Zlo dana
- Post n°126
Re: Zlo dana
jebote, ovo ima 20 strana teksta, štivo za plažu
- Post n°127
Najbolje se Srbi bore...
_____
alt-lib
- Post n°129
A i ja sam se iznenadio kolki intervju. Koj je pa on kurac da ga pitaju o tolkim stvarima. Bloger i kenjator opste prakse.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°131
Hubert de Montmirail wrote:hej
_____
alt-lib
- Post n°132
Bluberi wrote:
Kakav krem.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°133
Hejteri
Procenjujem da je novac za koji se prodao beznačajan, sudeći po tome kako se jezivo oblači, a pritom se izdaje, kao ustalom i većina pedera koji su to po profesiji, za modnog kritičara.
Procenjujem da je novac za koji se prodao beznačajan, sudeći po tome kako se jezivo oblači, a pritom se izdaje, kao ustalom i većina pedera koji su to po profesiji, za modnog kritičara.
- Post n°134
_____
- Post n°135
Ja se nadam da on nema nameru da se stvarno bavi politikom u Srbiji. Ovo je zlo.
I to ne zlo Dveraškog tipa, koje je ipak daleko prosečnom klincu, ovo je prijemčivo zlo,
moderno, 'supersonično'.
Ne loži se na Trampa i Putina, ne bi žene u kuhinju (osim muslimanki, al' one za njega i nisu žene),
ne loži se na crkvu, mrzi Ameriku, voli Izrael i njihov sistem.
Pinkwashing
I to ne zlo Dveraškog tipa, koje je ipak daleko prosečnom klincu, ovo je prijemčivo zlo,
moderno, 'supersonično'.
Ne loži se na Trampa i Putina, ne bi žene u kuhinju (osim muslimanki, al' one za njega i nisu žene),
ne loži se na crkvu, mrzi Ameriku, voli Izrael i njihov sistem.
Pinkwashing
- Post n°136
ma to je Lambros budaletina, laprdalo sa intelektualnim kapacitetom i fokusom vilinskog konjica, jedino je konstantan u svom cionizmu
- Post n°137
Jesteda.
_____
- Post n°138
Odem na Peščanik da vidim šta je on toliko pisao tamo, da su osetili potrebu da to istaknu u najavi teksta, i nađem jedan tekst, ne tako davne 2011.
http://pescanik.net/ima-li-srbija-grejs-lorc/
Kako se neko od ovog pretvori u ovo danas?
http://pescanik.net/ima-li-srbija-grejs-lorc/
Kako se neko od ovog pretvori u ovo danas?
- Post n°139
Zapravo je i taj tekst bio prenet s bloga b92.
Ma lazov. Nihe on ni tad bio bolji, pogledaj sta je pisao na blogu b92 u to vreme. Islamofobija, odbrana Dodika, i sve u tom stilu. Sto jednom rece Vasa, diskriminacija mu smeta samo u sopstvenom slucaju.
Ma lazov. Nihe on ni tad bio bolji, pogledaj sta je pisao na blogu b92 u to vreme. Islamofobija, odbrana Dodika, i sve u tom stilu. Sto jednom rece Vasa, diskriminacija mu smeta samo u sopstvenom slucaju.
_____
- Post n°140
pa meni je i taj tekst sepava analogije. ja sam u srbiji izasao iz ormana kao crnac i nista mi ne fali.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°141
Мислим да сам ономад прочитао један изузетно иритирајући, а подужи урадак дотичног, поводом оног гажења у Ници. И ту сам се потрудио да му упамтим име, јер је живот сувише кратак да би се трошио на овакве ликове.
- Guest
- Post n°142
James WoodsVerified account @RealJamesWoods 19h19 hours ago
Looting has begun in Florida. All citizens are advised to hide any cash under their work boots.
Looting has begun in Florida. All citizens are advised to hide any cash under their work boots.
- Post n°143
Kol'ko ja volim Vudsa, to nije normalno. Nisam ga gledao ni u jednoj ulozi u kojoj nije bio apsolutno genijalan.
A kakvo đubre od čoveka. Šteta.
A kakvo đubre od čoveka. Šteta.
_____
- Post n°145
Ali bre, oni su pederi!!!
_____
- Post n°146
Ali NAMBLA
Za one sa jeftinijim ulaznicama / koji nisu gledali South Park, North American Man-Boy Love Association
Za one sa jeftinijim ulaznicama / koji nisu gledali South Park, North American Man-Boy Love Association
- Guest
- Post n°147
Goran Vesić, kolumnista Politike, "Beogradske priče"Danas svako od nas može da gleda stotine televizijskih kanala. Niko ne primorava nikoga da gleda Pink ili N1 ili da čita neke novine. Čemu onda histerija i napadi na privatne kanale koji podržavaju predsednika i vladu? Uzmimo recimo slučaj "Vranjskih", koje su privatne novine i koje su prestale da izlaze jer jednostavno ne prodaju dovoljno primeraka. To nije sprečilo novinare koji su protiv Vlade RS da se okupe u Nemanjinoj i protestuju.
Isti novinari koji su godinama tražili da država izađe iz medija sada protestuju ispred zgrade vlade jer su jedne privatne novine prestale da izlaze jer ih niko nije kupovao i traže da država interveniše!? Kakve sve ovo veze ima sa Beogradom? Ima, jer će se u takvoj atmosferi održati predstojeći beogradski izbori. Ako je moguće prebijati novinare i neistomišljenike, zašto nekome ne bi palo na pamet da vrši pritisak na privatnu televiziju da promeni uređivačku politiku, da sipa deterdžent u fontane, da napada i vređa radnike koji rade na rekonstrukcijama beogradskih ulica ili da ispisuje grafite na tek obnovljenim fasadama.
- Post n°148
Neverovatno. Ako hiljadu puta ponove da privatna tv sa nacionalnom frekvencijom moze da radi sta hoce jer je privatna, valjda ce to postati istina.
_____
- Post n°149
Sta 's, mediji su privatni i tako je to u celom svetu
OVO NIKO NE BI IZDRŽAO OSIM VUČIĆA! Reketaški Kurir već 13 dana najbrutalnije napada predsednika Srbije!Niskotiražni reketaški Kurir već punih 13 dana vodi najprljaviju kampanju protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića - država ne sme da popusti!
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°150
ceo tekst je neverovatan. za udaranje novinarki Pinka su odgovorni političari koji šire netoleranciju i govor mržnje. nasilje je postalo politika o čemu govori sve što se dešavalo posle preds. izbora (jedva izbegnuti sukobi građana na protestima koji su organizovani zato što je AV dobio 55%). S. Trifunović tvitovao nešto glupo dok je gledao basket, a da ne zaboravimo da je bio glavni akter događaja kad se Legija sukobio sa policijom u "Stupici". i sve tako, kao neka parodija.William Murderface wrote:Neverovatno. Ako hiljadu puta ponove da privatna tv sa nacionalnom frekvencijom moze da radi sta hoce jer je privatna, valjda ce to postati istina.