev roditelja nastradale dece.
Zašto tako “dramatično”?
On kaže da ga je pogodilo to što su neki, među kojima i marketinški stručnjak Nebojša Krstić, "dramatično pitaju" gde je on.
"Taj čovek koji je osam godina sedeo uz skute bivšem predsedniku države, pljuvao je po njemu na najgori mogući način. I taj čovek danas kao brani Vučića. Neka mu je sa srećom kad ga takvi ljudi brane", rekao je Šapić.
On je dodao da je u tradiciji srpskog naroda da se izjavi saučešće, ponudi pomoć i da se minimum sedam dana utišate i ostavite ožalošćene da budu u svojoj boli, a da porodice nisu bile ostavljene na miru ni dva sata.
"Sedam dana mi lešinarimo, cela javnost", rekao je Šapić i pitao da ako ova tragedija nije opomena da svi treba da se zaustave, kakvo zlo treba da se desi da bi ljudi shvatili da neke stvati treba da se promene.
On je dodao da on i ostali političari moraju da žive sa tim da se za vreme njihovog mandata dogodio najsvirepiji zločin.
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da začuđen što se svi pitaju gde je on. Objasnio je da je nakon dva masovna ubista, koja su se desila u dva uzastopna dana u Beogradu, saučešće žrtvama nastradalih porodica izajvio istog dana, a došao je "čim je mogao". Na mestima zločina se nije pojavljivao, jer je, kako kaže, Skupština grada institucija svih Beograđana te su tamo mogli zbirno da zapale sveće za ubijene u školi i u Mladenovcu
Z.SGradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da je kada se dogodila tragedija u Osnovnoj školi "Vladislav Ribinikar" bio u inostranstvu kako bi video svoju suprugu i decu, koji ne žive u Srbiji i da je “došao čim je mogao”.
"Bio sam sa ženom i decom, moja žena godinama živi u inostranstvu, nije želela da bude ovde dokle god se bavim politikom. Mogao sam da se razvedem, tad bi decu viđao još manje", rekao je Šapić za Televiziju Hepi.
On kaže da je istog dana izjavio saučešće porodicama ubijenih u pucnjavi u školi i da je istog dana rekao da će grad pokriti sve troškove sahrane, ali da to nisu puštali u medije, jer je to nepristojno.
"Tuga, patnja i bol se ne mere u tome koliko glasno plačete. Istog dana smo izjavili saučešće porodicama i rekli smo kako ćemo im pomoći na svaki mogući način", rekao je Šapić i dodao da je obišao povređene, ali da ne želi da pokazuje slike.
Zbirno paljenje sveća
Šapić je naglasio da, Srbija nije bogata kao neke druge zemlje, “ali ima novca da sahrani svoju decu”.
Kao obrazloženje na to zašto nije našao vremena da se pojavi na mestima zločina, oda počast stradalima u školi “Vladislav Ribnikar” i u naseljima kod Mladenovca, Šapić je naveo da je smatrao da venci treba da se polože kod Skupštine grada jer je to institucija svih Beograđana i da ljudi mogu zbirno da zapale sveće i za ubijene u školi i u Mladenovcu.
Podsećamo, građani se nisu odazvali ovom pozivu, a komemoracija u Skupštini grada je odložena na zahtev roditelja nastradale dece.
Zašto tako “dramatično”?
On kaže da ga je pogodilo to što su neki, među kojima i marketinški stručnjak Nebojša Krstić, "dramatično pitaju" gde je on.
"Taj čovek koji je osam godina sedeo uz skute bivšem predsedniku države, pljuvao je po njemu na najgori mogući način. I taj čovek danas kao brani Vučića. Neka mu je sa srećom kad ga takvi ljudi brane", rekao je Šapić.
On je dodao da je u tradiciji srpskog naroda da se izjavi saučešće, ponudi pomoć i da se minimum sedam dana utišate i ostavite ožalošćene da budu u svojoj boli, a da porodice nisu bile ostavljene na miru ni dva sata.
"Sedam dana mi lešinarimo, cela javnost", rekao je Šapić i pitao da ako ova tragedija nije opomena da svi treba da se zaustave, kakvo zlo treba da se desi da bi ljudi shvatili da neke stvati treba da se promene.
On je dodao da on i ostali političari moraju da žive sa tim da se za vreme njihovog mandata dogodio najsvirepiji zločin.
- Post n°532
Aleksandar Šapić: Srbija ima novca da sahrani svoju decu
Svaka cast Vucicu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°533
kakva jeziva rečenica
_____
- Post n°534
_____
- Post n°535
Uzmemo kredit, sahranimo svu decu i zajebemo strance posto nece imato ko da vrati kredit
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°536
Uncle Baby Billy wrote:kakva jeziva rečenica
Pakao
- Post n°537
U stvari sve je vore do goreg u tom intervjuu
- Post n°538
I sta kaze, ozenjem sam, zena mi zivi u inostranstvu? Pa tako i ja mogu da budem ozenjen.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°539
Nebih se slozio, dio o Krletu je pa dobro je reko.Mór Thököly wrote:U stvari sve je vore do goreg u tom intervjuu
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°540
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°541
Мој неки познаник је био у емотивној вези са Шапићевом женом.
Била је модел и пуно је излазила по БГ-у, а он је био фотограф и студент ФДУ, висок и згодан Личанин.
Била је модел и пуно је излазила по БГ-у, а он је био фотограф и студент ФДУ, висок и згодан Личанин.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°542
Ja bio u emotivnoj vezi meni zvuči ko ja bio zaljubljen a ona možda jeste a možda i nije, a možda nije ni imala pojma da se ja ložim.
Šta bi sa staaaarim lepim izrazima “vidjali se”, “zabavljali se”?
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°543
Vilmos Tehenészfiú wrote:Ja bio u emotivnoj vezi meni zvuči ko ja bio zaljubljen a ona možda jeste a možda i nije, a možda nije ni imala pojma da se ja ložim.
Сувише су прецизни...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°544
Pa to, kad cujem "emotivna veza" to mi zvuci ko da neko nesto mulja, nece da kaze dal je jebo il je trebo.
_____
- Post n°545
Vilmos Tehenészfiú wrote:Ja bio u emotivnoj vezi meni zvuči ko ja bio zaljubljen a ona možda jeste a možda i nije, a možda nije ni imala pojma da se ja ložim.
Кад ме вучеш за језик формулација коју сам испрва хтео је била: "Креснуо је Шапићеву жену кад је била млађа".
Излазила је она пуно по граду, прштала је, била у оптицају.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°546
E pa tako reci.
_____
- Post n°547
Imamo grdonačelnika(tm) čija žena i deca žive u inostranstvu. Što bi reko Musk, let that sink in
- Post n°548
Ljilja Smajli, upravo na Prvoj. Jeziva osopa. A vec je nastupala pre neki dan na ove teme.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°549
LJILJANA SMAJLOVIĆ: PRIJATNO SU ME IZNENADILE MERE DRŽAVE NAKON TRAGEDIJA!
— Detektor laži (@LaziDetektor) May 20, 2023
"Opozicija je nakon tragedije ugledala priliku i pokušala da iskoristi ovu pukotinu! Protesti me nisu iznenadili jer je opozicija frustrirana jer dugo ne može da nađe pukotinu u štitu Aleksandra Vučića!" pic.twitter.com/0c4AjENCPS
_____
- Post n°550
Vladimir Vuletic koji na K1 brani Porfirija pricom - pa i Isus je koristio takav recnik...
_____